За посещението в село Гуцал на 4 Юни 2005-а година :)

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

За посещението в село Гуцал на 4 Юни 2005-а година :)

Мнение от TechSupport » 04 Юни 2005, 22:59

Първо ще ме извините, че пиша с този техничен ник, но имам малко базови проблеми и не мога да влеза с дргугия :) Искам да разкажа как беше днешното ходене до село Гуцал през моя бегъл, леко омърлушен, зашеметен от няколко бири поглед : Първо до последно не се знаеше кои хора ще тръгнем, какво ще правим и т.н. Но няма да ви тормозя с излишни глупости : Всички бяха точни като часовници на Лукойла, откъдето потеглихме. Любо заедно с две свои спътнички. Ще ме извинявате ако пропусна някои хора ама още не съм изтрезнял : WeiSTD с неговата ладичка, Скотчо, Едно Е46 със Ели мисля се казваше момичето и едно момче, с което не се запознах. Агопси на волана на невероятното немско съоръжение – Фолксваген Пасатор, не две, а три в едно фелацио : Боби иииии Гери (Прасковката). Имам бели петна та направо прескачам на момента, в който пристигнахме в селото. Както винаги дечурлята се зарадваха, големи фенове са! Ходихме насам-натам да пазаруваме бири, да взимаме някакви гости, които всъщност са едни сипматични англичани, които са си взели къщичка в селото за никакви пари и сега са на почивка. Иначе нямат нищо общо с дома и разни дарения. В началото имаше пиеска. Забележете на френски! Хубаво е да се учим на чужди езици, хубаво е, че хората дават пари, но все пак щеше да е добре и пиеската да е на БГ : А не със субтитри :)) Една женка хванала един календар и на опаката страна е написано какво се казва на БГ и ние четем :)) Забравих да кажа, че преди началото да пиеската бяха изказани благодарности към всички, които са помагали на дома през изминалото време и т.н. Споменати бяха естествено големите фенове от Данон, които не ги видях къде са, френската организация и разни други. БМВ Клуб България също беше споменат! ( Ама друг път! ) Никой дума не обели, че и ние сме дарили дечурлигата с поне малко внимание и радост! Но ние не търсим известност де. И все пак кофти. Пиеската беше хубава, децата се радваха, малко странно се чустваха с тия огромни вълнени шапки на шегата ама... : Аплодисменти, аплодимисменти и накрая...? Шведска масааа : Това си беше от чуждата организация де и ние не папахме от нещата, защото сме шопи и си носим : Тогава за миг мълчание, пренесохме огромните кашони, за които още веднъж да кажа ЕВАЛА на Любо ексайтъра и всички, които са му помогнали ( ако има такива ). При раздаването на обущетата имаше малко фал-старт, защото някой момченца бяха оборудвани с женски пантофки :)) Но бяха учтиво примолени да върнат полученето и раздаването да започне наново под по-стриктен контрол :)) Обущетата бяха много готски!!! Даже ми се прииска да свия един чифт, но нямаше моя номер L :)) Към тях си имаше и обувалка и всичко :))) Някои от децата обува веднага обущетата и се радваха, други се съмняваха, че са достатъчно фешън, но скоро и те си припкаха с тях : И слееееееееед това, нещо, което бях забравил. А това е, че Любо бе изнамерил от фирмата и много, много играчки, които почнаха да валят и децата вече се объркаха от кеф. Автомати, футболни и волейболни топки, камиони и коли, жестоки неща!!! Просто ви казвам, че няма такава гледка!!! Ще видите от снимките!!! Минахме към спорта. Да спомена, че лично тестваните от мен топки за волейче бяха страхотни. Почнахме да поразцъкваме 4-5 човека. Няколко от чуждестранните гости изядоха по някое шокче в главите от някой друг заблуден удар, както и едно момиче от нашите, на което публично се извинявам пак :))) В разиграването се включи и една госпожа, с която разговарях преди двубоя и ми се стори доста свястна жена!!! Направихме си снимки, много! Децата искаха да се снимат със всички поотделно : Веселба пълна!!! Сякаш бяхме само ние и децата. Всички други останаха на заден план!!! И понеже разказвам от моята гледна точка за малко се отдръпвам от тълпата, защото трябваше да разбия един от хайманите на тенис маса, която се намираше на третия етаж. Преди това си взех една бира, която по-рано бяхме оставили във камерата и забравили. За пръв път пия бира с лед или по-скоро бирено ледено блокче, но да ви кажа котира се в тази жега :)) Е, загубих с 2:1 гейма от гуцалския терикат, но винаги има време за реванше :)) След това слязохме долу на дворчето и какво да видя. Всички дружно си насядали на тревата в кръгче, а по средната бледнее една празна каса от бира :)) След малко се появи още една, но и тя бързо избледня :))))))))))) Попитах колко е часа, тъй като Агопси трябваше да ходи на мача и се надявах, че има още мнооооооооого време, но уви беше станало 4 часа!!!! Колко бързо мина това проклето време!!! Честно казано това на мен лично ми беше най-невероятното изкарване, като изключим момента, в който Любо ексайтъра простреля децата ми с една от пушките играчки на хлапетата :)))) След тва се намърдахме в пасатора ( само за 99лв. Ако се обадите веднага!!!) и запрашихме към софията................. Бяхме изпратени на ниво де :)) СЕГА С ОГРОМНИ БУКВИ И ЕВЕНТУАЛНО ЦИФРИ ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПРИСЪСТВАЩИ. КОИТО НАПРАВИХА ВСИЧКО ТОВА ВЪЗМОЖНО!!! ( и с малки букчички на сашо, който взе оная огромна каса бирица :)))))))))))))))))) 3623271362716321 Да не се чудите какво е това число, но по-рано казах, че ще има и цифри :))

