тема-провокирана от желанието за снимане от Нова Телевизия
Модератор: I.Voykov
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
seven-eight написа:Колеги, а като искате да гледат с добро на клуба, защо не се съберете 50 бмв-та и да отидете до някой дом за сираци и да помогнете с каквото можете....
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=71839
Виж тази тема освен сметката която е дадена се ходи и до самия дом доста често

BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
освен това аз съм преценил ,че искам да помагам на друг дом за деца и не искам да се афишира,нито да ходя с пеесе бмв-та там...!
и тук говорим за това,как да популяризираме ентусиазма ни ,а не кой е по-благодетел...! те и в сомалия има много гладни-продай си бмв-то и прати парите в сомалия.....ше помогнеш! може и дома да си продадеш-там хората живеят с 1долар на ден...
тва с тая тема за телевизиата си стана таш.к раота.
и тук говорим за това,как да популяризираме ентусиазма ни ,а не кой е по-благодетел...! те и в сомалия има много гладни-продай си бмв-то и прати парите в сомалия.....ше помогнеш! може и дома да си продадеш-там хората живеят с 1долар на ден...
тва с тая тема за телевизиата си стана таш.к раота.
Веселин|Василев написа:И аз съм на мнение като Скиса и колегата който стартира тази тема, че форума трябва да се популяризира по някакъв начин, да се изгради един прекрасен имидж на клуба който ще е пример на другите клубове и шофьори. Трябва да се представи като клуб който държи на толерантност, колегиалност .....към останалите участници в пътното движение, като клуб в който може всеки притежател на марката да намери правилните отговори на въпросите си за това как да отстрани даден проблем в автомобила си, съвет какво да си купи, за какво да гледа и тн, като общество което е готово да помогне на всеки закъсал независимо от какво естество е проблема му. Пример: баща ми от скоро почна да рови из интернет пространството, знае, че аз доста често чета из форума и тъй като имам две Е39-ки и той се зарови да чете за тях именно тук и остана адски доволен от повечето хора който пишат тук. За начина по който са си оправили колите, как са стигнали до проблемите, решения и тн. Преди да си купя BMW ме караше да си купя А6 2.5TDI, сега ми каза, че съм направил правилния избор и мисля, че всичко е базирано от постове във форума.
Относно добрия имидж на форума, куба и изобщо на каращите BMW, пичове на вас може да не ви правят впечетление някой неща във форума, вероятно понеже сте свикнали да ги виждате там където са но на друг, някой който влиза за първи път или някой страничен веднага ще се набият на очи и ще си извади доста кофти изводи за цялата общност не само за единици, пример - подфорум с описание: "как се изплъзнах на ченгето..." подфорум "Streetracers-За всички истински почитатели на уличните гонки!" , тема : "кой не спря на стоппалка и какво се случи " която достига до 20 страници ! Тези неща като ги види човек, особенно темата с неспирането на палка веднага ще извади извода, че освен, че се правят масово, също така и се толерират след като не само, че не е заключена въпросната тема и на автора преди това не е обяснено нещо от сорта, че : БМВ клуб България не толерира подобни теми, поведение и тн и тн. тя си се развива и цъфти ! Аз лични поне във форумите на клубовете на други марки, които съм посещавал никъде не съм виждал подобни неща. Е как да не кажат после- мани, те всичките са хулигани?

Малко разсъждения на страничен наблюдател.

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
GRIPEN написа:Веселин|Василев написа:И аз съм на мнение като Скиса и колегата който стартира тази тема, че форума трябва да се популяризира по някакъв начин, да се изгради един прекрасен имидж на клуба който ще е пример на другите клубове и шофьори. Трябва да се представи като клуб който държи на толерантност, колегиалност .....към останалите участници в пътното движение, като клуб в който може всеки притежател на марката да намери правилните отговори на въпросите си за това как да отстрани даден проблем в автомобила си, съвет какво да си купи, за какво да гледа и тн, като общество което е готово да помогне на всеки закъсал независимо от какво естество е проблема му. Пример: баща ми от скоро почна да рови из интернет пространството, знае, че аз доста често чета из форума и тъй като имам две Е39-ки и той се зарови да чете за тях именно тук и остана адски доволен от повечето хора който пишат тук. За начина по който са си оправили колите, как са стигнали до проблемите, решения и тн. Преди да си купя BMW ме караше да си купя А6 2.5TDI, сега ми каза, че съм направил правилния избор и мисля, че всичко е базирано от постове във форума.
