Да ви се "похваля" (кражба във Варна)
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Да ви се "похваля" (кражба във Варна)
отдавна не бях влизал във форума.. жалко че така и не се случи да пиша по добър повод...
малко ми е криво та реших да ви покажа как си намерих колите днеска (барем ми мине
) :

накратко: по обяд след като измих пежото се установи че някой добър комшия ми е полял отново колата с някви лайна (миналата седмица боядисвах преден капак, преден калник и предна броня заради подобни петна и понеже е криза от БУЛСТРАД ми платиха по-малко от половината от реалната стойност на щетата)
след това имах малко работа на базата, където останових състоянието на е30ките:
първо са нападнали червената (324d) счупили са шофьорското стъкло, изкъртили са кората под волана и тая над педалите (предполагам са търсили аларма, или са се опитвали да крадат цялата кола), отворили са предния капак (предполагам да търсят акумулатор), после са отворили и багажника и оттам са взели една гума с джанта и чисто нов акумулатор (от най-големите) на сичкото отгоре купуван от Варна Карс (с разни лепенки дето пише БМВ на тях)
в резултат комплекта от 4 еднакви джанти с еднакви гуми намаля на 3 броя... счупили са вътрешната част на единия стоп и са му изтръгнали кабелите, а от другия са откраднали 2 крушки
опитали са се да източват и нафтата (добре че почти нямаше такава
)
след като вече са знаели що е това Е30 са преминали към черната (е30 325i) на нея не са и отворили изобщо предния капак, счупили са отново прозореца - не са изкъртили нищо от вътре, отворили са багажника и оттам нямаше нищо за крадене - откраднати са само 4 броя лети джанти с нови зимни гуми 195/65/15 (от ония регенарти от Практикер)
за ей тия джанти става дума (ама с други гуми) :

и са ми оставили колата буквално по дискове....
освен тва липсва и един "хеликоптер" (машина за шлайфане на бетон)
действието се развива в с. Казашко (на 5км от Варна)
П.С. ако на някой варненец случайно му предложат въпросните джанти - да ме има напредвид

малко ми е криво та реших да ви покажа как си намерих колите днеска (барем ми мине

накратко: по обяд след като измих пежото се установи че някой добър комшия ми е полял отново колата с някви лайна (миналата седмица боядисвах преден капак, преден калник и предна броня заради подобни петна и понеже е криза от БУЛСТРАД ми платиха по-малко от половината от реалната стойност на щетата)
след това имах малко работа на базата, където останових състоянието на е30ките:
първо са нападнали червената (324d) счупили са шофьорското стъкло, изкъртили са кората под волана и тая над педалите (предполагам са търсили аларма, или са се опитвали да крадат цялата кола), отворили са предния капак (предполагам да търсят акумулатор), после са отворили и багажника и оттам са взели една гума с джанта и чисто нов акумулатор (от най-големите) на сичкото отгоре купуван от Варна Карс (с разни лепенки дето пише БМВ на тях)
в резултат комплекта от 4 еднакви джанти с еднакви гуми намаля на 3 броя... счупили са вътрешната част на единия стоп и са му изтръгнали кабелите, а от другия са откраднали 2 крушки

след като вече са знаели що е това Е30 са преминали към черната (е30 325i) на нея не са и отворили изобщо предния капак, счупили са отново прозореца - не са изкъртили нищо от вътре, отворили са багажника и оттам нямаше нищо за крадене - откраднати са само 4 броя лети джанти с нови зимни гуми 195/65/15 (от ония регенарти от Практикер)
за ей тия джанти става дума (ама с други гуми) :

и са ми оставили колата буквално по дискове....
освен тва липсва и един "хеликоптер" (машина за шлайфане на бетон)
действието се развива в с. Казашко (на 5км от Варна)
П.С. ако на някой варненец случайно му предложат въпросните джанти - да ме има напредвид

- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
Re: Да ви се "похваля" (кражба във Варна)
къде във Варна става това ?
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
porostorm написа:Грозна работа
МАРТИНСКИ,на РАДО е уредено шофьорското стъкло само чакаме да казат за цената,момчето ако несе лъжа има 4-джанти бирени капчки за продаване.Свържи се с РАДО във вторник да огледа и джантите ако имаш интерес като се пребира за ВАРНА и мини през ПОПОВО
- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30-ката да си пали джапанките
- Мечтае да кара: E39 M5
Ем какво да ти кажа колега грозна работа, не се ядосвай много тука сме все пак България.Но друго немога да разбера на кой идиот ще му хрумне да открадне джанти и после да си ги сложи на колата.Абе направо нямам думи

- Стаевски
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 318i
- Мечтае да кара: Комби
Лошо...мисля,че ако се замислиш ще се сетиш кого да "разпиташ"...това мирише на заяждане.Да са ти правили намеци...дано ги хванеш
Стаевски
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
Много грозна работа много съжалявам или някой има нещо против тебе или просто незнам 

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
БаЯн написа:Много грозна работа много съжалявам или някой има нещо против тебе или просто незнам
зарежи... на всичкото отгоре тая вечер са ми свили и единия мигач на Пежото... сигурно струва 3лв в магазина ама... щом е без пари е по-ефтино нали

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
купува се само т'ва дет не мое се вземе ...
тъпо!много тъпо!
дано да ги намериш и да си получат заслуженото
тъпо!много тъпо!
дано да ги намериш и да си получат заслуженото

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- longy
- младши ентусиаст
-
- Кара: Грозната Лети
- Детайли за колата: Чопли семки упорито
Еййййййй
на хорицата дето пипат така чевръсто мога само да им пожела я от Х.Й да умрат.Извинявам се ама не се сдържам 

МОИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ
Реве ми се при тая картинка просто...
те май незнаят тийм варна колко сме многочислени
Ако усетиш кой е злосторника/дори и частите да не се върнат/ имам едно аверче заклет БМВист има нож за мангали в багажника на Е34ката,пък и сме само мъже почти в тоя форум може да му направим една оргия

те май незнаят тийм варна колко сме многочислени

Ако усетиш кой е злосторника/дори и частите да не се върнат/ имам едно аверче заклет БМВист има нож за мангали в багажника на Е34ката,пък и сме само мъже почти в тоя форум може да му направим една оргия

Ебати каръка човек.
Аз си мислех, че аз съм карък, като ми свалиха 4те джанти и си намерих сутринта колата след ношна смяна на земята, без трупчета даже, направо на главините си седеше (пак добре, че не беше опряла картера и други неща от долу), ама на тебе направо са ти ебали майката. Това само некви долни наркоманчета са..
Не се ядосвай много много, на мене вече ми мина, дано повече не се случват такива неща, а тези които са направили тая вандалщина им пожелавам да им продадат некав гаден хероин, мешан със отрова за мишки и да им е за последно! Аз ако бях наркоман, поне щях да си изкарвам парите честно, а не да крада от другите, деба боклуците.
Успех с възстановяването на колите.
Аз си мислех, че аз съм карък, като ми свалиха 4те джанти и си намерих сутринта колата след ношна смяна на земята, без трупчета даже, направо на главините си седеше (пак добре, че не беше опряла картера и други неща от долу), ама на тебе направо са ти ебали майката. Това само некви долни наркоманчета са..
Не се ядосвай много много, на мене вече ми мина, дано повече не се случват такива неща, а тези които са направили тая вандалщина им пожелавам да им продадат некав гаден хероин, мешан със отрова за мишки и да им е за последно! Аз ако бях наркоман, поне щях да си изкарвам парите честно, а не да крада от другите, деба боклуците.
Успех с възстановяването на колите.
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
тая сутрин като тръгвах имаше 1 червена алфа спряна до мойта.... тоя глупак като е паркирал ми е одрал и другия преден калник (имам червена боя) освен тва преди малко забелязах че са ми свили и другия мигач...
нещо зе да ми писва вече
на път съм да разпродам сички коли и да мина на градски транспорт... баси
нещо зе да ми писва вече

- SammY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring
Колега т'ва твойто е бахти серяла ... Ама със сигурност е някой които се заяжда с теб и или си мъсти за нещо 

34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3