Виа интеркар Плевен

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Виа интеркар Плевен

Мнение от emil_shumanov » 14 Сеп 2009, 11:00

Колеги интересува ме някой ползвал ли е услугите на този сервиз? Аз живея във В Търново и най близкия оторизиран сервиз е Виа интеркар в Плевен та ако има някой недоволни или доволни да пишат. Скоро ми предстои ремонт по ходова част на Е39 смяна на тампони на заден мост и други дреболий. Въпроса ми е струва ли си да ходя там или да търся друг сервиз?

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 14 Сеп 2009, 13:12

Колега аз съм ползвал услугите на ВиаИнтеркар и честно да ти кажа не съм доволен.Не че нещо са ми счупили но не си мисли че са кой знае какви майстори.Не мога да ти дам съвет как работят по ходова част но ако все пак решиш да ги посетиш имай в предвид,че трябва да си запишеш част и то няколко дни преди да отидеш там.
Мой съвет-ако знаеш какво имаш за смяна купи си часта от магазина на бул."България" BMW CAR RUSE Даскалов във В.търново-оригинални части на супер цени че тия от Интеркар ще ти отрежат главата ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emil_shumanov » 14 Сеп 2009, 13:49

martin_g60 написа:Колега аз съм ползвал услугите на ВиаИнтеркар и честно да ти кажа не съм доволен.Не че нещо са ми счупили но не си мисли че са кой знае какви майстори.Не мога да ти дам съвет как работят по ходова част но ако все пак решиш да ги посетиш имай в предвид,че трябва да си запишеш част и то няколко дни преди да отидеш там.
Мой съвет-ако знаеш какво имаш за смяна купи си часта от магазина на бул."България" BMW CAR RUSE Даскалов във В.търново-оригинални части на супер цени че тия от Интеркар ще ти отрежат главата ;)

Мерси колега. Можеш ли да ми препоръчаш друг сервиз защото четох някаде из форума, че тампоните на задния мост се сменят със някаква специялна скоба и такава скоба имли само оторизираните сервизи.

Любимец на Кралицата
Аватар

Мнение от ///M_Martin » 14 Сеп 2009, 17:26

Ако е за тази интервенция наистина по-добре в оторизиран сервиз на БМВ и наистина Плевен ти е най-близко.Звънни им и им обясни какво искаш от тях-ако те устройва запази си час при тях.Ако е за нещо друго бих ти препоръчал друг сервиз ама с това шега не бива!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emil_shumanov » 14 Сеп 2009, 17:35

martin_g60 написа:Ако е за тази интервенция наистина по-добре в оторизиран сервиз на БМВ и наистина Плевен ти е най-близко.Звънни им и им обясни какво искаш от тях-ако те устройва запази си час при тях.Ако е за нещо друго бих ти препоръчал друг сервиз ама с това шега не бива!

Значи все пак там ще отида да ги сменя или като имам работа към София в Камор ауто на околовръстното.

Любимец на Кралицата
Аватар

Мнение от ///M_Martin » 14 Сеп 2009, 17:40

В никакъв случай в Камор-там са най-големите негодници.Ако ще ходиш в София върви в Дару-само добри думи мога да кажа за момчетата ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emil_shumanov » 14 Сеп 2009, 20:00

martin_g60 написа:В никакъв случай в Камор-там са най-големите негодници.Ако ще ходиш в София върви в Дару-само добри думи мога да кажа за момчетата ;)

Хубаво е човек да се посъветва като реши да прави нещо. Ако може пиши къде се намира Дару кар :mhihi:

Любимец на Кралицата
Аватар

Мнение от ///M_Martin » 15 Сеп 2009, 12:38

ул. Илия Бешков 2
ж.к. Дружба
1592 София, България
02 9601603 ;)

Аватар
Кара: 525dА-2003

Re: Виа интеркар Плевен

Мнение от mashina » 25 Сеп 2009, 0:22

emil_shumanov написа:Колеги интересува ме някой ползвал ли е услугите на този сервиз? Аз живея във В Търново и най близкия оторизиран сервиз е Виа интеркар в Плевен та ако има някой недоволни или доволни да пишат. Скоро ми предстои ремонт по ходова част на Е39 смяна на тампони на заден мост и други дреболий. Въпроса ми е струва ли си да ходя там или да търся друг сервиз?

