Странен шум в задната част. Диференциал?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Stefanakis
- Потребител
-
Странен шум в задната част. Диференциал?
Здравеите,
от днес колата ми (е39-1996) започна да вие странно отзад!
Чува се само, когато карам в права линиа, когато влезна в завои спира!?!?!... това го прави и на скорост и на свободна. Замислям се за диференциала, ама даго прави и на свободна:??? Хмм.....
ПП. Този ТДС ми изяде всичките спестявания....
от днес колата ми (е39-1996) започна да вие странно отзад!

ПП. Този ТДС ми изяде всичките спестявания....
legalize it...
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
ivanov 530d написа:Заден лагер колега.....
Ако е почваш да караш ляво дясно, ляво дясно с 60-80км и се чува шума отчетливо като се натовари лагера, а ако е повече износен на вдигната кола завърташ силно с ръка гумата и шуми/хърка.
- Stefanakis
- Потребител
-
това не се сетих...
днес се задулбочих в този шум,и се оказа -4е като влезна в ляв завой спира,като изправиа пак почва и в десен завой си вие . ..лагер ще да е!? понеже това ми е първата кола с задно,и съм малко невеж бихте ли ми казали колко лагера има там отзад,ляв или десен даго търся?
помогнете колеги,за някакви схеми за е-39.. (кадето е разтворено цялото на болтовете даже?)
Благодаря ви предварително!!!
помогнете колеги,за някакви схеми за е-39.. (кадето е разтворено цялото на болтовете даже?)
Благодаря ви предварително!!!

legalize it...
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Ех, Стефанаки.... Най-добре си вземи пак кола с предно, дето е без лагери отзад. Или ползвай търсачката
Никой не е първи вече с какъвто и да било проблем по е39-ките.

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
абе мен я се замисли защо на една страна като се наклони колата спира а на другата почва повече на ляв завой кои гуми се натоварват и на десен кои и сам ще стигнеш до отговора кой е лагера а относно лагера на 4 болта е сваля се полуоската диска спирачния апарат и гърнето в някой случаи сваля се лагера избива се главината набива се на новия слага се стягаш болтовете сглобяваш и си ти .............. аа и не прави това сам у дома 

- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
ре
Здравей ,колега ако дори и след обяснението на колегата анзак ти е пак трудно да определиш кой лагер е заминал ,вдигни задницата с крик и прегърни задните гуми една по една и ги ми размърдай на ляво на дясно горе долу и сам ще разбереш кой лагер е заминал.
Струва около 100-120лв немски Крегер.
Успех.
Струва около 100-120лв немски Крегер.
Успех.
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Re: ре
ето и програмата за частите http://www.realoem.com/bmw/select.do
Бера голямо прегръщане бе братче ти като жена я обикаляш твойта май
Бера голямо прегръщане бе братче ти като жена я обикаляш твойта май

- bera
- младши ентусиаст
-
Re: ре
LUCIFER'S написа:Бера голямо прегръщане бе братче ти като жена я обикаляш твойта май
Мани и аз имам лагер за смяна, на десен завой бучи яко.
Ама не трябва да се кара така опасно е, една катастрофа стана преди време в Бс на един му отлетя гумата, дали е било само от лагера или от бутилката не се знае ама така казват.
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Е, ако се чака достатъчно време, най-много да блокира лагера и да се побърка ASC-то, ама чак пък да катапултира колелото...!?!?! 

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
- bera
- младши ентусиаст
-
re
anzak написа:Малко трудно ще хвръкне лагера с колелото полуоската забравяш бера ...
Градски легенди ви разправям, ама тва става на пътя за созопол на околомръсното, гумата му беше на предния капак качена. И един приятел от сервиза на форд ми каза ,че го закарали при тях после.
- Stefanakis
- Потребител
-
Лаооо..!
мерси много колеги!сега ще ида да иа вдигна и да видя кои е ! благодаря пак...
за мен темата се изчерпа до тук..

за мен темата се изчерпа до тук..

legalize it...
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
наи сигурно е вдигаш колата отзад от двете страни, застопоряваш я стабилно да не падне, влизш в колата палиш слагаш 4-та и газ до около 80-100 км/ч по километраж, изключваш от скорост и гасиш мотора. и слушаш от каде идва виенето докато колелата се въртят инерционно 

Re: Странен шум в задната част. Диференциал?
колеги моят проблем можеби няма решение поне аз така си мисля значи преди време бучеше заден десен лагер смених го и всичко заспа слде това смених и двата предни и остана само заден ляв но не бучеше минах около 25ьиляди километри и започна едно бучене ама много здраво смених и заден ляв които беше останал но бученето си остана смених след това и висящия лагер защото си мислех 4е е от него но пак си остана бученето смених предните със старите които си бяха здрави и пак няма оправия смених на ново заден десен защото помислих че може да е бил дефектен но без резолтат двапати ходя на реголаж но все едно не съм правил нищо наи-силно се чува при 40 км и като карам по бавно го няма чува се все едно лагера има дупки като (в софия) и незнам какво да правя вече
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2