тема-провокирана от желанието за снимане от Нова Телевизия

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

тема-провокирана от желанието за снимане от Нова Телевизия

Мнение от SKISA » 15 Сеп 2009, 14:03

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 94&start=0

виждам ,че никой от управата на клуба не е взел отношение ,а би могло да се направи и нещо добро! казвал съм го и на събирания-рекламата е хубаво нещо. не знаеме дали дамата е приятелски настроена,но на нея не и пречи да разбере кога са сбирките и да се тръсне с една камера и микрофон,а все ми се струва ,че е по-добре да се организира да се изкажат и покажат неща,които да популяризират клуба и ентусиастите...!
та се ми се струва ,че би могло да се помисли по въпроса ,а предлагане да снима събора според мене е несериозно,защото събора е след доста време-хората искат сега да снимат, а ние реално ги гониме...!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Сеп 2009, 15:24

То туй всичко много хубаво,но на каква тема ще снима каката,то това е много важно,ако снима в стил "Карбовски" ,то направо си е за криминална хроника,трябва да се разбере каката от какъв зор желае да снима именно за БМВ форума и хората,няма хич да ми е приятно някой ден да се обяснявам на разни олигоелементи за изцепки на некакви бесни рейсърчета пред телевизора

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 15 Сеп 2009, 15:49

Aз имам приятел в Нова и от една седмица ми звъни настоятелно маи точно за това,ама аз не съм взел отношение още!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 15 Сеп 2009, 17:09

Абе то лоша реклама няма, но си е нож с две остриета.
Четох и другата тема и съм съгласна със Скиса..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от CheFs » 15 Сеп 2009, 17:42

Напълно съгласен със Скиса ... Ако искаме да популяризираме БМВ и клуба е хубаво , но репортажа трябва да е в конкретна насоченост , без изцепки .. връзката между човека и БМВ.Мисля , че ще стане добре , трябва да се вземе под внимание от управата на клуба.Това ще е добра реклама :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 15 Сеп 2009, 17:46

.
Последна промяна Valentin_Peev на 06 Юли 2020, 12:56, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е53 4.4
Мечтае да кара: Е60 V10

Мнение от Demo 9 » 15 Сеп 2009, 18:03

Най-малкото да се опровергаят тъпите изказвания в някои вестници, че по тия сбирки едва ли не дрога се продавала и се търгува с оръжия :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 15 Сеп 2009, 18:09

SKISA да се включа и аз като редовен участник в срещите на както ги нарече в другата тема "малките", малкото и тн , та има огромна разлика в протичането на една сбирка на Saab и на BMW, има огромна разлика и в собствениците на двете марки, в поведение и тн, не че е нямало дръпки между две коли, не че няма луди глави и при нас но всичко е доста по-спокойно и предвидимо. :)
Виж кадър от наша сбирка пред НИМ, това е подсигурено от организатора (да ни е жив и здрав Анди :ok: ) :
Изображение
и от друга :
Изображение
Нещо което не вярвам да е много желано на една ваша сбирка, или поне не от болшинството. :D
Даже не знам дали там някой друг клуб е организирал подобна охрана на среща.:roll:
Но и дори да не е подсигурена полиция, имало е и такива сбирки, всичко е било в рамките на нормалното.
Нас ако снима Нова ще види фенове, ентусиасти, тунинговани коли, без хулиганското- да не стане така накрая, че наистина както каза някой са искали да снимат последното :)
А за Автобилд, намерете някой връзка там и ще ви отразят, знаеш как става в Бг . :)
Преди време помня, че човек работещ в списанието и подвизаващ се във форума на Алфа беше писал тук, ето защо ги отразяват, нашия клуб също има някоя връзчица там и хоп, така че вие ако не се напънете явно те сами няма да се заинтересуват, нищо че сте хиляди. ;)

Аватар

Мнение от SKISA » 15 Сеп 2009, 18:46

ясно ми е ,че трябва да се побутне за да стане работата в някоя медия!
не съм искал да обидя колегите от сааб или алфа ,или който и да е. просто направих сравнение и там пишеше-20 коли сааб ...! ние сме имали по 50-60 коли само на сбирак -за събора да не говорим!
и точно тва ме е яд и съм го говорил няколко пъти и с илиян и с асен ,че не е нормално да оставяме нещата така! трябва да има медийни изяви,трябва реклама и популяризиране-мисля ,че тва е даже основното,залегнало в идеята на клуба.
не знам как се е получило ,че баваристите са хулигани - на мене малко ми е минало времето да дрифтя,правя го чат -пат ,но не сред други коли и не когато е опасно. едно време съм дрифтил-тогава беха 10 бмв-та в софия образно казано.
точно тва е шанса да покажем ,че не сме говеда и ненормални "чертожници" , а че сме обикновени хора,които обичат колите си.
ясно ,че ако им падне на журналистите най-добре ше им се получи да има трима убити тая вечер и една разчекната и изнасилена ,ма тва ли ше стане и тва ли трябва да стане!?!?!?!?!? ми не трябва! вальо ,не си прав!
и точно в тва е ролята на клуба да организира тези хора ,да е сред тях и да даде насоката и да се представят нещата добре за нас!
ма не се чува мъц даже....!!!

Аватар

Мнение от SKISA » 15 Сеп 2009, 18:49

и последно!
в извън темата се коментират конструктори лего,антирадари за найсти път и кво ли не ,ма тема,която е важна за форума и обществото ни се мести в гори тилилейски да не я видят много хора ,щото в тоя раздел влизат от дъжд на ветър пет човека!
нищо ,че има линк към тази-утре ще е на дъното на страницата , а другиден ич нема да я види никой и тва е....!
евала!

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 15 Сеп 2009, 18:52

Колега.... днес си скъса нервите... мани не се занимавай ;)
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 15 Сеп 2009, 19:38

И аз съм на мнение като Скиса и колегата който стартира тази тема, че форума трябва да се популяризира по някакъв начин, да се изгради един прекрасен имидж на клуба който ще е пример на другите клубове и шофьори. Трябва да се представи като клуб който държи на толерантност, колегиалност .....към останалите участници в пътното движение, като клуб в който може всеки притежател на марката да намери правилните отговори на въпросите си за това как да отстрани даден проблем в автомобила си, съвет какво да си купи, за какво да гледа и тн, като общество което е готово да помогне на всеки закъсал независимо от какво естество е проблема му. Пример: баща ми от скоро почна да рови из интернет пространството, знае, че аз доста често чета из форума и тъй като имам две Е39-ки и той се зарови да чете за тях именно тук и остана адски доволен от повечето хора който пишат тук. За начина по който са си оправили колите, как са стигнали до проблемите, решения и тн. Преди да си купя BMW ме караше да си купя А6 2.5TDI, сега ми каза, че съм направил правилния избор и мисля, че всичко е базирано от постове във форума.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zigzag22 » 15 Сеп 2009, 20:39

http://vbox7.com/play:0e21d821 - на мястото на страхливия японец Мара

E21 поклонник
Аватар
Кара: e36 компот

Мнение от x3m » 15 Сеп 2009, 20:48

Един репортаж като този http://bmw.ctcms.net/BMW%20Club%20Bulga ... 6.2005.jpg без камери и гонки само снимки и интервюта е по добре да бъде направен защото все ще се намери някой да си покаже рогата за да се направи на интересен и ще злепостави както клуба така и форума пред хората които гледат и се чудят що за идиоти сме и не разбират че освен улиците има още много малко места в страната където можем да караме :roll:
П.С. Просто няма да ни разберат :help:
BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 15 Сеп 2009, 20:57

Колеги, а като искате да гледат с добро на клуба, защо не се съберете 50 бмв-та и да отидете до някой дом за сираци и да помогнете с каквото можете....е тогава поканете от нова тв да снимат и да излъчат после репортажа по новините!? :roll: (а и мисля, че от управата на клуба ще се съгласят за това!)
Всеки може да иде на сбирка, но когато е за нещо по така неможе! :confused:

Иначе има ли смисъл от тва да снимат на ОМВ примерно, че еди кой си поддържа колата - зрителите по ТВ-то мислите ли, че ги интересува? За разните изпълнения няма смисъл да говорим.... За тва, че трябва писта, трябва, ама мисля, че с един такъв репортаж, където примерно 10 човека казват, че искат писта няма да стане.

Следваща

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума