Съвет за смяна на музиката ?
Модератор: Icco
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Съвет за смяна на музиката ?
Такааа, като го подгони човек безсънието и какви ли не идеи му щукват
! Аз залитнах по смяна на мижавото плеърче сони, с което дойде колата и оригиналните колони!
Да уточня, че нямам много претенциозни уши, т.е. не хващам много-много разликите! Не искам бас в багажника, да ми заема излишно място
!
Нещата, на които съм се спрял:
1) Alpine IDA-X300 - дизайна с това голямо "копче" по средата ме кефи адски много
! Това, което се чудя - usb изхода е на задния панел и как става точно слагането/махането на флашките - да не би да трябва да го вадя всеки път
! Предполагам, че в този ценови клас разликите едва ли са големи, но все пак ако има нещо фрапиращо по-добро като плеърче бих се радвал да го споделите
!
2) За отпред си мисля за едни Hertz DCX-130 - http://www.avitel-bg.com/for_the_mobile ... s/dcx-130/
3) За отзад са ми по големи дилемите - елипси с адаптери - дали да взема едни Hertz DCX-690 или да взема ECX-690, дали с усилвател, дали без! Ако работата опре до усилватели обаче там нищо не знам, така че чакам от вас предложения
!
За колоните съм се ориентирал към Hertz, защото последния път като исках мнение тук 90% ме насочиха към тях като най-добри за парите си - това обаче беше преди повече от 2 години така че пазара може да се променил и съм отворен към всякакви съвети
:)!
Иначе казано - гледам за около 500лв (дори и малко отгоре да дойдат не е проблем) да на*ба дявола
, т.е. да си взема музика, която да се усеща и от не разбирач, че е по-добра от заводската на Е36! Ще го бъде ли или ще се дърпа дявола
?!
Пп. *бах как го хващат лудите човек след 1 часа
- айде лека от мен и мерси предварително за съветите
:)!

Да уточня, че нямам много претенциозни уши, т.е. не хващам много-много разликите! Не искам бас в багажника, да ми заема излишно място

Нещата, на които съм се спрял:
1) Alpine IDA-X300 - дизайна с това голямо "копче" по средата ме кефи адски много

2) За отпред си мисля за едни Hertz DCX-130 - http://www.avitel-bg.com/for_the_mobile ... s/dcx-130/
3) За отзад са ми по големи дилемите - елипси с адаптери - дали да взема едни Hertz DCX-690 или да взема ECX-690, дали с усилвател, дали без! Ако работата опре до усилватели обаче там нищо не знам, така че чакам от вас предложения

За колоните съм се ориентирал към Hertz, защото последния път като исках мнение тук 90% ме насочиха към тях като най-добри за парите си - това обаче беше преди повече от 2 години така че пазара може да се променил и съм отворен към всякакви съвети

Иначе казано - гледам за около 500лв (дори и малко отгоре да дойдат не е проблем) да на*ба дявола

Пп. *бах как го хващат лудите човек след 1 часа

- _OSMICATA_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M
Здравей колега много ме мързи да пиша но .. ми се плачи като прочета как поредния неук в тая област човечец ще си да де парите на вятара с тия Ърцове (херц) и правилно се изказа, че са ти препоръчвали Ърц преди години сега неса това което бяха! (както и много други марки!)
-От носно alpine който си си харесал USB-то не е от зад а там се поставя кабела (който от другата страна е букса за USB) които е дълъг окол метър за да можеш сам да си избереш място на което да си го сложиш определено ги монтираме на мястото на фенерчето в жабките...
-От носно alpine който си си харесал USB-то не е от зад а там се поставя кабела (който от другата страна е букса за USB) които е дълъг окол метър за да можеш сам да си избереш място на което да си го сложиш определено ги монтираме на мястото на фенерчето в жабките...
Come play with POWER
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Аз именно заради това и уточних времето на съветите за херц-а
! Както казах съм отворен към всякакви идеи
! Мерси за инфото за alpine-a - предполагах, че има няк'ва такава "врътка"!

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Че какво им е на Ърцовете... един познат в е30 е с dcx-690 + още едни 16-ки пак такава марка (ама не знам модела точно) - това всичкото на кората отзад - боцнал ги е на 2ома (т.е. успоредно) на едно пайнерче PIONEER DEH-2900MP и свирят та къртят... без нищо в багажника... е само дълбочина малко липсва (аз си я правя с 12" Пайнер в багажника на 230Вата при 2Ома, и разликата не е много голяма спрямо е 30-ката, дори от мид-баса нагоре е никаква). За 13см-те отпред не зная какво да ти кажа... ще свирят, ама не очаквай много... Ако искаш да слагаш усилвател отзад по-добре ECX-oве вземи.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Абе като ще слушаш MP3 какво ти пука какви са говорителите 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
Re: Съвет за смяна на музиката ?
Аз също исках да си сменям колоните и пича от сервиза ми каза, че тия в краката трябва да са широколентови задължително.
Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Re: Съвет за смяна на музиката ?
sharksfin написа:Аз също исках да си сменям колоните и пича от сервиза ми каза, че тия в краката трябва да са широколентови задължително.
Няма такова нещо... трябвало - и с краката ли ще слушаш

При мен говорителите са оригиналните... на тези отзад съм сложил по 1 кондензаторче да им ореже малко басите, че са издъхнали за 16 години... предните са намалени малко от плеъра, настройките съм нагласил така, че вътре става страшно->дори гадно

... е не е Hi-Fi, ама за без пари толкоз, на нашите 128кбпс мп3-ки
8 мнения
• Страница 1 от 1