Искам да си купя BMW автоматик.Какво бихте ме посъветвали
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
абе до сега не видях един отговор ''земи си еди си какво си бмв'' а човека тва пита ...
колега според възможностите ти си потърси примерно едно е39 автоматче или пък най- добре е38
колега според възможностите ти си потърси примерно едно е39 автоматче или пък най- добре е38

- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
не се губи удовослтвието то точно тогава идваLizarD написа:За автоматика знам, че разхода е малко по солен, и че се губи удоволствието от шофирането.

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
nedkoas написа:Смяната на скоростите плавнали е или пре блъсква при автоматиците на БМВ
еми на много от новите автоматици се усеща превключването само по показанието на оборотомера визирам не само БМВ, а вече за ускорение и т.н. в зависимост от характера на десния ти крак

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
obi_fix написа:не се губи удовослтвието то точно тогава идваLizarD написа:За автоматика знам, че разхода е малко по солен, и че се губи удоволствието от шофирането.иначе е хамалогия не шофиране
Ами да , нали си има типтроници , когат искаш си ръчкаш , когато искаш си питаш *****

- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Единственото, което губите от автоматика е икономията, другари! Всичко става с десния крак! Така че донякъде се изисква повече акъл да караш автомат, най-малкото трябва да знате как да играете добре с кикдауна! А тва, че се трошат как няма да се трошат като някой го е ръчкал като кучешки труп.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
Нямам голям опит с автоматиците на БМВ , но все пак имах удоволствието да покарам петица 530i автоматик 2007година в гратски условия , колата е уникална и за каране и поведение на пътя всичко бях възхитен , набираше уникално добре за автомат , след това като се качих на моя котурник лошо ми стана , та ако имаш паричната възможност една 5-ца автомат е много добро предложение , успех в избора !

Re: Искам да си купя BMW автоматик.Какво бихте ме посъветвали
Благодаря колеги за отговорите,бяха ми в голяма полза!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Re:
djpamboss написа:Нямам голям опит с автоматиците на БМВ , но все пак имах удоволствието да покарам петица 530i автоматик 2007година в гратски условия , колата е уникална и за каране и поведение на пътя всичко бях възхитен , набираше уникално добре за автомат , след това като се качих на моя котурник лошо ми стана , та ако имаш паричната възможност една 5-ца автомат е много добро предложение , успех в избора !
и аз откакто карах Е60 530д автомат всички коли на които се качвам са кочини с хубавото лесно се свиква .. според мен автомата пасва добре на по мощничък двг най добре дизелов че електрониката добре се справя с турболага .. моята следваща кола обаче ще е ръчка ,млад съм за автомат

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Колеги,вие хубаво давате съвети на колегата,но нека някой сподели как е автоматика зимата? Защо си мисля,че ръчката е по-добра или поне моите наблюдения от миналата зима са такива - там където аз минах автоматика не можа да се качи. Това от шофьора ли е или наистина автоматика е зле на заледено ?
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Зимни условия, сняг към 20см., летни гуми - автомобил е34 ТДС 12м.1995г автомат. Натискаш на * и колата тръгва спокойно без почти да поднася
Естествено ако дадеш повече газ и става страшен смях, ама иначе няма проблем. Година 2 същата конфигурация, но с нови зимни гуми. Колата не мърда от пътя. Сняг, киша няма проблеми. Ако си караш нормално всичко си е наред. Ако искаш да дрифтиш местиш на Е и трещиш. Ако искаш да се въртиш включваш на S и както отбеляза Стоян - въртиш колата на 2000 оборота без проблем 

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3