тема-провокирана от желанието за снимане от Нова Телевизия
Модератор: I.Voykov
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
тема-провокирана от желанието за снимане от Нова Телевизия
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 94&start=0
виждам ,че никой от управата на клуба не е взел отношение ,а би могло да се направи и нещо добро! казвал съм го и на събирания-рекламата е хубаво нещо. не знаеме дали дамата е приятелски настроена,но на нея не и пречи да разбере кога са сбирките и да се тръсне с една камера и микрофон,а все ми се струва ,че е по-добре да се организира да се изкажат и покажат неща,които да популяризират клуба и ентусиастите...!
та се ми се струва ,че би могло да се помисли по въпроса ,а предлагане да снима събора според мене е несериозно,защото събора е след доста време-хората искат сега да снимат, а ние реално ги гониме...!
виждам ,че никой от управата на клуба не е взел отношение ,а би могло да се направи и нещо добро! казвал съм го и на събирания-рекламата е хубаво нещо. не знаеме дали дамата е приятелски настроена,но на нея не и пречи да разбере кога са сбирките и да се тръсне с една камера и микрофон,а все ми се струва ,че е по-добре да се организира да се изкажат и покажат неща,които да популяризират клуба и ентусиастите...!
та се ми се струва ,че би могло да се помисли по въпроса ,а предлагане да снима събора според мене е несериозно,защото събора е след доста време-хората искат сега да снимат, а ние реално ги гониме...!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
То туй всичко много хубаво,но на каква тема ще снима каката,то това е много важно,ако снима в стил "Карбовски" ,то направо си е за криминална хроника,трябва да се разбере каката от какъв зор желае да снима именно за БМВ форума и хората,няма хич да ми е приятно някой ден да се обяснявам на разни олигоелементи за изцепки на некакви бесни рейсърчета пред телевизора
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Aз имам приятел в Нова и от една седмица ми звъни настоятелно маи точно за това,ама аз не съм взел отношение още!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
Напълно съгласен със Скиса ... Ако искаме да популяризираме БМВ и клуба е хубаво , но репортажа трябва да е в конкретна насоченост , без изцепки .. връзката между човека и БМВ.Мисля , че ще стане добре , трябва да се вземе под внимание от управата на клуба.Това ще е добра реклама 

- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
Най-малкото да се опровергаят тъпите изказвания в някои вестници, че по тия сбирки едва ли не дрога се продавала и се търгува с оръжия 

SKISA да се включа и аз като редовен участник в срещите на както ги нарече в другата тема "малките", малкото и тн , та има огромна разлика в протичането на една сбирка на Saab и на BMW, има огромна разлика и в собствениците на двете марки, в поведение и тн, не че е нямало дръпки между две коли, не че няма луди глави и при нас но всичко е доста по-спокойно и предвидимо.
Виж кадър от наша сбирка пред НИМ, това е подсигурено от организатора (да ни е жив и здрав Анди
) :
и от друга :
Нещо което не вярвам да е много желано на една ваша сбирка, или поне не от болшинството.
Даже не знам дали там някой друг клуб е организирал подобна охрана на среща.
Но и дори да не е подсигурена полиция, имало е и такива сбирки, всичко е било в рамките на нормалното.
Нас ако снима Нова ще види фенове, ентусиасти, тунинговани коли, без хулиганското- да не стане така накрая, че наистина както каза някой са искали да снимат последното
А за Автобилд, намерете някой връзка там и ще ви отразят, знаеш как става в Бг .
Преди време помня, че човек работещ в списанието и подвизаващ се във форума на Алфа беше писал тук, ето защо ги отразяват, нашия клуб също има някоя връзчица там и хоп, така че вие ако не се напънете явно те сами няма да се заинтересуват, нищо че сте хиляди.

Виж кадър от наша сбирка пред НИМ, това е подсигурено от организатора (да ни е жив и здрав Анди

и от друга :
Нещо което не вярвам да е много желано на една ваша сбирка, или поне не от болшинството.

Даже не знам дали там някой друг клуб е организирал подобна охрана на среща.

Но и дори да не е подсигурена полиция, имало е и такива сбирки, всичко е било в рамките на нормалното.
Нас ако снима Нова ще види фенове, ентусиасти, тунинговани коли, без хулиганското- да не стане така накрая, че наистина както каза някой са искали да снимат последното

А за Автобилд, намерете някой връзка там и ще ви отразят, знаеш как става в Бг .

Преди време помня, че човек работещ в списанието и подвизаващ се във форума на Алфа беше писал тук, ето защо ги отразяват, нашия клуб също има някоя връзчица там и хоп, така че вие ако не се напънете явно те сами няма да се заинтересуват, нищо че сте хиляди.

