Пак я разбиха

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Пак я разбиха

Мнение от Cobra » 08 Юни 2005, 18:34

:evil: Този път пред нас за 15мин и то в двора :evil:
Става въпрос ако някой ви предлага
чисто нов PIONEER DEH 7700 моля помогнете и ми кажете!
Този път дори със щтанга ми е изкъртено цялото табло и седалките са нарязани с нож :dunno:
Да им изсъхнат ръцете и гадни дроги!
За 3 месеца два пъти горя!!!

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Re: Пак я разбиха

Мнение от SlipKnoT » 08 Юни 2005, 18:37

Cobra написа::evil: Този път пред нас за 15мин и то в двора :evil:
Става въпрос ако някой ви предлага
чисто нов PIONEER DEH 7700 моля помогнете и ми кажете!
Този път дори със щтанга ми е изкъртено цялото табло и седалките са нарязани с нож :dunno:
Да им изсъхнат ръцете и гадни дроги!
За 3 месеца два пъти горя!!!

Адски неприатно! :evil:
Ако си купуваш нови касетофони.. срещу 10% ти го застраховат.. поне да не го мислиш него.. макар, че пак е мноо гадно усещането. :evil:

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 08 Юни 2005, 18:41

100% някой го прави с лична насоченост...
иначе не биха ти нарязали седалките с нож
Изображение

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 08 Юни 2005, 19:08

Ръце трябва да се чупят ръце :confused: :confused: Ние само говорим ма трябва да свикаме наказателен отряд краино време е няма само да вървим назат от такива индивиди :maad: :maad:

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 08 Юни 2005, 19:27

и крака също. . . абе квото дойде. :evil:
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pavcho_7125 » 08 Юни 2005, 19:41

И на мен скоро ми разбиха Аудито на паркинга и ми взеха панела pioneer DEH-5530MP, задницата не са могли щото им се е счупила отвертката :evil: :evil: :evil: За наказателния отряд съм 100% навит! От както ми разбиха колата всяка вечер един-двама наркомани или цигани ги правя супер зле :twisted:

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 08 Юни 2005, 20:54

Трябва да се направи нещо не може да прават каквото си искат :evil: :box: :dummy:
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Юни 2005, 23:02

Стига сте мислили какво ще се прави като се хванат наркоманите щото нито някой ще ги хване, пък и да ги хване съм сигурен, че 99% от нас ще пуснат жълто като извади наркомана чикийката. Пък и аз откакто влизам в тоя форум поне 30 "акции за наркомани" имаше ама аз лично и една не видях, тъй, че няма смисъл да се репчим само (на место ко се фане по случайност е вече друга работа ама нека не задълбаваме).Дайте по- добре да мислим как да не допускаме/ провокираме такива кражби например. Я някакви "по- хитри" аларми ли или укрепване на касетофоните така, че да се трошат при вадене или незнам и аз какво .. доста хора с будна техническа мисъл има във форума все пак, все нещо ще се измисли.
Пък за на Кобра колата и мен чак ме е яд щото някви снимки мисля съ гледал, много готина е..(ако не греша нещо за фотосите).
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 08 Юни 2005, 23:18

Ами аз лично мисля че съм решил проблема ( да не викаме дявола все пак). Един пич ми разглоби половината табло, хвана CD-то с рапитки, сглоби таблото и в момента НЯМА ВАДЕНЕ... Чувал съм, че в такива случаи имали навика да му вкарат по 1-2 отвертки и да понарежат тапицерията, ама поне няма начин да го вземат :mhihi: Крадоха ми един Pioneer, бях казал, че хубава музика няма да слагам, ама не се издържа с разни подобия на mp3... Засега така, ще видим докога :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Boce » 08 Юни 2005, 23:32

Мамицата ше им еба аз...аз съм назад с Pionner DEH9600..преди 2 месеца ми го зеха копелетата...Тва за таблото и аз ще го правя при следващия ми Pioneer...незнам ще пускам ток...по таблото и диска да се пържат спринцофките..
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 09 Юни 2005, 0:42

tsvet40 написа:....

Едно е тапицерията, обаче те слагат по няколко отверки и в самото СД ! Там където трябва да ти влезне диска бам с отверката и уж приключвало...

Аз да попитам каква работа им вършат само задниците на плейърите ? Нали уж за това пада панела, за да няма някакви пробс...

Не виждам спасение от тея кражби аз ... или поне не ми идва такожа на акъла.

Приятели слагат някакви черни парчета пластмаса като капачета отгоре да не се вижда, че изобщо има такова нещо...
Но пък на един приятел му разбиха голфа без да има касетофон, а те всъщност него търсели, защото му махнали точно това капаче което по принцип си го има там, ако нямаш касетофон да не седи дупка.

Може да почнем да ги слагаме в жабката и с дистанционното и 12 СД чейнджър-а с 12 диска и това е, ама не си е работа...

А защо си мислите, че само наркомани и цигани крадат? Какво един пайнер 7700 е е бати сумата... тоя ще си осигури дрога за доста време напред, а представете си като вземе няколко най-различни....

Turbo Pilot
Аватар

Мнение от Cobra » 09 Юни 2005, 9:46

Да на колата имаше снимки,пък и доста от вас са я виждали,ама здраве да е!
А bum-bum акции имаше и то 2,просто е тъпо тук да се хвалим как и кого!
1-вата висехме цела нощ на СВ Георги и дърво,а 2-рата в Горубляне попиляхме едни точно такива дето на борсата ми вадиха разни ножлета и ненам си кво :mhihi:
Така че е въпрос на късмет,ама колкото и да си надъхан все става като с мен,май :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ngoro » 09 Юни 2005, 10:34

Аз си купих раница и си направих шейната да не закача в цд-то и сега винаги си го зимам с мен, независимо дали съм до колата или ще седи цял ден на улицата. да ми е мирна главата.
Е като го вадя работело много пари и като го метна на гръб в раницата ми излизат мехури на гърба и внимавам къде си блъскам раницата да се не строши ама пък имам музика.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 09 Юни 2005, 10:39

Cobra написа:..
що никой не ме викна да се "поразкърша" барем малко :mhihi:
Изображение

Turbo Pilot
Аватар

Мнение от Cobra » 09 Юни 2005, 11:03

Неможе бате казах ти че то на късмет,докат тръгнем да се викаме става много време,а така кат' го видиш направо го подкарвам с 9-ката и да ми яде ... после да е инвалид дрогата гадна,пък да ми разбиват пак колата колкото искат след това!

Следваща

Назад към Основен Форум