телефон в колата
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- whisky_touch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х4 2025
- Мечтае да кара: e60 M Power
телефон в колата
колеги да ви питам няколко въпроса:значи колата ми е е34 от швейцария е внесена,има телефон обаче не е свързан,смисъл собсвеника от когото го купих в БГ ми каза че не го е ползвал и го е махнал,та сега се чудя къде точно му се вкарва буксата на тела и къде му се слага сим картата и с какви карти работят тези телефони,телефона е Нокиа. мерси предварително за отговорите
Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизаин, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на БМВ... !
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
В зависимост от модела СИМ картата се слага или под слушалката или в главния модул, като също си зависи дали е цялата карта без да я отчупваш или само мъничката.
телефона си има един кабел към модула и един към слушалката, както и няколко за захванване.
не е сложно
телефона си има един кабел към модула и един към слушалката, както и няколко за захванване.
не е сложно

- Bogdan_Nikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 525 tds 94
- Мечтае да кара: M5
Re: телефон в колата
колега а телефона има ли бушон защото моя оргиналния е изкурубен и имам сименс s45 кар кит на негово място който си е свързан към аудиото на колата ама изведнъж спря и незнма каква е при4ината
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Bogdan_Nikolov написа:колега а телефона има ли бушон защото моя оргиналния е изкурубен и имам сименс s45 кар кит на негово място който си е свързан към аудиото на колата ама изведнъж спря и незнма каква е при4ината
има да, под задната седалка

- Bogdan_Nikolov
- младши ентусиаст
-
мерси колега ама кой е точно и каде седи поне ампераж ако знаеш да се орентирам че съм малко бос на тея теми
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Bogdan_Nikolov написа:мерси колега ама кой е точно и каде седи поне ампераж ако знаеш да се орентирам че съм малко бос на тея теми
Ами виж кой е изгорял. А и там си има опис на бушоните под седлката.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Bogdan_Nikolov
- младши ентусиаст
-
еми тва е 4е пише 4е са 46 а тоя на телефона уж е 53 а аз не мога да го намера
7 мнения
• Страница 1 от 1