Въпроси или проблеми, свързани с новата платформа

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Re: Въпроси или проблеми, свързани с новата платформа

Мнение от cod-cdbp » 24 Сеп 2009, 12:07

и да допълня и желанието си бутона Цитат да се премеси под постовете а не в самото им начало защото с някой дълги постове става една.....
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 24 Сеп 2009, 12:20

Това за онлайн статуса е добра идея. Подкрепям.
Si non confectus, non reficiat.

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 24 Сеп 2009, 12:22

според мен ето тези неща са прекалено малки... и невидими

Начало форум » Общи Форуми » Извън Темата

мястото за цъкане за да си рефрешнеш форума или да се върнеш в по-задния форум...
дано сте ме разбрали :)

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 24 Сеп 2009, 13:17

skate написа:2. Когато се добавят голями снимки в тема, не ги resize-ва както при старата платформа, пуска ги в реален размер и става една ...........
Пример: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 6&t=161502

И в тази платформа има модул са resize, но той работи само за снимките, които са качени след смяната на платформата.

Zapa написа:Дали ще е възможно когато се кликне върху някой линк, той да се отваря в New Tab както беше преди.
Мерси 8)

Добавям го в списъка с фиксове и ще бъде направено в най-скоро време.

err0r написа:Дали ще може с някого от администрацията да започнем да чистим правописни грешки? :)

Дам, доста са. Превода на платформата е направо ужасен. Предварително преработих около стотина реда от него, но има още доста какво да се желае и ще има много корекции.

_65536_kb_sec_ написа:едно леко предложение - лентата където пише пътя който се разглежда във форума от типа - Начало форум - Извън темата и тн може ли да му се увеличи размера на шрифта една идея (от 14 на 16 напр)

Не случайно писах, че ще има още промени в темплейта и в шрифтовете особено.

Е.Димитров написа:Здравейте,
Нали имаше едно предложение,да се гледа кой е онлайн в момента,какво стана,ще има ли подобно нещо?

В дъното на всеки по-форум или тема можеш да видиш кой е онлайн.

SKISA написа:бе тва с правописните не знам-явно е вкаран некакъв мод за писане на лоши думи ,ма като напиша първок**сничка и ми слага звездички на местото на първок.у.р.сничка...
то хубаво като екстра ,ма нещо не е баш измислено да не може да се напише нормална дума...
кво праиме с думи като к.у.р.бан...,ку.р.абия....и подобни...?

Този модул ще бъде или пренастроен или направо изключен.

TUZara` написа:Най-вероятно само аз не мога да намеря къде е бутона който показва темите пуснати от мен,но както и да е...Има ли вариант някакси да се сменя облика на форума от всеки персонално като тема..Ама грам не ми допада този облик,докато предния си беше нещо като запазена марка на БМВ форум бг .. много хора сме свикнали с предишния му вид.Така ми прилича на Другите по-малките БМВ форуми с по 20-30 регистрирани в тях...Някак си по-аматьорски ми изглежда и по-несериозно.Не искам да ме разбирате погрешно,че не отценявам труда Ви който полагате от седмица,но просто не се е получило според мен и ще се радвам да се сложи тема която да може да връща стария облик на форума. Благодаря

Най-горе точно под потребителското меню са функциите за преглед на собствени мнения.
Темплейта не е правен от нас, той си е базов, само сме го модифицирали. Както писах - ще бъде подложен на още модификации.
Темплейта от старата платформа беше напълно базов, така че незнам за каква запазена марка става въпрос, просто висчки бяхме свикнали с него. ;)

_65536_kb_sec_ написа:и да допълня и желанието си бутона Цитат да се премеси под постовете а не в самото им начало защото с някой дълги постове става една.....

В старата платформа този бутон е отгоре, затова и сега е там. Далеч съм от мисълта да променям изградените навици на потребителите и се постарах каквото е възможно да го наместя както е било преди това.

Zagy написа:Това за онлайн статуса е добра идея. Подкрепям.

