ел.щора, помощ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ел.щора, помощ
От около месец съм горд собственик на Е39 с почти всички екстри.Като изключим главоболията които ми причини в началото съм наистина очарован от поведението и возията на този автомобил.Сега съществено към проблема ми: имам оригинална ел.щора на задния прозорец, но не работи(в вдигнато положение е).Проверих за бушон,липсваше такъв.След като сложих забелязах че въобще копчето не свети.Извадих копчето и какво да видя няма никакъв кабел вързан към него.Въпроса ми е някой има ли си напредстава къде да го търся тоя кабел(ако въобще го има)Откъде минава кабела отзад от щората до самото копче на таблото.Зад копчето имах един кабел който представляваше два усукани кабела с голи краища без букса и бяха просто така закачени за корпуса на копчето(българска му работа), но ми се вижда много съмнителен този кабел-цвета му е нещо сино лилаво.Ако може ми дайте съвет какво да правя да разглобявам ли всичко?
Благодаря предварително и много безаварийни на всички фенове на марката
Благодаря предварително и много безаварийни на всички фенове на марката
Копчето на щората свети САМО когато си пуснал,габарити/фарове
Кабелите ти минават по средната конзола и левия праг........ако свалиш задната облегалка ще видиш снопа
Може мотора да е окъсил и д адава на късо и да гори бушона затова да са го извадили маймуните
Имай предвид че за да разглобиш задната щора ти трябва ден време,много нерви и един приятел да е до тебе,че да има кой да слуша как псуваш
Иначе копчето за щората отзад е с букса и мисля беше синя по спомен
Кабелите ти минават по средната конзола и левия праг........ако свалиш задната облегалка ще видиш снопа

Може мотора да е окъсил и д адава на късо и да гори бушона затова да са го извадили маймуните
Имай предвид че за да разглобиш задната щора ти трябва ден време,много нерви и един приятел да е до тебе,че да има кой да слуша как псуваш

Иначе копчето за щората отзад е с букса и мисля беше синя по спомен

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
meha написа:До къде стигна?
Ако си разглобил отзад щората,и си стигнал до мотора,дай малко инфо как го направи,че и аз трябва да се заемам с това скоро,да видя що мойта неще да баца,само цъка нещо отзад,а си бачкаше сичко на 6
Колега,вземи един чук и удари ламарината под кората в багажника,докато някой ти натиска копчето отпред. Не си правя майтап ,наистина помага

Последна промяна Ilko Ivanov на 14 Сеп 2009, 23:07, променена общо 1 път
- Petalkata
- Потребител
-
- Кара: 520и
- Мечтае да кара: м5
и аз съм горд собственик на е39 от съвсев скоро, аз също имам щора отзаде, но имам и естествено проблем с нея.Копчето когато го натисна издава някъв гаден звук на кофти скърцане и нищо не сваля и после не мога да изключа.Помощ
re
при мен проблема е следния имам копчето, имам щората но явно гадните джамбази са правили някакви интервенции по колата и сега копчето е сложено съвсем свободно и трябва да разглобявам всичко за да открия къде ми е кабела с буксата за да го свържа към копчето 

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
meha написа:ivanov 530d написа:Колега,вземи един чук и удари ламарината под кората в багажника,докато някой ти натиска копчето отпред. Не си правя майтап ,наистина помага
мисля,че това ще и е края,но ще опитам лекичко да я почукна
Икакво стана с щората,тръгна ли ?
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
ivanov 530d написа:...
Я да те питам сега, как ще си смениш ника

Новия нещо от рода @ivanov X53.0i Ли ще бъде

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
mad_presley написа:ivanov 530d написа:...
Я да те питам сега, как ще си смениш ника![]()
Новия нещо от рода @ivanov X53.0i Ли ще бъде
Що ме издаваш бе ?

Ама и аз тъкмо се чудех какво да правя сега с тоя ник.......

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2