Относно добрия имидж на форума, куба и изобщо на каращите BMW, пичове на вас може да не ви правят впечетление някой неща във форума, вероятно понеже сте свикнали да ги виждате там където са но на друг, някой който влиза за първи път или някой страничен веднага ще се набият на очи и ще си извади доста кофти изводи за цялата общност не само за единици, пример - подфорум с описание: "как се изплъзнах на ченгето..." подфорум "Streetracers-За всички истински почитатели на уличните гонки!" , тема : "кой не спря на стоппалка и какво се случи " която достига до 20 страници ! Тези неща като ги види човек, особенно темата с неспирането на палка веднага ще извади извода, че освен, че се правят масово, също така и се толерират след като не само, че не е заключена въпросната тема и на автора преди това не е обяснено нещо от сорта, че : БМВ клуб България не толерира подобни теми, поведение и тн и тн. тя си се развива и цъфти ! Аз лични поне във форумите на клубовете на други марки, които съм посещавал никъде не съм виждал подобни неща. Е как да не кажат после- мани, те всичките са хулигани?Едно е да видя някой на пътя с БМВ да прави идиотизми, ще го отдам на конкретната личност, друго е да вляза после тук за първи път и да видя изброените неща от мен, тогава вече ще го отдам на всички.
Искаш да кажеш, че в този форум има повече теми за идиотизма на някои, отколко технически ограмотяващи теми ли???? Естествено, че и аз не искам да ги чета тия теми и ако зависеше от мен нямаше да ги има. Бях споменял в една тема с пример, че този форум се превръща в чат, а не в това което трябва да е, но пак казвам не зависи от мен или от теб или от обиновенните потребители тук. Има си хора нека си вършат работата така, че форума да има добър имидж. Дадох пример с баща ми който за първи път влиза в този форум и какво ми е казал на мен, защо той не видя и не спомена това което ти казваш! Дори и да има репортаж далеч съм от мисълта, че ще се хвърлят да четът форума, важното е да се знае, че има расъдливи хора който спазват правилата за движение и тн (няма да ги изреждам фактите).
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
Веселин|Василев написа:GRIPEN написа:Веселин|Василев написа:И аз съм на мнение като Скиса и колегата който стартира тази тема, че форума трябва да се популяризира по някакъв начин, да се изгради един прекрасен имидж на клуба който ще е пример на другите клубове и шофьори. Трябва да се представи като клуб който държи на толерантност, колегиалност .....към останалите участници в пътното движение, като клуб в който може всеки притежател на марката да намери правилните отговори на въпросите си за това как да отстрани даден проблем в автомобила си, съвет какво да си купи, за какво да гледа и тн, като общество което е готово да помогне на всеки закъсал независимо от какво естество е проблема му. Пример: баща ми от скоро почна да рови из интернет пространството, знае, че аз доста често чета из форума и тъй като имам две Е39-ки и той се зарови да чете за тях именно тук и остана адски доволен от повечето хора който пишат тук. За начина по който са си оправили колите, как са стигнали до проблемите, решения и тн. Преди да си купя BMW ме караше да си купя А6 2.5TDI, сега ми каза, че съм направил правилния избор и мисля, че всичко е базирано от постове във форума.