Тази функция я има, но за момента е глобално изключена. Ще бъде пусната в следващите дни.

П.П. За да виждате прогреса на различните промени и какви точно са те, следете тази тема

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 24 Сеп 2009, 13:37

eлaлa за труда -доста по добре изглежда форума
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: разни баварски екземпляри
Мечтае да кара: ///M

Мнение от kiko™ » 24 Сеп 2009, 13:41

Дали ще е възможно като се добавят новите емотикони да се върне и тази : Изображение ?

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 24 Сеп 2009, 13:50

kiko™ написа:Дали ще е възможно като се добавят новите емотикони да се върне и тази : Изображение ?

Не случайно в другата тема си има списък от нещата, които ще бъдат променяни. Там ясно е написано, че ще има промяна в емотиконките.
Да, тази иконка ще бъде върната, вероятно още днес дори. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 24 Сеп 2009, 14:08

Асене, съжалявам, че нямам време да прочета и може да се повторя.

- Снимките да се ресайзват автоматично и да не разтеглят форума.

Поздрави и браво за добре свършената работа!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 24 Сеп 2009, 14:14

vicho написа:Асене, съжалявам, че нямам време да прочета и може да се повторя.

- Снимките да се ресайзват автоматично и да не разтеглят форума.

Поздрави и браво за добре свършената работа!

!!Asen_X написа:
skate написа:2. Когато се добавят голями снимки в тема, не ги resize-ва както при старата платформа, пуска ги в реален размер и става една ...........
Пример: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 6&t=161502

И в тази платформа има модул са resize, но той работи само за снимките, които са качени след смяната на платформата.

;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 24 Сеп 2009, 14:26

Ще стискам палци да се спасят снимките от галериите, че имаше интересни :)
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

нафтения
Аватар

Мнение от Zagy » 24 Сеп 2009, 14:42

Гледам, че вече като отвориш даден профил, под аватара има статус ONLINE/OFFLINE. Предвижда ли се това да се постави и в самите теми, т.е. без да влизаш в профила на потребителя да е видимо?

И каква е точно врътката с тея приятели/врагове? Каква е идеята?

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 24 Сеп 2009, 14:48

Zagy написа:Гледам, че вече като отвориш даден профил, под аватара има статус ONLINE/OFFLINE. Предвижда ли се това да се постави и в самите теми, т.е. без да влизаш в профила на потребителя да е видимо?
И каква е точно врътката с тея приятели/врагове? Каква е идеята?

- Да, ще изведем статуса и в самите теми. Всеки потребител може от профила си да изключи тази опция ако не желае останалите да виждат постоянно статуса му.
- Компонента "приятели/врагове" е базов за платформата. Не съм го разучавал подробно, но доколкото знам ако поставиш някого в листата с врагове (що за превод), няма да виждаш постингите му, респективно няма да си късаш нервите :mhihi:

нафтения
Аватар

Мнение от Zagy » 24 Сеп 2009, 14:49

:twisted: яко, тъкмо си мислех дали ще има система за игнориране на потребители. Това е нелоша идея.

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 24 Сеп 2009, 15:01

Супер е новата платформа само искам да попитам нещо за търсачката...

"Посочените думи са игнорирани: bmw m5
Вие трябва да въведете поне една дума за търсене. Всяка дума трябва да съдържа най-малко 3 букви и не трябва да надхвърля 14 думи."

защо е тази орязаност и как да намеря тема свързана с М5 :( и евентуално може ли да се оправи това.

Мерси

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540iX

Мнение от snooperchi » 24 Сеп 2009, 15:03

Maverick_VS написа:
Zapa написа:Дали ще е възможно когато се кликне върху някой линк, той да се отваря в New Tab както беше преди.
Мерси 8)

Подкрепям ;)! Но предполагам го имате предвид това и ще стигнете и до него :)!
И аз го подкрепям това като идея , много ще е удобно! И евала , новия форум ПРЪСВА , нов и изчистен вид, класика ! :) :bchug:

ПредишнаСледваща

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума