Колко пари?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 06 Юни 2005, 2:27

за 500 кинта може да земеш некоя ладичка и като на рекламата на пежо с некои слон и повечко стени да я приведеш в вид на бмв :mhihi: :mhihi: :mhihi:

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 06 Юни 2005, 12:58

M6 написа:Имам предвид нещо около 1000лв.,Ако изобщо може де се купи БМВ за такава сума.

За 1000лв си купиш нещо дето после ще дадеш още 2х по толкова за да стане читаво.. и като нямш още 2000 лв.. ще го продадеш за 500 щотото никой няма да ти даде 1000 за него..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 06 Юни 2005, 13:09

Хмм...вие направо ме убивате и мен! И аз мислех да взема нещо може би за 1-1,5к, ама... :uups: Добре де няма ли що-годе запазени е21 до 1,5 хилки?
За е30 вече е ясно че скачат...

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 06 Юни 2005, 15:30

За 1000лв си купиш нещо дето после ще дадеш още 2х по толкова за да стане читаво.. и като нямш още 2000 лв.. ще го продадеш за 500 щотото никой няма да ти даде 1000 за него..

кажи им го и ти да не се занимават с консерви че мен не ме слушат :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 06 Юни 2005, 15:58

.
Последна промяна steeN на 01 Май 2021, 18:05, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Потребител
Аватар

Хаха

Мнение от Дедо Мраз » 06 Юни 2005, 18:09

Твоя въпрос е за http://велосипеди-bg.net

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора

Мнение от BigMUZZY » 06 Юни 2005, 18:25

SummonedToDIe написа:Хмм...вие направо ме убивате и мен! И аз мислех да взема нещо може би за 1-1,5к, ама... :uups: Добре де няма ли що-годе запазени е21 до 1,5 хилки?

Има, има, колега!
Ама, както и други споменаха, евтиното излиза скъпо. Говоря от личен опит ( или май беше от лична идиотщина? ).
Виж под аватара ми к`во съм писал, че карам. Станах пословичен ( а може и малко дразнещ вече ) с оплакванията си, че скоро ще я пускам в движение. Да, ама трябват пари.
Жената я е взела за 300 лева през 2001 г. Долу - горе тогава се запознах с жената. Брой сам:
- 7 месеца при тенекиджия ( познат ) - нови калници, прагове, вежди
- нов радиатор
- нова горна помпа на съединителя
- боядисване
- нови шарнири и маншони отдолу - всякакви
- ремонт на задно дясно каре
..........
Това са засега големите разходи. Малките са безброй много. Не ми се мисли к`во още ме чака....

Така че, прави си сметката добре!!!
ПП: Цени нарочно не съм писал, щото ще взема да ги събера и ще получа сърдечен удар
...Тез` две бири `що ги каза ...?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 06 Юни 2005, 18:42

Съгласен съм! В 98% от случайте евтиното излиза скъпо! Това обаче означава ли да забравяме за старите модели? Не че съм чак такъв манияк на тема е21, но това купе за мен е много красиво! Същото се отнася и за е28 примерно! Да се надяваме, че някой хубав ден ще изпадне някоя добра оферта... :roll:

ПсихопатVANIO
ПсихопатVANIO
Аватар
Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
Мечтае да кара: BMW E24

Мнение от MadVanio » 06 Юни 2005, 22:25

BigMUZZY написа:
SummonedToDIe написа:Хмм...вие направо ме убивате и мен! И аз мислех да взема нещо може би за 1-1,5к, ама... :uups: Добре де няма ли що-годе запазени е21 до 1,5 хилки?

Има, има, колега!
Ама, както и други споменаха, евтиното излиза скъпо. Говоря от личен опит ( или май беше от лична идиотщина? ).
Виж под аватара ми к`во съм писал, че карам. Станах пословичен ( а може и малко дразнещ вече ) с оплакванията си, че скоро ще я пускам в движение. Да, ама трябват пари.
Жената я е взела за 300 лева през 2001 г. Долу - горе тогава се запознах с жената. Брой сам:
- 7 месеца при тенекиджия ( познат ) - нови калници, прагове, вежди
- нов радиатор
- нова горна помпа на съединителя
- боядисване
- нови шарнири и маншони отдолу - всякакви
- ремонт на задно дясно каре
..........
Това са засега големите разходи. Малките са безброй много. Не ми се мисли к`во още ме чака....

Така че, прави си сметката добре!!!
ПП: Цени нарочно не съм писал, щото ще взема да ги събера и ще получа сърдечен удар

Kолега не се оплаквай така кат гледам си на 1/4 на моите ремонти :) а че старото излиза скъпо си е така, но не можем да се хвърлим всички в е36 и нагоре и да забравим за едни от най-красивите и качествени БМВ-та.Е30 също е много добър избор{Вълк във Вълча кожа} поне части за него още се намират по-лесно.Моят съвет е да събереш до 2.5к и да си вземеш Е28 в добро състояние като на Колегата НеоПринт които уцели Бинго и вече неще и да чуе за друг Модел :) и мисли да ги умножава :)
тва е от мен.
пс: и аз чукнах греда с моята е28-ца но човек като свикне с нея и дава и мило и драго и не гледа разходите по нея а DRIVING PLEASURE :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора

Мнение от BigMUZZY » 07 Юни 2005, 17:41

Ехей!!!
Аз не се оплаквам и не съжалявам. Моруната (Е21) не я заменям. Само поясних на колегите колко излиза да се вземе и ремонтира/реставрира такава кола.
...Тез` две бири `що ги каза ...?

Предишна

Назад към Основен Форум