BMW E34 525TDS ИЛИ 524TD
Модератор: Технически модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
за ШПЕР-а ще ти пусна линк след 2 секунди, а вАнус-а като гледам заглавието на темата не те вълнува в случея, но ще ти копна и за него инфо след 2 минутки
Ванос-а:
http://en.wikipedia.org/wiki/VANOS
надявам се се справяш с английския
ето и няколко нагледен материял:
ето и една темичка специално за това какво представлява ШПЕР-а и има ли той почва у нас:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8%EF%E5%F0
нагледен материал и тук:

Ванос-а:
надявам се се справяш с английския

ето и една темичка специално за това какво представлява ШПЕР-а и има ли той почва у нас:
нагледен материал и тук:

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Пич както гледам не си хич в час с дизеловите Е34-ки и се опасявам, че вероятността да хапнеш дървото е просто неприемливо гигантска.
Аз самия по едно време се хвърлих да търся читава Е34 тдс, но уви след Н на брой кенефи представяни по обявите за читави се отказах тотално. Просто на тези години дизеловите модификации са вече почти милионери или поне Х2 на км. на бензинките, а това се отразява вервай ми.
Имах колега дето преди близо 2 години беше готов да даде 9000лв. за читава Е34 тдс ама не намери и сега кара Е39
Съветвам те да не купуваш нищо без одобрението на светнат на тдс майстор!!!
И не пропускай да проверяваш VIN номерата защто е пълно с лъжливи обяви!!!
Успех и много късмет! Ще ти трябва
Аз самия по едно време се хвърлих да търся читава Е34 тдс, но уви след Н на брой кенефи представяни по обявите за читави се отказах тотално. Просто на тези години дизеловите модификации са вече почти милионери или поне Х2 на км. на бензинките, а това се отразява вервай ми.
Имах колега дето преди близо 2 години беше готов да даде 9000лв. за читава Е34 тдс ама не намери и сега кара Е39

Съветвам те да не купуваш нищо без одобрението на светнат на тдс майстор!!!
И не пропускай да проверяваш VIN номерата защто е пълно с лъжливи обяви!!!
Успех и много късмет! Ще ти трябва

- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
съгласен съм с колегата, най доброто решение е да вземеш с теб някой който разбира от тдс, че без такъв процента да захапеш дървото е над 90 

- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
re
Послушай колегите, издухан дизел не ти трябва особенно зимата на планина или на 150 км от населено място, вярвай ми голям е и иде отзад.
Направи сериозен оглед преди да купиш каквото и да е.
Re: re
bera написа:Послушай колегите, издухан дизел не ти трябва особенно зимата на планина или на 150 км от населено място, вярвай ми голям е и иде отзад.
ей хора вие разбирате ли че е34-ката ми е сигорно най-голямата мечта!Другата е ОмегаБ 2.5тд а сега кажете де?Искам кола със задно и поне 130-40 коня с турбо.Ето това искам,ааааа и да е дизел ама е34ката напрао ме побиват тръпки като си представя как седя вътре
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
VesoPesa написа:за ШПЕР-а ще ти пусна линк след 2 секунди, а вАнус-а като гледам заглавието на темата не те вълнува в случея, но ще ти копна и за него инфо след 2 минутки
Ванос-а:
надявам се се справяш с английския![]()
нагледен материал и тук:
Е по хубаво обяснение от това здраве му кажи

Колега браво

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Здравей колега,
Не подценявай опитното око.
Аз ходих с т.н. "чекинг лист", който сам си изработих от многото четене и хем гледах само бензинки и само М50, където шансът за читави е много по-голям. Резултатът е, че вече 14 месеца занимавам форума с мойта кола...
Съвет: Не избирай колата сам.
Поздрави и отново ти пожелавам успех в избора.
Д
Не подценявай опитното око.
Аз ходих с т.н. "чекинг лист", който сам си изработих от многото четене и хем гледах само бензинки и само М50, където шансът за читави е много по-голям. Резултатът е, че вече 14 месеца занимавам форума с мойта кола...

Съвет: Не избирай колата сам.
Поздрави и отново ти пожелавам успех в избора.
Д

- bmw524
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 34 524TD
- Мечтае да кара: E 39
Re: BMW E34 525TDS ИЛИ 524TD
колега,tds-а е по-добър.големи самолети са.това с пукането на глави не е мит.не ме питай,от къде знам.хубави коли са,но имай предвид,че не караш opel.обади ли се нещо или пък ти светне лампа,реагирай на момента,защото после започва едно ходене по мъките...не ти е работа.вярвай ми!BMWWW написа:Моля ви за помощ в избора ми на кола?Кой от двата модела е п-добър-лично аз искам 525тдс и за това моля за мнение по всичко свързано с този модел?И ако се сещате някой да продава запазено такова да ми кажете
- bmw524
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 34 524TD
- Мечтае да кара: E 39
в момента сменям глава на моята и до тук с глава втора употреба(не си и помисляй за нова ще те заболи главата)и всичките там прилежащи странични нещица,които сапътстват един ремонт,съм на около 600лв.и мисля,че не е всичко.при tds-а след определени километри се обажда помпата,но това е неизбежно при дизелите.апък ремонта на помпата е един филм...трябва да попаднеш на добър майстор(има такива)за да ти я направи като хората.не се плаши ела в отбора!нали за това е този сайт.все някой,ще помогне или ще даде добър съвет.не се плаши!BMWWW написа:добре де да речем така-и да се спука глава колко струва една нова или евентуално ремонта на двигателя и след това всичко ок ли е?
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3