Колега,за тази интервенция отиди в оторизиран сервиз,най близо ти е Плевен,така че ще ти свършат работа за това.Същите пари ще ти вземат и в Дару.За ходова част слагай само оригинал за да не се вайкаш после.Иначе ако е за друго не те съветвам да ходиш при тях.Успех
Когато полужението стане напечено,
оцелявят само печените.

Аватар

Мнение от TUZara` » 25 Сеп 2009, 1:54

Личното ми мнение като човек който ползва услугите на ВиА Интеркар от 3 години по принуда заради гаранцията на колата е ... бягай на далеч :winky: Първо цените им са такива,че ако те осъдят на обезгавяване - те те режат през кръста ... При удър в задната броня когато закарах колата в серзиза и бронята ми се държеше на фантазия ... свалиха я с крак за 4 секунди,а на фактурата получих цена демонтаж - 280лв. Цените са им адски високи,а същевременно качеството на работата не е нещо особенно.Познавам монтьорите им там и трябва да ти кажа,че от наблюденията който имам над тяхната работа бих си закарал колата при тях само за софтуерен проблем или за нещо в краен случей.За този нищо и никакъв ремонт тампони и глезотий както е пълен ташак така ще ти заявят цена от 500лв. и ще има да се ослууушваш като прасе в люцерна .... Това е ремонт който мога да ти направят във ВСЕКИ един що годе свестен серзиз.За мен не си заслужава.Колата ми ече не е в гаранция и има за смяна разни неща и бях решил,че няма да я правя там,но викам все пак да се кача да видя какво ще кажат.3200лв цена за ремонтни услуги който във всеки един друг серзиз излизат около 1300-1500. :) ако си яка пачка - препоръчвам ти ги :mhihi: но имай впредвид,че ако тампоните ти струват примерно 100лв. при тях са 300 :) прост пример :mhihi: акумолатор за БМВ 90Ач при тях излиза на скромната цена около 600+ лева :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3

Мнение от Гецата » 02 Окт 2009, 0:07

аз пък съм доволен :lol:
когато съм ходил винаги всичко е било на 6 :D
единствения минус е цената ама те не са виновни :mhihi:
Изображение
"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавара

Мнение от Игнатов » 22 Окт 2009, 20:00

TUZara` написа:.....и ще има да се ослууушваш като прасе в люцерна ....

Eйй, тъй не бях се смял отдавна....... иначе за колегата дето пита за сервиз - в Русе също има оторизиран сервиз на BMW (http://www.rusecar.com/), аз мойта "машинка" там я обслужвам и общо взето съм доволен!

ентусиаст
Аватар
Кара: е60 525 x-drive
Мечтае да кара: M6

Мнение от Sesko » 23 Окт 2009, 14:36

Те и тия в Русе кви цени ми обадиха за рез. части ако ти кажа не знам , направо немам думи .
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 компакт

Мнение от nani » 11 Ное 2009, 0:17

Колеги, кажете някой майстор за диагностика в Плевен, че като чета за Виа интеркар и вече имам едно на ум. Благодаря предварително.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 11 Ное 2009, 11:12

nani написа:Колеги, кажете някой майстор за диагностика в Плевен, че като чета за Виа интеркар и вече имам едно на ум. Благодаря предварително.

Както е ВиА, слизаш надоло по пътя на 9ката и преди Life има една отбивка до газстанцията в дясно. Продължаваш по нея и ще видиш в края преди пощата сервиз. Мен там ми откриха датчик разпределителен вал, след като в Бош се пулиха 1 час и нищо не ми казаха.
Изображение

Назад към Сервизно обслужване на БМВ