Задна врата заключена ??
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vasko05
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 TDS
- Dark_Prince
- Потребител
-
- Кара: E39 520i 1997
Stefanakis написа:и аз имах този проблем! оправих го за 30лв.! направиха ми патента и сега е наред...
Колега искаш да кажеш Пантата ли? Дай подробности и информация, моля

- Dark_Prince
- Потребител
-
Re: задна врата заклучена ??
Колеги, няма развитие по тоя въпрос, от сервизите се скумросват и искат да трошат кора + труд и т.н.
Дайте съвет преди да я разкъртя сам и после да я метна на Дарукар да ме "суровакат" за всичко кво се сетят
Моля за коментар от Патили и Оправили проблема... (да се счита за Кз
)

Смелите умират веднъж, Страхливците - Хиляди пъти.
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Явно това централно дава много ядове, защото на мен пък задна дясна веднъж от 10 пъти не иска да се заключи (което май е по лекия вариянт на прецакване). Обаче това пък, за голям късмет, ме спаси преди няколко дена като си заключих ключа в багажник (понеже мозъка ми е за 2.99 с ДДС), така че ще следя и аз темата да видим от къде му идват проблемите на централното.
- mitkosekurit
-
-
- Кара: E 39,34
- Мечтае да кара: E 39-M,E 65-Alpina
- Детайли за колата: 0896863663
Ти най добре спри да си правиш реклама 

- Dark_Prince
- Потребител
-
Значи отивам при теб, веднага след отпуската!
Естествено, предварително ще звънна 

Смелите умират веднъж, Страхливците - Хиляди пъти.
- krasi76
- Потребител
-
- Кара: '99 BMW 525 TDS
Здравейте колеги,
И аз имах ядове с лява задна врата и сега ще ви опиша какъв беше проблема и как се реши.
Значи вратата не се отваряше отвън и понеже беше активирана защитата за деца, не можеше да се отвори и отвътре! Какво ли не пробвах, но не и не! Помислих, че машинката на цантралното си е заминала. Но как да отворя вратата за да я сменя!? Свързах се през форума с mitkosekurit
Момчето с доста мъка и какви ли не приспособления успя да я отвори БЕЗ да чупи нито кората нито нищо! За което го поздравявам!!!
След махането на кората се оказа, че машинката си работи. Проблемът беше в една рамка, която държи отвътре външната дръжка и незнайно защо е направена от пластмаса. (на по-стария модел е желязна) Та на този държач, или както се казва там (outside door handle Carrier Part Num 51228236645) има един палец, който задвижва жилото, което отваря вратата. Пластмасовата рамка се беше деформирала и въпросния палец играеше във всички посоки и не можеше да издърпа достатъчно жилото, за да отвори вратата. Прилагам схема, с червено съм оградил въпросния палец:

Митко смени тази рамка с желязна от друго BMW и вратата "заспа"!
)
Отваря се перфектно! Направо стана си като нова.
Успех и безаварийно шофиране на всички колеги!
И аз имах ядове с лява задна врата и сега ще ви опиша какъв беше проблема и как се реши.
Значи вратата не се отваряше отвън и понеже беше активирана защитата за деца, не можеше да се отвори и отвътре! Какво ли не пробвах, но не и не! Помислих, че машинката на цантралното си е заминала. Но как да отворя вратата за да я сменя!? Свързах се през форума с mitkosekurit
Момчето с доста мъка и какви ли не приспособления успя да я отвори БЕЗ да чупи нито кората нито нищо! За което го поздравявам!!!

Митко смени тази рамка с желязна от друго BMW и вратата "заспа"!

Отваря се перфектно! Направо стана си като нова.

Успех и безаварийно шофиране на всички колеги!

525 TDS
- lubo101
- Потребител
-
- Кара: 525 tds
И аз от Митко съм много доволен, освен задната лява врата ми оправи и така дразнещата светнала лампа на air bag-a. Всичко е ОК сега вече повече от 5 месеца .
- krasi76
- Потребител
-
- Кара: '99 BMW 525 TDS
Една от основните идей на този форум не е ли да обмениш опит и наблюдения за това как и къде, в частност и в кой сервиз може да бъде решен даден проблем с твоята кола!? Това включва и впечатления как работят и как се отнасят с теб на дадено място! За да знаят други хора дали си заслужава да отидат там, или не! Не проумявам каква е тази цензура тук!?!?
Какво е това своеволие да се променят безпричинно постовете ми!? Напълно логично е, когато съм доволен от даден сервиз да споделя какво са направили и къде се намира той, за да знаят колегите! Не е ли така?!

Какво е това своеволие да се променят безпричинно постовете ми!? Напълно логично е, когато съм доволен от даден сервиз да споделя какво са направили и къде се намира той, за да знаят колегите! Не е ли така?!
525 TDS
- mitkosekurit
-
-
- Кара: E 39,34
- Мечтае да кара: E 39-M,E 65-Alpina
- Детайли за колата: 0896863663
Колеги благодаря за хвалбите.По принцип Е39-те си страдат от този проблем със Ц.З. всичко е поправимо без да се чупи нищо просто трябва да знаеш къде да пипнеш за да станат нещата.пишете на Л.С. ще помогна на всеки с каквото мога
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2