автокаско КЪДЕ - актуални мнения

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 06 Авг 2009, 16:52

АРМЕЕЦ
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от emil_shumanov » 25 Авг 2009, 12:05

Колеги, виждам че има и доволни от ЛЕВ ИНС аз не съм и мисля да ги сменя с Булстрад. Ако не бях платил в брой досега щях да ги сменя гадовете вече ще плащам само на части каското. Значи направих каско януари и през февруари някой ми чукна задна броня, то почти не си личи но все пак нали си плащам, отивам при застрахователя всичко ок снима я, попълнихме каквото беше нужно и започна великото чакане обаждам се аз на човека след един месец да видя какво става, той почва да ме баламосва и така три месеца след това получавам писмо от София - щетата ви няма да бъде изплатена защото е възникнла преди сключването на застраховката.След това писах писмо до София за преразглеждане на случая да видим къде е грешката и до днес чакам отовор.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525 tds

Мнение от Dien » 25 Авг 2009, 12:51

emil_shumanov написа:... Ако не бях платил в брой досега щях да ги сменя гадовете вече ще плащам само на части каското...

:OT:
Това е най - важното никакви пари кеш напред , само на вноски !
Иначе правят точно такива простотии.
Щот като са ти прибрали веднъж прите , иди ги съди ... :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530d

Мнение от ALEX_525tds_2000 » 25 Авг 2009, 17:55

Не мисля, че за български застраховател може да се каже нещо добро, ощо по-малко да бъде препоръчан. Те са като българските политици - избираш по-малкото зло. Избора е отрицателен, а не положителен във всички случаи.

В момента съм при ДЗИ, но всеки момент трябва да си направя нови застраховки. От ДЗИ не съм доволен.

Чувам добри неща за АРМЕЕЦ, но чувам и много отрицателни.

Не знам... Булгаристан...

При една щета преди време в ДЗИ ми отказаха абсолютно категорично въобще да разговарят с мен, докато не си внеса всичките вноски по разсроченото каско. Е добре де, аз ако съм готов да внеса цялото каско, те за какво са ми??!??!?! То толкова струваше и самия ремонт...

Потребител
Аватар

Мнение от paco79 » 31 Авг 2009, 18:38

Не дейте се лъга да си правите каско на Булстрад,по-големи мошеници не съм срещал.Блъснах си мойта кола и ме мотат стана вече 2 месеца ,но понеже има 2 застрохователни суми ,едната за щети ,а другата по малката е при пожар или ако ти я откраднат,като ми блъснаха колата казаха ,че щели да ми платят от малката сума а като си правих каското ми казаха ,че голямата сума покривала всички щети.И така сега ще се радвам ако ми дадат поне 2000 лв.Друг случай-приятелката ми си купи кола и се блъсна,застраховахме я пак в Булстрад(да ме пита някой защо ) и звъним на пътна помощ,защото нали предлагат безплатна пътна помощ.3 часа докато доидат и имаш право само на веднъж.И тя предложила направо колата да се закара в сервиз да не я вали дъжда по паркинги и т.н. ,а те й казали к'ъв сервиз ,в сервиз може да влизат само коли до 7 години Сега и там 2 месеца ще чакаме.Така ,че драги хора ,ако ще давате пари за каско не го правете в Булстрад.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Мнение от stasko5 » 31 Авг 2009, 18:41

Аз съм в булинс и съм доволен, но добре, че е моя брокер, който е много печен и оправя нещата. Общо взето сега ще пиша прозореца че имам шлюпки и взех и 500 лв за дребни работи по 4 детайла и ще излеза почти на + накрая от каското.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '05 BMW X5 3.0d

Мнение от nuke » 31 Авг 2009, 21:40

Много добри впечатления от Виктория но като цяло ми се струва че качеството на услугата зависи най вече от хората в офиса а не от "лейбъла"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Re: автокаско КЪДЕ - актуални мнения

Мнение от Ivo_Borisov » 31 Авг 2009, 23:23

Marto66 написа:Колеги настипи момента отново да инвестирам в застраховката. До сега бях в Армеец, но ще ги сменям. Дайте инфо как е по другите компании.

Колега колкото хора-толкова мнения ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Re: автокаско КЪДЕ - актуални мнения

Мнение от Mitaran » 01 Сеп 2009, 11:26

Ivo_Borisov написа:
Marto66 написа:Колеги настипи момента отново да инвестирам в застраховката. До сега бях в Армеец, но ще ги сменям. Дайте инфо как е по другите компании.

Колега колкото хора-толкова мнения ;)

Така е, прави си застраховка, където имаш Свой човек... аз имах в Бул инс и той се премести в Армеец... и аз с него ;)
Ама требе ако сменя наистина да е от ранга на Армеец щото инак колата ти ще си я познае някой....

Потребител
Аватар
Кара: e46 320d `00

Мнение от karolina » 02 Сеп 2009, 16:03

nuke написа:Много добри впечатления от Виктория но като цяло ми се струва че качеството на услугата зависи най вече от хората в офиса а не от "лейбъла"

Напълно те подкрепиям nuke, на мен ми ги препоръча един познат(офиса им в Стрелбище) отначалото отидох с малко недоверие от 2 год съм там, имала съм само малки паркинг щети и съм доволна и от заплащането и от срока.Като подновявам ми носят застр на място снимат буто и така
Спирам на пешеходна пътека, а Вие?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: N55

Мнение от bscsystem » 02 Сеп 2009, 18:00

ЛЕВ ИНС. са машини, винаги когато е станало нещо с колата ми са си плащали навреме! Дори щетите на паркинг ми ги плащаха 2но от това което аз давах, но почвам да се замислям дали да направя новото каско там :twisted: :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 520 i 97

Мнение от jordao75 » 13 Сеп 2009, 22:20

И аз съм доволен от Армеец.

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 13 Сеп 2009, 23:09

Колега, БулИнс си свалиха цените и при закупуване на пакет от застраховка + Г.О. получаваш нещо много добро...
Успех!

ПП. Мога да ти дам и човек, който да ти сметне и асистира, а при щета недай си боже, да ти съдейства, за вс необходимо по пускане на щета, следене и т.н.

Потребител
Аватар

Мнение от ShoSho_pz » 13 Сеп 2009, 23:35

Понеже гледам много различни мнения по въпроса, а аз съм застрахователен брокер, знам кои са коректни и кои не, работя с водещите компаний за "общто застраховане" ако има някой който иска каско и има възможност да дойде до Пазарджик или е от Пазарджик и региона ще измислим най-добрия вариант. Ще има големи отстъпки и при възникнала щета съдействие от моя страна за коректно изплащане на цялата сума...
А относно това кои в момента са най-коректни може много да поспорим..
;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 14 Сеп 2009, 1:09

Крайно недоволен съм от Булстрад защото ми се беше пукнал предния прозорец и ми оставаше 2 седмици докато ми изтече каското и те направиха всичко възможно да не ми го изплатят. Едната седмица отивам нямали фотоапарат да снимат щетата другата седмица пак ела отивам аз оценителя го нямало после отивам аз ми то няма време за кога изтича ти договора съжаляваме :ranting: :maad: :box:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E39