Сееееега ще споделя няколко случайни мисли в крив текст, които и преди съм споделял. Не е важно какво ще донесеш, не е важно с каква кола ще дойдеш и дали въобще ще дойдеш с кола или ще се возиш при някого. Децата искат да им се обръща внимание. Макар те да се радват супер много да ги возим, колите са само средство, с което сме стигнали до сърцата им и сега трябва да продължим сами : Важно е вниманието, веселото изкарване, игрите и т.н. : Обръщам се към всички, които досега не са идвали – ЕЛАТЕ! А тези, които са идвали – ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ГО ПРАВИТЕ АКО ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ! : Сигурен съм, че много хора кипят от ентусиазъм и идеи като мен, споделете ги : И помеждудругото в дома се вее гордо един английски флаг............... Нека следващия път занесем българското знаме и имам уверение от децата, че то ще седи много по-високо от английското, както си и трябва да бъде :)))) РЕСПЕКТ към всички, които искрено се кефят на това, което правим. Следващите аплодисментски картинки са за всички вас! ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕООООООООООООООООООООООООААААААААААААААААААААААААААОООООООООООООООЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :))))

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Последна промяна TechSupport на 05 Юни 2005, 1:16, променена общо 4 пъти
support@bmwpower-bg.net

Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 04 Юни 2005, 23:22

Евала момчета и момичета :!: Всички сме хора и трябва да си помагаме :!: Колко малко им е нужно на тези деца да се почувстват наистина хора и да си спомнят ,че има хора които мислят за тях :) Нека не спираме да го правим :) Съжалявам ,че пропуснах този път, но следващия съм пак там :yes:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 05 Юни 2005, 1:14

И аз пропуснах заради една спешна работа но уви - напразно, защото така и не можах да я свърша. Опасявах се, че днес почти никой няма да отиде заради пустото състезание на Божурище но съм приятно очарован, че все пак се намериха хора, предпочели да зарадват тези малки хлапетий, вместо да гледат автомобилно състезание. ;)

TechSupport написа: БМВ Клуб България също беше споменат! ( Ама друг път! ) Никой дума не обели, че и ние сме дарили дечурлигата с поне малко внимание и радост! Но ние не търсим известност де. И все пак кофти.

Хич не се учудвай. :confused: Споменават се тези, които "поръчват музиката", уви. Позьорска история. Но съм съгласен - ние сме над тези неща ;) Браво, момчета и момичета :!: :!: :!: ;)

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 05 Юни 2005, 1:31

Асене, неразбирам защо трябва да сме над тези неща ???

Това, че клуба( някой хора) организират нещо, отдават време и пари и кво накрая неква тъпа уфзъ да са прай на важна? ?!?

Цялата Нация е така ако не застанем срещу нея, тя ще продължава, и ше ни кара да се чустваме тъпо, защото правим добро !

:kuku: :kuku: :kuku: :nono: :ranting: :censored: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :bang: :bang: :bang:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 05 Юни 2005, 1:42

GaD написа:Асене, неразбирам защо трябва да сме над тези неща ???

Защото, приятелю, и да се ядосваме и да не се ядосваме - това е положението. Дори и в социалните акций фирмите и организацийте се конкурират. Колкото и жалко да е това, отдавна е практика. Нека си споменават тези, които както казах са поръчали музиката. Дечицата имат нужда от внимание и мисля, че ние успяваме да ги дарим с такова - това е най-важното ;) Пари, интереси ....ето над тия неща трябва да сме ;)

Да не разводняваме хубавата тема ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Smashed » 05 Юни 2005, 1:49

Âàæíîòî å äà ñå ðàäâàò äåöàòà! Èäâàì è àç ñëåäâàùèÿ ïúò! :D

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 05 Юни 2005, 4:50

бах мааа му тез деца са си направо ЦЕЛИ СМОЦИ ВЕ само бира им даи
аз одим с колата на САшКО (благодарности че ми я даде) зимам аз 10 бирки връщам се прр партито и докато слеза от колата нема бира :(
:mhihi: сичко е изпито или в момента се излива в гърлото 8)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

кандидат ентусиаст
Аватар

МІ

Мнение от Bobi » 05 Юни 2005, 18:21

За мене това посещение беше най-хубавото,на което съм била до сега.През цялото време Албена не се отдели от мен и даже най накрая като си трагвахме и дадох една гривна с уговорката да я пази докато отида да си я взема. :D Разговарях с Ваня,коята тази година имаше бал и която вече си е намерила работа в София,ходи на курсове по англииски и компютри :yes: :bowdown: евала за което.С нея се разбрахме да се видим в София да пием по кафе,когато дойде.
Просто беше невероятно изживяване. :)
При толкова неща за еднократна употреба, не е чудно, че и хората стават такива!!!!!

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 05 Юни 2005, 22:25

СНИМКИ, СНИМКИ, ИМАМЕ СИ СНИМКИ:

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=4832&AlbumId=13704

Мдааа, яко беше. Също бих казал изморително, но си струваше. Тези деца не искат некви Ангичани да им се усмихват тъпо. Искат да се возат на БМВта, да слушат музика, да се забавляват. И смятам че вчера, стана точно това. Ритахме футбол, слушахме музика, возихме ги, играха на ПЦто ми, гледаха кво сме правили на събора, Много се радвам че отидохме.

Сега директорката че не ни спомена, голема работа. Аз да не съм отишъл заради нея? Това не го правиме за да ни благодарят, правиме го за да се радват децата. Ние нека си ходим там, па тя ако ще да се посере от яд :mhihi:
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от gery » 05 Юни 2005, 23:42

Супер сте,снимкте са много яки :D :D :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 06 Юни 2005, 9:45

Наистина страхотни снимки. :yes: И преживяването беше неописуемо, макар и за мен да беше за по-малко. Призовавам всички, които имат възможност да отидат следващия път, да го направят. Не знаете каква радост е за тези деца.
Изображение

1 9 1 4
Аватар
Кара: e30

Мнение от agopsi » 06 Юни 2005, 13:42

страшни са снимките!!!аз има 1-2 които от вълнение не помня че съм се снимал :mhihi: поздрави
яд ме е че си тръгнахме заради тоя тъп мач по-рано :(
!!!BLUE POWER !!! BMW POWER !!!
======================

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 06 Юни 2005, 17:13

Само да знаете, че оператора пие бира, водка, ракия, джин, уиски... и всякакви алкохолни примеси над 40 градуса :mhihi: 8)
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 06 Юни 2005, 17:29

и аз пия,и аз :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

1 9 1 4
Аватар
Кара: e30

Мнение от agopsi » 06 Юни 2005, 21:39

тебе те видяхме :mhihi: т.е май и 2мата ви видяхме :mhihi: :mhihi:
не бе супер яко беше :idea:
!!!BLUE POWER !!! BMW POWER !!!
======================

Следваща

Назад към Основен Форум