Направи си сам ШПЕР?
Модератор: bum_bum
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Re: Направи си сам ШПЕР?
То и аз мога,и тати може....ама козата си сака пръч-----неще овен...

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
tontoni написа:remaka написа:ти смяташ ли че съм сериозенЯвор написа:ремъчка,ти сериозен ли си![]()
яд ме е че никой не рови ни в търсачки ни никъде напроао нова тема,кога има пара да си купи щпер и го тово а за тая простотия направи си сам щпер беше писал некой!!!
viewtopic.php?f=11&t=122931&hilit=%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8+%D1%81%D0%B8+%D1%88%D0%BF%D0%B5%D1%80
Това лие темата колега?
Тц ,оная беше по "обобщителна"

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
- belial
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 320
- Не е възможно от отворен диференциал да се направи шпер с изключение на някои по специални случай!
това го извадих от тази тема http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=27762 в която мн добре е обяснено.
С две думи - НЕ СТАВА!!!!
това го извадих от тази тема http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=27762 в която мн добре е обяснено.
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
belial написа:- Не е възможно от отворен диференциал да се направи шпер с изключение на някои по специални случай!
с една дума-"става",но въпроса е,струва ли си?
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
Колега утре да няма обява в купува '' Купувам диф '' 

- Besnia2005
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Държа да отбележа, че става, даже лично съм го правил (с помощ, разбира се) обаче на лада, смисъл не жертвам много, но на бмв-то не бих го направил.Не си струва. Както беше казал някой в темата "тунинг се прави с пари" като нямаш си седиш на гъзеца и си караш бмв-то и т'ва е
Поздрави

Поздрави

Не е важна колата, важно е задкормилното устройство 

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- iv4ooo89
-
-
- Кара: BMW 318 tds
- Мечтае да кара: 730D
- Детайли за колата: 318 пе4ка стига толкоз......
колеги я кажете сега и на неуките хора на тема бмв.... преди 2 седмици земах 318 тдс... 96г.. и сега четох за тоя шпер няколко теми обаче пак немога да се ориентирам дали мойта има шпер.... начи сега дигнах цялата задница на трупчета и завартях едното колело напред и другото се завартя на обратно. Значи ли че има шпер попринцип ? Другото което опитах пусна едното колело на земята и запалих и като дадох 1ва се завартя само едното ? пак сега един ми се наложи да пребоксува и май само едното пробоксува на бетон? Тва значи ли че има и е преебан ? Неми се смейте несам имал бмв до сега....

Моля, повече не използвай подписа си за реклама, ще получиш БАН!
- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `97 528i; '01 W220
iv4ooo89 написа:колеги я кажете сега и на неуките хора на тема бмв.... преди 2 седмици земах 318 тдс... 96г.. и сега четох за тоя шпер няколко теми обаче пак немога да се ориентирам дали мойта има шпер.... начи сега дигнах цялата задница на трупчета и завартях едното колело напред и другото се завартя на обратно. Значи ли че има шпер попринцип ? Другото което опитах пусна едното колело на земята и запалих и като дадох 1ва се завартя само едното ? пак сега един ми се наложи да пребоксува и май само едното пробоксува на бетон? Тва значи ли че има и е преебан ? Неми се смейте несам имал бмв до сега....
Колега без шпер е твоята

- iv4ooo89
-
-
добре по каквто да позная попринцип че има шпер савсем се обарках,4етох че ако едната се върти напред а др назад начи имало шпер ?

- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `97 528i; '01 W220
не е така колега, на времето на баща ми ладата също сме я дигали на трупчета и аз съм вартял едното колело в едната посока, а другото се въртеше в обратна посока и ладата нямаше шпер
Ако питаш мене най - сигурно е: 1-ва, съединител натиснат, газ до дупка и пускаш съединителя, ако има 2 черти от гуми, значи си със шпер. Друг вариянт е да я дигне6 на крик от едната страна и да се опиташ съвсем леко да тръгнеш, ако завърти гумата във въздуха си без шпер, ако тръгне веднага спирачка да не си прецакаш крика или нещо друго. Аз мойта така я хванах че е с шпер. До колкото прочетох тоя втория вариянт си го пробвал и колата не се опитва да тръгва. Пък ако е прецакан се си мисля че ще тропа отзад

Ако питаш мене най - сигурно е: 1-ва, съединител натиснат, газ до дупка и пускаш съединителя, ако има 2 черти от гуми, значи си със шпер. Друг вариянт е да я дигне6 на крик от едната страна и да се опиташ съвсем леко да тръгнеш, ако завърти гумата във въздуха си без шпер, ако тръгне веднага спирачка да не си прецакаш крика или нещо друго. Аз мойта така я хванах че е с шпер. До колкото прочетох тоя втория вариянт си го пробвал и колата не се опитва да тръгва. Пък ако е прецакан се си мисля че ще тропа отзад

- iv4ooo89
-
-
Най добре е да пробам с газ да видим кво ше стане хахха.... ем дигнах едната гума запалих колата и ръгнах 1ва и завартя само дигнатото колело но като подам леко газ има напан и колата тръгва напред и крика се криви савсем леко. А на изгасен двг пак едното дигнато колело не се върти лесно с точно леко му е трудно.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3