смяна гарнитурата на главата или пукната глава

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Re: Re:

Мнение от ddddk » 25 Сеп 2009, 9:34

bera написа:
Zubcho написа:По-добре Сливенски майстор от Варненски. Сливенските е30 маняци са легендарни ;) Все ще направят едно М50.

Не съм съгласен в лабораторията на Технически Университет Варна могат да заварят главата така ,че всякаш никога не е била пукната. Лабораторията им за Металообработка и машинни материяли е една от най-добрите на балканите. Техническия университет имат такава невероятна база ,че може свят да ти се завие, повечето сервизи могат само да си мечтаят за такава. И не го казвам само защото съм техен възпитаник- действително там работят експерти в областа и доста кадърни хора.

:yes:
Имал съм упражнения там - бедна ви е фантазията какви работи правят!
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: по цял ден Volvo FH12
Мечтае да кара: кола да върви с вода

Re: смяна гарнитурата на главата или пукната глава

Мнение от veskoignatov71 » 25 Сеп 2009, 11:28

абе хора може да правят и космически кораби,но разберете че заварявана глава на този мотор не върви.Или ако върви ще е около най много 5-6000 км.Питай патило :(
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 25 Сеп 2009, 15:55

Отговор на патило - до тук 35к километри......
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

Потребител
Аватар

Мнение от veskoignatov71 » 25 Сеп 2009, 17:04

имам 3 броя глави пукнати,ако искаш да ти ги дам на килограм,а ти ги прави там където са правили твоята и ги продавай за здрави след това
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525tds

Мнение от bera » 25 Сеп 2009, 21:34

veskoignatov71 написа:имам 3 броя глави пукнати,ако искаш да ти ги дам на килограм,а ти ги прави там където са правили твоята и ги продавай за здрави след това

На кой шлайф са? т.е. правено ли е нещо по тях или са пукнати и оставени?

Потребител
Аватар

На кой шлайф са? т.е. правено ли е нещо по тях или са пукнат

Мнение от veskoignatov71 » 26 Сеп 2009, 20:48

едната е на няколко,другата е правена веднъж и естествено пак спукана,а третата маи си е само спукана :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525tds

Мнение от bera » 26 Сеп 2009, 23:38

Шегувам се няма да тръгна из България да събирам стари глави, просто исках да придам тежест на думите си, в ТУ Варна наистина барат добре няма шега. И още едно момче горе от каменар има аргон в едни гаражи ама не знам дали е в България той също знам ,че е добър, мирко ли се казваше..митко ли беше...има бояджийница....там

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 26 Сеп 2009, 23:49

veskoignatov71 написа:имам 3 броя глави пукнати,ако искаш да ти ги дам на килограм,а ти ги прави там където са правили твоята и ги продавай за здрави след това

Благодаря - няма нужда да ми ги даваш, но ако си навит... драсни 1 лично да се разберем къде да ги пратиш или докараш. А съм от тея дето се радват на подаръци...
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

Потребител
Аватар

Мнение от hunter_dg » 30 Сеп 2009, 20:43

Колегата е много прав за заваряването.Колкото и да я заваряват продължава да се пука преди шева,може да стигне открай докрай.Аз съм си патил от спукана глава.Най-накрая се реших и взех една 2-ра употреба от Стара Загора за 750лв. със разпределителния вал и кавалите.Препоръчаха ми сервиз в Пловдив и готово.Хората си я тестваха,нагряваха я,надуваха я и т.н. те си знаят.Главата се оказа читава,шлайфаха я,напаснаха клапаните и цялата работа в сервиза с тестове,шлайф и т.н.ми излезе 120лв.защото тестваха и старата глава.Вече я карам малко повече от 3 години и половина след ремонта и всичко е ОК.Ако те интересува нещо за сервиза мога да ти потърся телефони.Сервиза се казва "ОТО"и ако има някой от Пловдив и ги знае да каже.Иначе това със заваряването си е "бошлаф"работа. :D :D :D

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 30 Сеп 2009, 22:04

hunter_dg написа:Колегата е много прав за заваряването.Колкото и да я заваряват продължава да се пука преди шева,може да стигне открай докрай.Аз съм си патил от спукана глава.Най-накрая се реших и взех една 2-ра употреба от Стара Загора за 750лв. със разпределителния вал и кавалите.Препоръчаха ми сервиз в Пловдив и готово.Хората си я тестваха,нагряваха я,надуваха я и т.н. те си знаят.Главата се оказа читава,шлайфаха я,напаснаха клапаните и цялата работа в сервиза с тестове,шлайф и т.н.ми излезе 120лв.защото тестваха и старата глава.Вече я карам малко повече от 3 години и половина след ремонта и всичко е ОК.Ако те интересува нещо за сервиза мога да ти потърся телефони.Сервиза се казва "ОТО"и ако има някой от Пловдив и ги знае да каже.Иначе това със заваряването си е "бошлаф"работа. :D :D :D

Колега, тук във форума за 600 купуваш цял двигател М50, за 800 - М52, при това готови оборудвани... това са нечовешки суми които споменаваш...

кандидат ентусиаст
Аватар

Re:

Мнение от metatron » 01 Окт 2009, 10:39

Peter Angelov написа:За части това е човека, обадисе и ще бъдеш приятно изненадан:

profile.php?mode=viewprofile&u=9466

За друго не мога да помогна. Малко по разбираемо ми се струва че трябва да напишеш за проблема...

P.S. Телефона на Митко - 0896 605 033

има проблемче с линка :)
и аз искам да науча повечко за резервните части

Потребител
Аватар

Мнение от hunter_dg » 01 Окт 2009, 19:51

dj_ennsy_1 написа:
hunter_dg написа:Колегата е много прав за заваряването.Колкото и да я заваряват продължава да се пука преди шева,може да стигне открай докрай.Аз съм си патил от спукана глава.Най-накрая се реших и взех една 2-ра употреба от Стара Загора за 750лв. със разпределителния вал и кавалите.Препоръчаха ми сервиз в Пловдив и готово.Хората си я тестваха,нагряваха я,надуваха я и т.н. те си знаят.Главата се оказа читава,шлайфаха я,напаснаха клапаните и цялата работа в сервиза с тестове,шлайф и т.н.ми излезе 120лв.защото тестваха и старата глава.Вече я карам малко повече от 3 години и половина след ремонта и всичко е ОК.Ако те интересува нещо за сервиза мога да ти потърся телефони.Сервиза се казва "ОТО"и ако има някой от Пловдив и ги знае да каже.Иначе това със заваряването си е "бошлаф"работа. :D :D :D

Колега, тук във форума за 600 купуваш цял двигател М50, за 800 - М52, при това готови оборудвани... това са нечовешки суми които споменаваш...

Аз ти говоря за преди 4 години горе-долу,не сега.А пък и като си на зор...

Предишна

Назад към E34