бели мигачи
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
бели мигачи
здравеите колеги аз съм нов в форума от скоро нарам 525 тds и съм луд по нея
искам да я наточа малко търся си бели мигачи на фаровете има ли някои

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: бели мигачи
smoki написа:здравеите колеги аз съм нов в форума от скоро нарам 525 тds и съм луд по неяискам да я наточа малко търся си бели мигачи на фаровете има ли някои
Ако си "луд по нея", нямаше да мъчиш добичето с бели мигачи, а направо щеше да тъсиш ейнджъл айс и то hella

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
smoki написа:здравеите колеги аз съм нов в форума от скоро нарам 525 тds и съм луд по неяискам да я наточа малко търся си бели мигачи на фаровете има ли някои
Колега потърси в "продава"!Там има доста обявени фарове,може да си харесаш нещо.

- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Е добре де какво лошо има да си сложи човека бели мигачи,или е задьлжително да се следва някакьв образец?иска пича мигачи да слагаmad_presley написа:smoki написа:здравеите колеги аз съм нов в форума от скоро нарам 525 тds и съм луд по неяискам да я наточа малко търся си бели мигачи на фаровете има ли някои
Ако си "луд по нея", нямаше да мъчиш добичето с бели мигачи, а направо щеше да тъсиш ейнджъл айс и то hella
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
- twake
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
NAPSTERS написа:от хела феис по красиво нема
От м5 "по-увабо" нема. Всичко обаче се свежда до пари. Не всеки може да даде 1000 и отгоре лева за едни фарове.
за продан имам перфектни фарове с белия мигач + фабричния ксенон към тях , като гледам повечето дават 200 лв само за предни стъкла с белия мигач и то неоригинални...
BMW_E39 написа:за продан имам перфектни фарове с белия мигач + фабричния ксенон към тях , като гледам повечето дават 200 лв само за предни стъкла с белия мигач и то неоригинални...
ще ти пиша на лс
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
пиши ми на тоя ник пичага, фаровете които продавам са тези от подписа ми , оригинални ХЕЛЛА + фабричен ксенон
BMW-E39 написа:пиши ми на тоя ник пичага, фаровете които продавам са тези от подписа ми , оригинални ХЕЛЛА + фабричен ксенон
ок колега заинтересуван съм даи цена на комплекта и снимки ако може
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
снимката се вижда в подписа ми , ксеноновите фарове - 250 , оригиналния ксенон 200 , всичко се продава комплект - 450, говорим за оригинална хелла и ориг. ксенон, а които иска менте - да си взима менте фарове + менте ксенон 

BMW-E39 написа:снимката се вижда в подписа ми , ксеноновите фарове - 250 , оригиналния ксенон 200 , всичко се продава комплект - 450, говорим за оригинална хелла и ориг. ксенон, а които иска менте - да си взима менте фарове + менте ксенон
ok колега,дай координати за връзка.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
от София ли си пич
15 мнения
• Страница 1 от 1