Дискове и Накладки за Е39 - мнения
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
ми прегледа нещо като основен на всичко към 75 лв и това с отстъпка , иначе маи без нея е към 100 ..
за 6200 я спазарихме (като изключиме че требваше нови скорости и интеркулер) и да я вземеме тъкмо и оня се отказа, имал друг купувач, блафира, ама така блафира че в наи големата жега обратно към софия потеглихме
евалата пич голем си, раси нали е тръба и не ми верва, ама веднага ти познах красавицата пред варна карс като минахме , викам тва е на мад пресли .. и те така със здраве
за 6200 я спазарихме (като изключиме че требваше нови скорости и интеркулер) и да я вземеме тъкмо и оня се отказа, имал друг купувач, блафира, ама така блафира че в наи големата жега обратно към софия потеглихме

евалата пич голем си, раси нали е тръба и не ми верва, ама веднага ти познах красавицата пред варна карс като минахме , викам тва е на мад пресли .. и те така със здраве

- Petalkata
- Потребител
-
- Кара: 520и
- Мечтае да кара: м5
Здравейте аз съм нов в тоя форум,щото от скоро съм с БМВ е39 уникална кола винаги съм си мечтал да карам БМВ.Сега на проблема накладките ми скърцат като на някои москвич направо ме е срам да спирам.Ходих в сервиз свалиха ги имам феродо мн накладките са почти чисто нови на БОШ, дайте малко пояснение от кое може да скърцат ужасна история.Може ли да е от дисковете който са в добро състояние
Petalkata написа:Здравейте аз съм нов в тоя форум,щото от скоро съм с БМВ е39 уникална кола винаги съм си мечтал да карам БМВ.Сега на проблема накладките ми скърцат като на някои москвич направо ме е срам да спирам.Ходих в сервиз свалиха ги имам феродо мн накладките са почти чисто нови на БОШ, дайте малко пояснение от кое може да скърцат ужасна история.Може ли да е от дисковете който са в добро състояние
А освен, че е много феродото, видяха ли дали е все още феродо или е станало на камък? Кво значи добро състояние на дисковете?
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- Ilian888
- Потребител
-
- Кара: E39 520i
- Мечтае да кара: E38 Hamann
Накладки само textar
Това е марката за накладки - Textar
- Toni Montana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
- Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i
Re: Дискове и Накладки за Е39 - мнения
наякой карал ли е с накладки ЕBC?
Интересува ме специално модела EBC Greenstaff. Били до 600 градуса и колата спирала значително по-добро. Недостатъка е цената -> 120ЕУР в ebay.de
http://cgi.ebay.de/EBC-Greenstuff-Sport ... 286.c0.m14
Интересува ме специално модела EBC Greenstaff. Били до 600 градуса и колата спирала значително по-добро. Недостатъка е цената -> 120ЕУР в ebay.de
http://cgi.ebay.de/EBC-Greenstuff-Sport ... 286.c0.m14

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
за предни дискове и накладки питаите колегата NAPSTERS
тои си беше взел едни винтилирани дискове надупчени и яки накладки, които спират 100 пъти по добре от обикновените дискове и накладки
тои си беше взел едни винтилирани дискове надупчени и яки накладки, които спират 100 пъти по добре от обикновените дискове и накладки

- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
да не са ZIMMERMANN, че и аз съм се запътил към тях?!?
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
да брато дисковете маи беха такива, а накладките ОМП абе нещо с 3 букви ако не се лъжа..

- moleo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD 2008 235 hp
- Детайли за колата: М sport
3000 км минах в дискове Цимерман и накладки Текстар. Спират добре, няма шумове и т.н
Доволен съм
Доволен съм
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Колеги, имайте предвид че Текстар е пълно с ментета. Аз лично съм скърцал като стар Москвич с "оргинален" Текстар.
Внимавайте от кого купувате и задължително с опция за връщане.
За София мога да ви дам координати на ЛС на проверен сервиз и майстор, където се прави обслужване на спирачки.
Няколко човека от форума го ползваме и сме доволни.
Внимавайте от кого купувате и задължително с опция за връщане.
За София мога да ви дам координати на ЛС на проверен сервиз и майстор, където се прави обслужване на спирачки.
Няколко човека от форума го ползваме и сме доволни.
Touring & windsurf club
- hobotqnin
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er GT (f07) 530d xDrive
60 лв предни дискове,50 мисла че бяха задните,или 60,накладките са горе-долу толкова,в началото на зимата ги смених-няма проблем,равномерно се износват,спира добре,само дето малко свири,ама на по висока музика не се чува
, и съм доволен(дано не ме чуе дявола,че като се похвала и веднага излиза нещо
).сам ги смених за 2 часа всичките.Колата е тдс комби

- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Аз съм с предни Зимерман спорт, задни зимерман и TRW накладки и съм много доволен. Вече 5000 км всичко е наред.
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
hobotqnin написа:60 лв предни дискове,50 мисла че бяха задните,или 60,накладките са горе-долу толкова,в началото на зимата ги смених-няма проблем,равномерно се износват,спира добре,само дето малко свири,ама на по висока музика не се чува, и съм доволен(дано не ме чуе дявола,че като се похвала и веднага излиза нещо
).сам ги смених за 2 часа всичките.Колата е тдс комби
колега на брой ли ?кайва марка ?че ще сменям задни скоро.
ОМП безкомпромисният вариянт поне за мене голям ппробег перфектно спиране висок температурен рейт не свират!
+ за колегата Georgieff и неговия майстор.Карам с JURID и съм доволен засега.