"Тва е една бездънна яма за пари" - E30 :shock:
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
да сме живи и здрави,пък другото се показва в течение с времето 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
трябва да се пусне такава тема кой какво е правил по своята е30 ка и колко пари е налял....ще е интересно със 5 цифрените суми 

Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Между другото идеята е добра, така човек би добил по-реална представа за нещата. Аз като пуснах тая тема и направо се наплаших, докато ми стане ясно, че хората тука са наринали камари с пари за регулируеми окачвания, големи мотори, турбо и т.н.
Подкрепям с 2 ръце
Подкрепям с 2 ръце

- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
Ми аз за месец и нещо дадох повече от колкото за колата, а съм доникъдеcekata написа:трябва да се пусне такава тема кой какво е правил по своята е30 ка и колко пари е налял....ще е интересно със 5 цифрените суми

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
Абре то да се пише за цифри и суми, няма смисъл, щото поддръжка и упгрейт са две различни неща. Отделно от всичко, всеки има собствен вкус и нужди, както за настройка на купе, така и при избор на двигател. Нали само да кажа, че тия е30-ки излизат от завода с 9 различни двигателя, а още колко влизат в купето - нимоа ги преброя... За шукарии секи знае - пак са адски много. Явно всеки трябва да е наясно за какво ще му служи е30-то. Треа си наясно и на какво си свикнал. Ако купиш некоя и не те накефи - начи просто не е с правилната конфигурация. Почваш - сменяш, правиш - струваш. Постигаш идеала - нагласяш като за теб и после теглиш чертата. Колкото - толкова - сам така си преценил. Общо взето си е играчка таа кола. Казвам го с най-добри чувства. Верно са стари, верно са ръждиви, ма некак си не моа се реша да си купя друго купе, камо ли марка. Е го е, станаха ми 3 броя е30-ки за 3 години. Майка ми вика - поне през година ги купувай. Реално погледнато нито една от тях не е в добро състояние. Реално обаче и не се хвърлям да наливам пари. Квото мога си праа сам, квот не мога - търся помощ - и пак сам. Цифроманията е кат се почне да даваш по сервизи - демек на други хора да си играят. Тфа си е лично мое мнение. Треа си карал е30, за да се решиш да си купиш е30. Навремето ми подаряваха един форд, ама бях решил вече - ако ще давам пари за кола, то тя ще е е30. И така стана. Компромиси, ентусиазъм, е30.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Re: е30
KPETEH написа:Компромиси, ентусиазъм, е30.

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- Rumburak
- младши ентусиаст
-
- Кара: съмтаймс сайдуейс по пистити :D
- Мечтае да кара: е30 м3
- Детайли за колата: e30 sedan m44b19
наскоро кат ме спираха за пореден път една вечер катаджии... и ми вика "Аз имам 3 бмв-та, много са яки тия коли, на събора беше супер, гледам и ти си ентусиаст...."
и вика още : "то верно било начин на живот тва нещо бмв-то"
а аз му викам -> Напротив,.....начин на дишане е!
бездънна яма е ... да .. особено е30
по-скоро джобовете ни са доста плитки ... или как да кажа държавата ни е "супер" ... или майче всъщност кой за каквото и за колкото е учил ... а може би кой както се уредил или кой кого излъгал или измамил, та станал богат... или както се казваше... "абе кви вафли те гонят бе мен!?!?"
както и да е малко се отплеснах, извинете ме за което!
Всеки истински бмв и особено е30 ентусиаст, независимо колко пари има, винаги ще хвърля по е30-ката, това е природен закон!
Поддръжката на всяка една съвременна или стара кола е скъпа.Вижда ни се скъпа, щото едвам ни стигат паричките за насъщния дет' викат някой хора.
Или както казаха едни куки на една вечер: "Ква е тая сбирка на ретро автомобили тука бе?".. та Все пак е30-ката си е на около 20 И годинки и е нормално мтех 2 пакет да струва над 2Клв нов.
Е30-ката ми е една от малкото реализирани мечти от малък като бях... за мен важното е, че си я постигнах сам, с много любов и хъс ... така и ще продължавам.
Не знам колко от Вас, уважаеми колеги сънуват... но с ръка на сърцето Ви казвам, че аз си я сънувам, често при това.
Понякога не ям и не ходя никъде, само и само за нея да има каквото трябва.
Много от близките ми ме хранят, че за купчина желязо хабя чувства и пари
нека си говорят... нали аз съм щастливият и имащият е30
Може да не смогвам винаги да е в перфектна форма и да е кукла на външен и вътрешен вид, но се старая максимално за тези цели и знам, че някой ден ще ги постигна.
Така мога да пиша цяла вечност, но сигурно ще Ви омръзна и ще ви доскучае...
Тези от Вас, които ме разбират знаят за какво иде реч.
На колегата мога да пожелая да дава смело и да взима е30-ка, филма ще е голям, но кефа още повече!
П.П.: И нека Е30 пребъде

по-скоро джобовете ни са доста плитки ... или как да кажа държавата ни е "супер" ... или майче всъщност кой за каквото и за колкото е учил ... а може би кой както се уредил или кой кого излъгал или измамил, та станал богат... или както се казваше... "абе кви вафли те гонят бе мен!?!?"
Всеки истински бмв и особено е30 ентусиаст, независимо колко пари има, винаги ще хвърля по е30-ката, това е природен закон!

Поддръжката на всяка една съвременна или стара кола е скъпа.Вижда ни се скъпа, щото едвам ни стигат паричките за насъщния дет' викат някой хора.
Или както казаха едни куки на една вечер: "Ква е тая сбирка на ретро автомобили тука бе?".. та Все пак е30-ката си е на около 20 И годинки и е нормално мтех 2 пакет да струва над 2Клв нов.

Е30-ката ми е една от малкото реализирани мечти от малък като бях... за мен важното е, че си я постигнах сам, с много любов и хъс ... така и ще продължавам.
Не знам колко от Вас, уважаеми колеги сънуват... но с ръка на сърцето Ви казвам, че аз си я сънувам, често при това.
Много от близките ми ме хранят, че за купчина желязо хабя чувства и пари

Може да не смогвам винаги да е в перфектна форма и да е кукла на външен и вътрешен вид, но се старая максимално за тези цели и знам, че някой ден ще ги постигна.
На колегата мога да пожелая да дава смело и да взима е30-ка, филма ще е голям, но кефа още повече!
П.П.: И нека Е30 пребъде

Последна промяна Rumburak на 16 Сеп 2009, 17:30, променена общо 4 пъти
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Rumburak написа:.........

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- zmeyo1986
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 39 1999г. М-паркет
- Мечтае да кара: G 55 AMG
Re:
Rumburak написа:наскоро кат ме спираха за пореден път една вечер катаджии... и ми вика "Аз имам 3 бмв-та, много са яки тия коли, на събора беше супер, гледам и ти си ентусиаст...."
Всеки истински бмв и особено е30 ентусиаст, независимо колко пари има, винаги ще хвърля по е30-ката, това е природен закон!![]()
Или както казаха едни куки на една вечер: "Ква е тая сбирка на ретро автомобили тука бе?".. та Все пак е30-ката си е на около 20 И годинки и е нормално мтех 2 пакет да струва над 2Клв нов.![]()
![]()
Много от близките ми ме хранят, че за купчина желязо хабя чувства и паринека си говорят... нали аз съм щастливият и имащият е30
П.П.: И нека Е30 пребъде![]()
![]()
![]()
Евала колега кефя се на хора който знаят какво искат и го постигат някои по трудно но го постигат

BMW FOREVER
Re: "Тва е една бездънна яма за пари" - E30 :shock:
най якото чуство свързано с е30 е Момента на Истината - Продажбата