Относно добрия имидж на форума, куба и изобщо на каращите BMW, пичове на вас може да не ви правят впечетление някой неща във форума, вероятно понеже сте свикнали да ги виждате там където са но на друг, някой който влиза за първи път или някой страничен веднага ще се набият на очи и ще си извади доста кофти изводи за цялата общност не само за единици, пример - подфорум с описание: "как се изплъзнах на ченгето..." подфорум "Streetracers-За всички истински почитатели на уличните гонки!" , тема : "кой не спря на стоппалка и какво се случи " която достига до 20 страници ! Тези неща като ги види човек, особенно темата с неспирането на палка веднага ще извади извода, че освен, че се правят масово, също така и се толерират след като не само, че не е заключена въпросната тема и на автора преди това не е обяснено нещо от сорта, че : БМВ клуб България не толерира подобни теми, поведение и тн и тн. тя си се развива и цъфти ! Аз лични поне във форумите на клубовете на други марки, които съм посещавал никъде не съм виждал подобни неща. Е как да не кажат после- мани, те всичките са хулигани?Едно е да видя някой на пътя с БМВ да прави идиотизми, ще го отдам на конкретната личност, друго е да вляза после тук за първи път и да видя изброените неща от мен, тогава вече ще го отдам на всички.
Искаш да кажеш, че в този форум има повече теми за идиотизма на някои, отколко технически ограмотяващи теми ли???? Естествено, че и аз не искам да ги чета тия теми и ако зависеше от мен нямаше да ги има. Бях споменял в една тема с пример, че този форум се превръща в чат, а не в това което трябва да е, но пак казвам не зависи от мен или от теб или от обиновенните потребители тук. Има си хора нека си вършат работата така, че форума да има добър имидж. Дадох пример с баща ми който за първи път влиза в този форум и какво ми е казал на мен, защо той не видя и не спомена това което ти казваш! Дори и да има репортаж далеч съм от мисълта, че ще се хвърлят да четът форума, важното е да се знае, че има расъдливи хора който спазват правилата за движение и тн (няма да ги изреждам фактите).
Не не искам да кажа това, цитирах те защото спомена изграждането на добър имидж, a съществуването, развитието и невземането на мерки по въпросните неща които изброих не спомагат изграждането на такъв имидж а напротив ! Във форума има доста полезна техническа информация- ок, има доста алабализми и общи приказки в извън темата- ок, но неща като "как не спрях на палката", описания като- "как се изплъзнах на ченгето" и тн и тн според мен нямат място тук, не дават добрия пример, който би следвало да дава сериозен автофорум, а не някой такъв направен с цел да споделим определена група хора как сме издивяли някъде си..... остави хората които ги забелязват и си вадят определени изводи (да речем такива като мен) ами представи си някой пъпчив тийн който току що се е запалил по автомобилите и влиза тук, като ги прочете ще каже- "ихаа батките са мноу яки, искам и аз така един ден...яяя ама то пък що ли да чакам да взема заветната книга като мога да отмъкна на тате ключовете още тази нощ", и това всичкото с идеята да бъде като "батките" да може после и той да се похвали и да получи похвали колко куул е постъпил, да се "издигне" в нечии очи...
Трябва една политика на клуба, форума, модераторите, които да пресичат теми които са свързани с груби нарушения, опасно поведение и тн и да се обяснява това на автора, че ако иска да застрашава себе си, околните, да нарушава закони и после да се хвали да го прави на своя отговорност и някъде другаде.
Така като влезе един журналист който е наточил молива да пише против вас няма да има за какво да се хване, защото в момента с малко ровене и цитати може да се спретне доста нелицеприятна статия за БМВ общноста събрана тук, знаеш на какво са способни журналистите и как ще преиначат нещата до степен- всичките там са ето такива хулигани неспиращи на палки и тн и тн.
Тази промяна си е изцяло във ваши ръце, и тя ще подобри поне малко имиджа на хората тук и на каращите BMW по принцип, дали ще го направят тези от които зависи или не си е тяхна работа, мен лично не ме бърка, просто споделих мнение на страничен човек който вижда нещата, а със сигурност не съм единствения такъв.

Последна промяна GRIPEN на 16 Сеп 2009, 0:38, променена общо 3 пъти
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
[quote="GRIPEN][/quote]
Ами то затова е изграждане на добър имидж, а не дооформяне, а и репортажа няма да е утре сутрин, така че има време за корекции затова е цялата тази тема.
Ами то затова е изграждане на добър имидж, а не дооформяне, а и репортажа няма да е утре сутрин, така че има време за корекции затова е цялата тази тема.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
Остави ти репортажа, за него винаги могат да се нагласят нещата както ви е готино, и в сладкарница на боза и пасти дет' се вика можете да го направите
Аз реших да споделя за имидж който не е за пред един репортаж, написаното от мен отдавна ми е в главата но не исках да създавам дразги, спорове и т.н. като го напиша в темата с палките например.
Първата реакция щеше да е :
-абе си прайм кот си искаме, пък и ти не караш БМВ що ни критикуваш
-абе кат' не ти харесва що влизаш тук
-ууу пенсионер
и др.
Не ме разбирайте погрешно, не ме бърка вие какво правите (или пишете) стига да не връхлети някой тЕрикат върху мен докато карам или съм пеша.

Аз реших да споделя за имидж който не е за пред един репортаж, написаното от мен отдавна ми е в главата но не исках да създавам дразги, спорове и т.н. като го напиша в темата с палките например.
Първата реакция щеше да е :
-абе си прайм кот си искаме, пък и ти не караш БМВ що ни критикуваш
-абе кат' не ти харесва що влизаш тук
-ууу пенсионер
и др.
Не ме разбирайте погрешно, не ме бърка вие какво правите (или пишете) стига да не връхлети някой тЕрикат върху мен докато карам или съм пеша.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Вие очеВадно не сте разбрали идеята на Нова ТВ,тя женицата не ви пита за какво да снима и какво бихте я посъветвали и каква реклама да направи на сайта,а и никаква реклама не би правила без пари,както си е на всекъде,тя женицата е решила да направи тема,но никъде не е споменала каква ще е темата,а темата може да е именно среднощни гонки,дрога и нарушаване на общественият ред,както и употреба на алкохол и опасно шофиране
п/п
Па ако се разрови из форума ще открие бая интересни неща от рода на:
"За 1,5 алкохол за колко взимат книжката" или "кой какво оръжие има" или "как да утрепам едно куче пред блока" и перфектните съвети -дай му хляб с карафици"
и много други "интересни" теми
п/п
"За 1,5 алкохол за колко взимат книжката" или "кой какво оръжие има" или "как да утрепам едно куче пред блока" и перфектните съвети -дай му хляб с карафици"
- SKISA
-
-
ми тва ,че си с друга кола не те отделя-аз разсъждавам по същия начин и на мене ми викат-я ходи се гръмни,земи си багажа и да те нема,кат не ти аресва-джа....!!! темата,която подхващаш заслужава нова тема,но едва ли ше се случи...! както виждаш най-посещаваното място във форума е извън темата и там четат и пишат най-много хора. като нещо трябва да се потули се праща в такъв раздел като тоя ,дето ше влезат 10 човека да го видят. отделно ако ще и 10хил да го видят -нещата се решават от 10! така че като са избрани от останалите -начи тва са приоритети на клуба и тва е насоката и политиката на клуба. тва е положението....! и дето викат :кат не ни харесва-джа!
такива теми има навсякъде. нека чете и да гледа. точно ,че не знаеме за кво ше пише-можем да се подготвим тва,дето ше пише да е по-добро за нас. поне знаем ,че иска да дойде-можеше да се разберем кога ....!! така нямаше да има напушени,ако е имало-не знам друг път и щяха да бъдат помолени рацерите да се въздържат от изцепки и репортажа да мине с благоприятни за нас информации...! кат не се подготвим или не знаем-ше стане както дойде!
идват ми разни асоциации на акъла ,ма ше се въздържа.
Е.Димитров написа:Вие очеВадно не сте разбрали идеята на Нова ТВ,тя женицата не ви пита за какво да снима и какво бихте я посъветвали и каква реклама да направи на сайта,а и никаква реклама не би правила без пари,както си е на всекъде,тя женицата е решила да направи тема,но никъде не е споменала каква ще е темата,а темата може да е именно среднощни гонки,дрога и нарушаване на общественият ред,както и употреба на алкохол и опасно шофиране
п/п
такива теми има навсякъде. нека чете и да гледа. точно ,че не знаеме за кво ше пише-можем да се подготвим тва,дето ше пише да е по-добро за нас. поне знаем ,че иска да дойде-можеше да се разберем кога ....!! така нямаше да има напушени,ако е имало-не знам друг път и щяха да бъдат помолени рацерите да се въздържат от изцепки и репортажа да мине с благоприятни за нас информации...! кат не се подготвим или не знаем-ше стане както дойде!
идват ми разни асоциации на акъла ,ма ше се въздържа.
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Трябва да призная, че в постовете си колегите "GRIPEN" и "SKISA" казват много истини ! И аз напълно споделям казаното от тях. 

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
seven-eight написа:Колеги, а като искате да гледат с добро на клуба, защо не се съберете 50 бмв-та и да отидете до някой дом за сираци и да помогнете с каквото можете....е тогава поканете от нова тв да снимат и да излъчат после репортажа по новините!?(а и мисля, че от управата на клуба ще се съгласят за това!)
Всеки може да иде на сбирка, но когато е за нещо по така неможе!![]()
първо, че не сме некви фолк певици, че да си правим реклама, с това че помагаме на някой дом
второ, случайно да се направи всичко ще бъде една лъжа пред камерата, защото повечето ги боли кура за такива домове. Досега на всички ходения все има по няколко човека, които казват да идваме, а накрая си ходим 10 човека, които си ходим винаги
Tux0 Ca !

spdrrk0 написа:първо, че не сме некви фолк певици, че да си правим реклама, с това че помагаме на някой дом
второ, случайно да се направи всичко ще бъде една лъжа пред камерата, защото повечето ги боли кура за такива домове. Досега на всички ходения все има по няколко човека, които казват да идваме, а накрая си ходим 10 човека, които си ходим винаги

...и трето... е супер дразнещо да се парадира с това.
Би следвало мацката да се включи и да разясни, каква е идеята за репортажа или предаването, то че се търси сензация, търси се, но би могло да е в плюс и за двете страни.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Е те Нова ТВ са малко позакъснели да снимат мероприятие на БМВ Клуб България
В Събори/Мероприятия най-отгоре пише, че тази година мероприятията на Клуба ще са две - и те отминаха.
Другото са срещи на bmwpower-bg.net, които май нямат нищо общо с клуба. А още повече, че НТВ искат да снимат защото изглежда имат подозрения за "сензация" (умишлени са кавичките), и тая сензация ще е адска антиреклама, защото повечето такива сбирки нямат нищо общо с Клуба и неговия Устав , а просто някои може да си докара проблеми с МВР и т.н. (както имаше случай в Велико Търново).
А още повече БМВ ентусиазмът не се изразява в това да нарушаваш ЗДвП и някаква показност в градска среда, а БМВ ентусиазмът е нещо съвсем друго... (даже в Тхе Бест Оф имаше тема за това), и госпожата/госпожицата от НТВ може да потърси друг начин да направи презентация на БМВ общността , а не да снима на някоя бензиностанция с цел сензация

В Събори/Мероприятия най-отгоре пише, че тази година мероприятията на Клуба ще са две - и те отминаха.
Другото са срещи на bmwpower-bg.net, които май нямат нищо общо с клуба. А още повече, че НТВ искат да снимат защото изглежда имат подозрения за "сензация" (умишлени са кавичките), и тая сензация ще е адска антиреклама, защото повечето такива сбирки нямат нищо общо с Клуба и неговия Устав , а просто някои може да си докара проблеми с МВР и т.н. (както имаше случай в Велико Търново).
А още повече БМВ ентусиазмът не се изразява в това да нарушаваш ЗДвП и някаква показност в градска среда, а БМВ ентусиазмът е нещо съвсем друго... (даже в Тхе Бест Оф имаше тема за това), и госпожата/госпожицата от НТВ може да потърси друг начин да направи презентация на БМВ общността , а не да снима на някоя бензиностанция с цел сензация
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Сега виждам тема, добре че Ицо постна линк в друг подфорум... Като гледам колко неща се изписаха, само сте се хабили. Ще гледам аз да не го правя. Ако тази госпожица (не знам на кого е ученик, ама знам аз на кого съм и с евтини номера няма да мине) имаше желание да направи нещо съвместно с клуба, щеше да се свърже с нас - имаме офис, телефон, да не говорим, че поне 3 от 10 човека в НТВ могат да й дадат личния ми номер, начело с някои от директорите й.
Всъщност тук се търси евтина сензация, защото е чула, че на нашите сбирки става навалица и състезания и няма търпение да си отмъсти за рекламата, дето направи Дилян с фланелката
Сериозно, клуба по никакъв начин не се ангажира с такива репортажи, защото те ще бъдат употребени. Още повече е заявено, че темата ще е нощните гонки... Ако си спомняте причината за преместването на сбирката от ЕКО на бул. България бяха именно хората, които тази г-ца желае да снима - безотговорни, самодостатъчни си, може би добри шофьори, които профучават в насрещното. Многократните ни призиви да се спре с глупостите на бензиностанцията не дадоха резултат, последва официално писмо от мениджъра на ЕКО веригата до клуба и ние се оттеглихме като някакъв вид организатор. Това много скоро доведе до прекратяване на сбирката. Когато дойдат десетки хора, които не познаваме, не желая да се приписват на мен или клуба техните деяния. Неведнъж съм се подписвал на полицейски предупреждения по съборите, защото сме организатори и съм се чудил дали няма да ме заключат на другата сутрин след успешен опит на някого да влезе в хотелската си стая с кола.
Това с отразяването на мероприятията ни няма нищо общо и нееднократно съм писал причините. Ако БМВ България направят това, което казаха, догодина ще ни отразят. Ако служителката на Нова има желание да направи репортаж за клуба, това вече е друго нещо и ще се радвам да й помогна, както мога. Но снимането на хора, които нямат общо с клуба как правят незаконни неща и приписването им на всички останали и на клуба не е рекламата, която искаме. В тези популистки времена се прави всичко за угаждане на богопомазаните и в крайна сметка ще ни изкарат криминална организация, върху която да се стовари цялата сила на супербойковия апарат. Тя да си снима, колкото иска иначе.

Това с отразяването на мероприятията ни няма нищо общо и нееднократно съм писал причините. Ако БМВ България направят това, което казаха, догодина ще ни отразят. Ако служителката на Нова има желание да направи репортаж за клуба, това вече е друго нещо и ще се радвам да й помогна, както мога. Но снимането на хора, които нямат общо с клуба как правят незаконни неща и приписването им на всички останали и на клуба не е рекламата, която искаме. В тези популистки времена се прави всичко за угаждане на богопомазаните и в крайна сметка ще ни изкарат криминална организация, върху която да се стовари цялата сила на супербойковия апарат. Тя да си снима, колкото иска иначе.
Never mistake motion for action...
- SKISA
-
-
предполагам ,че всеки ,писал в темата го е направил от добро намерение !
след като тва е решението на клуба-тва е!
госпожицата или госпожата може да снима където и както прецени. просто няма да е свързано с клуба,въпреки че и тва е спорно...как точно ше стане и ше го предотвратиме!
понеже темата е зачекната...! илияне ,знаеш моето мнение за популяризирането и рекламата и не съм сигурен ,че бмв-бълтария ще са ни много от полза ,а и да са -има хиляди други начини да се чуе за клуба,а те не се използват.
смятам ,че трябва да се направи нещо в тази насока...!има доста хора ,дето са тук и със сигурност може да се помогне и натисне в тая насока.
ако пък политиката на клуба е да не се афишира-е ми тогава хуу. ако така е решено-начи така....
след като тва е решението на клуба-тва е!
госпожицата или госпожата може да снима където и както прецени. просто няма да е свързано с клуба,въпреки че и тва е спорно...как точно ше стане и ше го предотвратиме!
понеже темата е зачекната...! илияне ,знаеш моето мнение за популяризирането и рекламата и не съм сигурен ,че бмв-бълтария ще са ни много от полза ,а и да са -има хиляди други начини да се чуе за клуба,а те не се използват.
смятам ,че трябва да се направи нещо в тази насока...!има доста хора ,дето са тук и със сигурност може да се помогне и натисне в тая насока.
ако пък политиката на клуба е да не се афишира-е ми тогава хуу. ако така е решено-начи така....
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума