Отново проблем с бензиново Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Отново проблем с бензиново Е39
Карам си аз по бул. България и изведнъж в задръстване
... спрях и по едно време гледам в таблото стрелката на оборотите леко се помръднва и едновременно ми примигва лампичката на маслото. Веднага я изгасих колата и я отворих да видя дали има масло оказа се че има и всичко е наред. След това я запалих и изчезна проблема! Мисля че може и да е от това че бях на климатик защото след това го изключих. Днес ще я карам отново на климатик да видя дали ще се появи отново. Ако някой е имал подобен случай ще съм му благодарен да сподели:)!

Щастието е като парфюм
-не можеш да предадеш
уханието му на друг
без да има мъничко по теб!
-не можеш да предадеш
уханието му на друг
Re: Отново проблем с бензиново Е39
Хич не съм разбирач просто ще кажа моите наблюдения - и аз като съм на климатик и оборотите падат много почва да тресе и тн - до колкото прочетох тук често срещано е това и предполагам че до толкова са паднали че аха аха е щяла да загасне а като загасне светва лампата за маслото щото все пак колата е на контакт. За това сигурно е присветнала. Проблема е защо падат оборотите и аз се чуда как да си го реша ама като гледам май няма смисъл щото четох за поне 5 причини някви ваноси запушени и не знам си какво и всичко ми се струва свързано с доста пари. Ако някой каже точно и ефективно решение на проблема с оборотите и аз ще съм благодарен 

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
mandorg написа: Ако някой каже точно и ефективно решение на проблема с оборотите и аз ще съм благодарен
Няма такова точно.... проверяваш всичко..., свещи, бубини, "стъпково моторче"- празния ход, горивен филтър ( за смяна ако е на 30хил се сменя) въздушен филтър ( че има всякакви елементи дето ги поизтупват само), работа на вануса/ите и много важно на къде си с компресията!!! Бих допълнил и самата клима, компресора ако заминава, също създава много натоварване... Успех!
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
Мда и аз така предполагах. Мерси. Ще гледам да ги проверя тези работи но за сега отлагам. syntaxerr мисля че и при теб това е случая
втори път направи ли го направо в сервиза 

Щастието е като парфюм
-не можеш да предадеш
уханието му на друг
-не можеш да предадеш
уханието му на друг
5 мнения
• Страница 1 от 1