Имам нужда от помощ за ГНП
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Имам нужда от помощ за ГНП
Колеги знам че звучи банално но прочетох много теми във форума за помпата на 525tds.
Но неможах да разбера ако преместя помпата напред или назад както е обяснено и променя разхода на гориво през инжекторите за единица време например на 4 дали ще се намалят оборотите или ще се увеличат и в какво съотношение ако стане това?
Ще падат ли оборотите по бавно ?
Ще тресе ли при промяна от стандартните показатели?
Но неможах да разбера ако преместя помпата напред или назад както е обяснено и променя разхода на гориво през инжекторите за единица време например на 4 дали ще се намалят оборотите или ще се увеличат и в какво съотношение ако стане това?
Ще падат ли оборотите по бавно ?
Ще тресе ли при промяна от стандартните показатели?
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Re: ре
Мисля че не си вникнал правилно колегата маи пита за местене на плочката ,не за аванс.По темата ако преместиш плочката назад кьм купето ще вдигнеш цикловата порция тоест ще подадеш гориво ,ако не си го правил досега и нямаш наблюдения по добре не пипаи а намери колега които ще ти помогне.заводска стоиност е 5,5 милиграма,но аз ги правя на 3,5 мл. колата бяга бая повече няма промяна в разхода и не задьржа оборотиbera написа:Напред-Назад е предварение-следварение.
Виж темата в подписа ми. Доста добре е обяснено от колегите дето са я писали.
Успех.
Не в момента колата работи много добре само от време на време имам леко претрисане когато загрее но това се появява когато слагам по лоша нафта. Но вчера ми протече гарнитурата на това капаче и утре ще ходя в сервиз да я сменят искам да знам ако в сервиза ги накарам да ми сменят този показател в смисал ако го направят на 4 или 5 ще има ли някаква промяна в оборотите? В момента колата ми не пуши изобщо а върви доста добре бих казал много добре защото съм карал много други такива петици. При мен проблемът е само в този теч. и искам малко повече да върви ако не вреди нещо това.
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
9 мнения
• Страница 1 от 1