Проблем с парното!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с парното!
Здравейте колеги!Имам проблем с парното на 520i touring .Колата е с двузонов климатроник.Проблема се състои в това ,че като пусна парното на еднакви градуси и отдясната страна духа по студено отколкото отляво.Същата ситуация се повтаря и на студено-отляво по-студено отколкото от дясно.Като дам повече газ и горе долу се оеднаквяват.В какво да търся проблема?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Re: Проблем с парното!
Теоритично е възможно и да имаш въздух, но по-вероятно е да е от клапаните! Аз имах същия проблем (както и доста колеги с Е 39), но така и не го отстраних, а го реших генерално... продадох колата (е, не само заради това де).
И да допълня, сега ще почнат да ти дават акъли за: виско, водна помпа, термостат, таралеж, да си изчистиш радиатора и пр. нито едното няма да ти реши проблема (поне според моя опит)
И да допълня, сега ще почнат да ти дават акъли за: виско, водна помпа, термостат, таралеж, да си изчистиш радиатора и пр. нито едното няма да ти реши проблема (поне според моя опит)
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
първо се убеди че колата е обезвъздушена и тогава търси проблем с клапани или управлението им 

NAPSTERS написа:първо се убеди че колата е обезвъздушена и тогава търси проблем с клапани или управлението им
Скоро мисля да сменям антифриза и ще обезвуздуша системата.Да се надяваме да изчезне проблема.

Между другото как да обезвуздуша така че да съм сигурен 100% че няма въздух.
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
pimpas написа:NAPSTERS написа:първо се убеди че колата е обезвъздушена и тогава търси проблем с клапани или управлението им
Скоро мисля да сменям антифриза и ще обезвуздуша системата.Да се надяваме да изчезне проблема.
Между другото как да обезвуздуша така че да съм сигурен 100% че няма въздух.
има много написано по въпроса, разтърси се с търсачката

9 мнения
• Страница 1 от 1