- SKISA
-
-
ясно ми е ,че трябва да се побутне за да стане работата в някоя медия!
не съм искал да обидя колегите от сааб или алфа ,или който и да е. просто направих сравнение и там пишеше-20 коли сааб ...! ние сме имали по 50-60 коли само на сбирак -за събора да не говорим!
и точно тва ме е яд и съм го говорил няколко пъти и с илиян и с асен ,че не е нормално да оставяме нещата така! трябва да има медийни изяви,трябва реклама и популяризиране-мисля ,че тва е даже основното,залегнало в идеята на клуба.
не знам как се е получило ,че баваристите са хулигани - на мене малко ми е минало времето да дрифтя,правя го чат -пат ,но не сред други коли и не когато е опасно. едно време съм дрифтил-тогава беха 10 бмв-та в софия образно казано.
точно тва е шанса да покажем ,че не сме говеда и ненормални "чертожници" , а че сме обикновени хора,които обичат колите си.
ясно ,че ако им падне на журналистите най-добре ше им се получи да има трима убити тая вечер и една разчекната и изнасилена ,ма тва ли ше стане и тва ли трябва да стане!?!?!?!?!? ми не трябва! вальо ,не си прав!
и точно в тва е ролята на клуба да организира тези хора ,да е сред тях и да даде насоката и да се представят нещата добре за нас!
ма не се чува мъц даже....!!!
не съм искал да обидя колегите от сааб или алфа ,или който и да е. просто направих сравнение и там пишеше-20 коли сааб ...! ние сме имали по 50-60 коли само на сбирак -за събора да не говорим!
и точно тва ме е яд и съм го говорил няколко пъти и с илиян и с асен ,че не е нормално да оставяме нещата така! трябва да има медийни изяви,трябва реклама и популяризиране-мисля ,че тва е даже основното,залегнало в идеята на клуба.
не знам как се е получило ,че баваристите са хулигани - на мене малко ми е минало времето да дрифтя,правя го чат -пат ,но не сред други коли и не когато е опасно. едно време съм дрифтил-тогава беха 10 бмв-та в софия образно казано.
точно тва е шанса да покажем ,че не сме говеда и ненормални "чертожници" , а че сме обикновени хора,които обичат колите си.
ясно ,че ако им падне на журналистите най-добре ше им се получи да има трима убити тая вечер и една разчекната и изнасилена ,ма тва ли ше стане и тва ли трябва да стане!?!?!?!?!? ми не трябва! вальо ,не си прав!
и точно в тва е ролята на клуба да организира тези хора ,да е сред тях и да даде насоката и да се представят нещата добре за нас!
ма не се чува мъц даже....!!!
- SKISA
-
-
и последно!
в извън темата се коментират конструктори лего,антирадари за найсти път и кво ли не ,ма тема,която е важна за форума и обществото ни се мести в гори тилилейски да не я видят много хора ,щото в тоя раздел влизат от дъжд на ветър пет човека!
нищо ,че има линк към тази-утре ще е на дъното на страницата , а другиден ич нема да я види никой и тва е....!
евала!
в извън темата се коментират конструктори лего,антирадари за найсти път и кво ли не ,ма тема,която е важна за форума и обществото ни се мести в гори тилилейски да не я видят много хора ,щото в тоя раздел влизат от дъжд на ветър пет човека!
нищо ,че има линк към тази-утре ще е на дъното на страницата , а другиден ич нема да я види никой и тва е....!
евала!
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
И аз съм на мнение като Скиса и колегата който стартира тази тема, че форума трябва да се популяризира по някакъв начин, да се изгради един прекрасен имидж на клуба който ще е пример на другите клубове и шофьори. Трябва да се представи като клуб който държи на толерантност, колегиалност .....към останалите участници в пътното движение, като клуб в който може всеки притежател на марката да намери правилните отговори на въпросите си за това как да отстрани даден проблем в автомобила си, съвет какво да си купи, за какво да гледа и тн, като общество което е готово да помогне на всеки закъсал независимо от какво естество е проблема му. Пример: баща ми от скоро почна да рови из интернет пространството, знае, че аз доста често чета из форума и тъй като имам две Е39-ки и той се зарови да чете за тях именно тук и остана адски доволен от повечето хора който пишат тук. За начина по който са си оправили колите, как са стигнали до проблемите, решения и тн. Преди да си купя BMW ме караше да си купя А6 2.5TDI, сега ми каза, че съм направил правилния избор и мисля, че всичко е базирано от постове във форума.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
Един репортаж като този http://bmw.ctcms.net/BMW%20Club%20Bulga ... 6.2005.jpg без камери и гонки само снимки и интервюта е по добре да бъде направен защото все ще се намери някой да си покаже рогата за да се направи на интересен и ще злепостави както клуба така и форума пред хората които гледат и се чудят що за идиоти сме и не разбират че освен улиците има още много малко места в страната където можем да караме
П.С. Просто няма да ни разберат

П.С. Просто няма да ни разберат

BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
Колеги, а като искате да гледат с добро на клуба, защо не се съберете 50 бмв-та и да отидете до някой дом за сираци и да помогнете с каквото можете....е тогава поканете от нова тв да снимат и да излъчат после репортажа по новините!?
(а и мисля, че от управата на клуба ще се съгласят за това!)
Всеки може да иде на сбирка, но когато е за нещо по така неможе!
Иначе има ли смисъл от тва да снимат на ОМВ примерно, че еди кой си поддържа колата - зрителите по ТВ-то мислите ли, че ги интересува? За разните изпълнения няма смисъл да говорим.... За тва, че трябва писта, трябва, ама мисля, че с един такъв репортаж, където примерно 10 човека казват, че искат писта няма да стане.

Всеки може да иде на сбирка, но когато е за нещо по така неможе!

Иначе има ли смисъл от тва да снимат на ОМВ примерно, че еди кой си поддържа колата - зрителите по ТВ-то мислите ли, че ги интересува? За разните изпълнения няма смисъл да говорим.... За тва, че трябва писта, трябва, ама мисля, че с един такъв репортаж, където примерно 10 човека казват, че искат писта няма да стане.
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума