Въпроси или проблеми, свързани с новата платформа
Модератор: I.Voykov
Re: Въпроси или проблеми, свързани с новата платформа
Браво за труда
А сега едно предложение ... в други форуми съм виждал когато застанеш в/у заглавието на някоя тема и се задържиш там се появява балонче с първите няколко реда от първото мнение и така знаеш за какво е темата без да е нужно да влизаш в нея .... мисля че е особенно полезно за секция Продава и също за хилядите теми с глупави заглавия от сорта на "Помощ!!!" или "Проблем"
В момента пак изкача подобно балонче но в него пише само "Публикувана на ХХ.ХХ.ХХХХ"
Поздрави

А сега едно предложение ... в други форуми съм виждал когато застанеш в/у заглавието на някоя тема и се задържиш там се появява балонче с първите няколко реда от първото мнение и така знаеш за какво е темата без да е нужно да влизаш в нея .... мисля че е особенно полезно за секция Продава и също за хилядите теми с глупави заглавия от сорта на "Помощ!!!" или "Проблем"
В момента пак изкача подобно балонче но в него пише само "Публикувана на ХХ.ХХ.ХХХХ"
Поздрави

И мен ме "ужили" колега от форума:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!
среден разход
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Има едно нещо което ми харесваше в тоя форум и не ми харесваше на почти всички други, и за нещастие то се насели у нашия форум
Говоря за листа със страничките в темата...долу или горе дето пише "Отиди на страница: предишна 1,2,3,4,5,6 следваща"
На старото форумче страницата на която седиш беше отдолу подчертана и ясно се виждаше на коя страница си, а сега разликата е от тъмно синьо до черно което в тея малки цифрички съчетано с обедното слънце което пече в монитора ми и плуващият поглед от недостатъчното сън ги прави много трудно различими
Мисля че сега му е момента да се дерзае и да се тормози Асен, щото като пооправи нещата ще го мързи да си чеше кратуната за дребни проблеми
Има я и мойта любима иконкаааааа:
Бравос Бравос!
Поздравления!!!!!

Говоря за листа със страничките в темата...долу или горе дето пише "Отиди на страница: предишна 1,2,3,4,5,6 следваща"
На старото форумче страницата на която седиш беше отдолу подчертана и ясно се виждаше на коя страница си, а сега разликата е от тъмно синьо до черно което в тея малки цифрички съчетано с обедното слънце което пече в монитора ми и плуващият поглед от недостатъчното сън ги прави много трудно различими

Мисля че сега му е момента да се дерзае и да се тормози Асен, щото като пооправи нещата ще го мързи да си чеше кратуната за дребни проблеми

Има я и мойта любима иконкаааааа:

Бравос Бравос!
Поздравления!!!!!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
Браво станало е супер
Самоче мисля,че преди търсачкта беше по удобна:)
Към модераторите:Защо мненията ми намаляват,тва днеска го забелязах(не че ми пука просто питам),оня ден ми бяха 2192 днеса 2175?

Самоче мисля,че преди търсачкта беше по удобна:)
Към модераторите:Защо мненията ми намаляват,тва днеска го забелязах(не че ми пука просто питам),оня ден ми бяха 2192 днеса 2175?

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Като модератор искам да изразя задоволството си от бутона "ДОКЛАД"
Сега когато някой , който стъпи накриво както се казва , може да бъде смърсен по една нова и доста тарикатска процедура
На santo_bansko искам да кажа ,че аз не съм му трил мнения и най-вероятно са му се изгубили от преминаването от старата база към новата
И аз като брат ми се радвам много за иконката
(azrail май ще е недоволен за това) малко време ще ни трябва да свикнем с разположението им в новата колонка за директен достъп ,но това не е проблем.
Георги Пенчев

Сега когато някой , който стъпи накриво както се казва , може да бъде смърсен по една нова и доста тарикатска процедура

На santo_bansko искам да кажа ,че аз не съм му трил мнения и най-вероятно са му се изгубили от преминаването от старата база към новата

И аз като брат ми се радвам много за иконката

Георги Пенчев
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Още едно предложение за "екстра" която ми идва на ум (и която съм виждал по други форуми) е наличието на символче до темите в които си поствал.
- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
Дилян Пенчев написа:
На старото форумче страницата на която седиш беше отдолу подчертана и ясно се виждаше на коя страница си, а сега разликата е от тъмно синьо до черно което в тея малки цифрички съчетано с обедното слънце което пече в монитора ми и плуващият поглед от недостатъчното сън ги прави много трудно различими.....
малко по в ляво пише станица 5 от 5
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
мене нещо мис е бъгна, теми които съм прочел и няма нови мнения в тях ми излизат като с жълто, както и самите мнения
Tux0 Ca !

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
terziev написа:Дилян Пенчев написа:
На старото форумче страницата на която седиш беше отдолу подчертана и ясно се виждаше на коя страница си, а сега разликата е от тъмно синьо до черно което в тея малки цифрички съчетано с обедното слънце което пече в монитора ми и плуващият поглед от недостатъчното сън ги прави много трудно различими.....
малко по в ляво пише станица 5 от 5
Моя монитор е огромен WIDE Screen и за да вида от няй-ляво до най-дясно ми е половин оборот на главата

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Аватара ми е леко размазан,нормално ли е това?
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Имам въпрос колеги от час вече се мъча да намеря номера на главата (годината на главата) Колата е е30 320 И 86 - та година.
sideways driver
- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
spdrrk0 написа:мене нещо мис е бъгна, теми които съм прочел и няма нови мнения в тях ми излизат като с жълто, както и самите мнения
и аз го забелязах това
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Незнам дали е точно проблем или така си е направено умишлено:
когато чета и затворя форума, след като влезна пак всички теми които са били нови миналия път и аз не съм ги прочел отново са "оранжеви". Преди беше обратно, като излезна всички теми се маркираха като прочетени.
Така ли ще бъде или ще се фиксира това? Примерно дали може това да се направи като настройка на профила - ако потребителя желае да му ги маркира като прочетени или обратно (както е сега)
Също така когато отварям форума от настолния комп и си прочета всички теми в даден раздел (е46 примерно) , и след 2 часа отворя форума от лаптопа отново темите са нови (даже в някои теми моето мнение написано от настолния е последно)
Иначе форума е доста добър, много по-бърз и доОооста удобен (като го сравнявам с други авто форуми).
Поздравления за труда
когато чета и затворя форума, след като влезна пак всички теми които са били нови миналия път и аз не съм ги прочел отново са "оранжеви". Преди беше обратно, като излезна всички теми се маркираха като прочетени.
Така ли ще бъде или ще се фиксира това? Примерно дали може това да се направи като настройка на профила - ако потребителя желае да му ги маркира като прочетени или обратно (както е сега)
Също така когато отварям форума от настолния комп и си прочета всички теми в даден раздел (е46 примерно) , и след 2 часа отворя форума от лаптопа отново темите са нови (даже в някои теми моето мнение написано от настолния е последно)
Иначе форума е доста добър, много по-бърз и доОооста удобен (като го сравнявам с други авто форуми).
Поздравления за труда

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
и тва- начало форум-е много детско да си стане като преди bmw club-bg.net
- man4ev
- кандидат ентусиаст
-
Като сме се хванали с "милион и едно желания" да си поискам и аз! Защо не се премахне бутона "нова тема", когато потребителя чете такава? На доста хора се случва доста често да го бъркат с "нов отговор"и следват едни смислени теми изпълнени със "стойностен присмех". Ще се спести доста хамалогия за модовете а и ще е по-подредено мисля.
Евала за положения труд!
Евала за положения труд!
Мore pride to building an engine than to swap a better one!
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума