Имам си тракащо бмв :(
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Имам си тракащо бмв :(
Здравейте колеги,
5 дена бях на море, но без моята кола. След като се прибрах я запалих и се появи това тропане! Казаха ми, че може да е ваноса, но без да я чуят. Аз чух как тропа ванос и ми прави впечатление, че не е същия звук. При ваноса е малко като все едно е дизел колата, а при мен е все едно опира перката някъде. Много е странно. Тропа с оборотите на колата, а след като загрее и покарам малко изчезва напълно. Явно е вярна поговорката, че BMW е марка, която трябва да се кара
))
Ще съм Ви благодарен ако дадете мнение
!
5 дена бях на море, но без моята кола. След като се прибрах я запалих и се появи това тропане! Казаха ми, че може да е ваноса, но без да я чуят. Аз чух как тропа ванос и ми прави впечатление, че не е същия звук. При ваноса е малко като все едно е дизел колата, а при мен е все едно опира перката някъде. Много е странно. Тропа с оборотите на колата, а след като загрее и покарам малко изчезва напълно. Явно е вярна поговорката, че BMW е марка, която трябва да се кара

Ще съм Ви благодарен ако дадете мнение

Щастието е като парфюм
-не можеш да предадеш
уханието му на друг
без да има мъничко по теб!
-не можеш да предадеш
уханието му на друг
без да има мъничко по теб!
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
с какво масло я караш ?
аз да ти кажа за моята, като я купувах скоро не беше палена бая време, и като я запалих работеше точно като ТДС, явно не беше палена бая време, сдухах и така, карах я малко така в германия, и па същото- палим и като тдс
имаше мн малко масло в нея, доляхме около 0.5 л 10х40 .. и газ по аутобаните в германия с 160-180, и вече си мислим ще правим мотора, а колата нова, ебати и късмета
после долях пак но кастрол 10х40 около 300 гр, и кво да ти кажа, видях че колата макар че е на 240 000, е карана с 0х40 , а маслото не бе сменяно вече 20 000 км
след минати 200-300 км , палим колата работи като часовник, и си викам са като се стече маслото до доло утре на сутринта пак ще трака като тдс - ДА ама не, на сутринта при студено палене работеше като часовник, та мисълта ми е не се притесняваи, а 1во виж масло има ли, долеи малко, после я изкараи някъде на дълъг път и и вземи здравето както се казва, макар при мене 180 да са към 4000-4200 оборота, караи смело и съм сигорен че вече няма да го има това тракане
после смених маслото с 5х40 дарукарско и колата си пее.. това е от мен дано съм помогнал
аз да ти кажа за моята, като я купувах скоро не беше палена бая време, и като я запалих работеше точно като ТДС, явно не беше палена бая време, сдухах и така, карах я малко така в германия, и па същото- палим и като тдс
имаше мн малко масло в нея, доляхме около 0.5 л 10х40 .. и газ по аутобаните в германия с 160-180, и вече си мислим ще правим мотора, а колата нова, ебати и късмета
после долях пак но кастрол 10х40 около 300 гр, и кво да ти кажа, видях че колата макар че е на 240 000, е карана с 0х40 , а маслото не бе сменяно вече 20 000 км
след минати 200-300 км , палим колата работи като часовник, и си викам са като се стече маслото до доло утре на сутринта пак ще трака като тдс - ДА ама не, на сутринта при студено палене работеше като часовник, та мисълта ми е не се притесняваи, а 1во виж масло има ли, долеи малко, после я изкараи някъде на дълъг път и и вземи здравето както се казва, макар при мене 180 да са към 4000-4200 оборота, караи смело и съм сигорен че вече няма да го има това тракане
после смених маслото с 5х40 дарукарско и колата си пее.. това е от мен дано съм помогнал

- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
`DaRkMaN написа:аз пък ония ден паля ТДС-ката и давам газ....върви като 520-ка...викам си "ебахти му", но после видях че ръчната е дръпната до край

- 520_i
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525
`DaRkMaN написа:аз пък ония ден паля ТДС-ката и давам газ....върви като 520-ка...викам си "ебахти му", но после видях че ръчната е дръпната до край

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd

- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Колега, има добавки специално за хидроповдигачи, например - http://www.amazon.de/Liqui-Moly-HYDROSTOESSEL-ADDITIV-300/dp/B001FBLWZA
Може би неправилно се изразяваш с "тропане" ... По-скоро е стъргане.
Може би неправилно се изразяваш с "тропане" ... По-скоро е стъргане.
BMW-E39 написа:`DaRkMaN каде се загуби с твоя тдс-форгон бе леке, да не е свършила нафтата от чичките с камионите хахах
не бе мутра просто малко ми изпростя тоя форум и не съм чел скоро какво се пише

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
syntaxerr написа:благодаря за спама колеги.... карам я с кастрол полусинтетика като е сменено преди 2 месеца маслото ???
Може да си попаднал на гаден кастрол. Аз преди бях сложил такъв и много лошо работеше мотора и гореше много масло. От там нататък почнах да карам с високооборотна грес от дару и няма проблеми. Работи си като м52 на което му цъка ВАНОСА.
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
ТДСvs.20-ка ли надушвам пак

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2