Задна врата заключена ??
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- vasko05
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 TDS
Задна врата заключена ??
Задна дясна врата ми се заключи не е от алармата според мен като драпна дражката лосчето ми се показва и не се утваря моля за помощ? 

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
- vasko05
- кандидат ентусиаст
-
- im0tep
- старши ентусиаст
-
Най-вероятно ти е блокирал механизма.Пробвай едновременно да опъваш дръжките отвън и от вътре,поиграй си малко.Ако не стане отиди при някой ключар.А бутона когато се покаже остава ли отвън или като пуснеш дръжката се прибира пак? Пробвай от бутона за централнот който е вътре да заключиш и отключиш пак? Защитата за деца да не се е включила?
- vasko05
- кандидат ентусиаст
-
im0tep написа:Най-вероятно ти е блокирал механизма.Пробвай едновременно да опъваш дръжките отвън и от вътре,поиграй си малко.Ако не стане отиди при някой ключар
гледам ти си от варна.а да знаеш някой който може да ми сварши работа в софия?
- mitkofriz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 tds 98'
Искаш да кажеш че лостчето за заключване ти стои натиснато ли?
Ако е натиснато няма как да отвориш вратата нито от вън нито от вътре,въпреки че се надига лостчето за заключване не може да се отвори вратата когато е заключена(поне моята не става)
пробвай да заключиш/отключиш няколко пъти колата може да се вдигне лостчето ако не се вдигне лостчето значи механизма е счупен(за центр.отключване във вратата) и ще ти трябва ключар за да я отвориш
Ако е натиснато няма как да отвориш вратата нито от вън нито от вътре,въпреки че се надига лостчето за заключване не може да се отвори вратата когато е заключена(поне моята не става)
пробвай да заключиш/отключиш няколко пъти колата може да се вдигне лостчето ако не се вдигне лостчето значи механизма е счупен(за центр.отключване във вратата) и ще ти трябва ключар за да я отвориш
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- vasko05
- кандидат ентусиаст
-
mitkofriz написа:Искаш да кажеш че лостчето за заключване ти стои натиснато ли?
за ключаря разбрах вапроса е можете ли да ми препорачате някой?
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
vasko05 написа:mitkofriz написа:Искаш да кажеш че лостчето за заключване ти стои натиснато ли?
за ключаря разбрах вапроса е можете ли да ми препорачате някой?[quote]
Направо ходи си намери една кора от някоя морга. Чупиш твоята и си ти. Ключар няма да те оправи.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
Направо ходи си намери една кора от някоя морга. Чупиш твоята и си ти. Ключар няма да те оправи.
Това в кристалното кълбо ли го видя???
- маречков
- ентусиаст
-
im0tep написа:Направо ходи си намери една кора от някоя морга. Чупиш твоята и си ти. Ключар няма да те оправи.

Видях го скоро и на живо на една мома англичанка и затова се меся, та кората се чупи и се отваря пущината.
Ти сега не се засягай, не те подценявам, просто работата е чисто механична и хора като тебе дето си ценят времето и не се хващат с монтьорска работа.
П.С. я кажи къде ти е офиса, че преди 3-4 години едно момче идва да ми оправя патрона след набез на крадливи говеда, да не се окажа твой доволен клиент.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
маречков написа:im0tep написа:Направо ходи си намери една кора от някоя морга. Чупиш твоята и си ти. Ключар няма да те оправи.
![]()
Не.
Видях го скоро и на живо на една мома англичанка и затова се меся, та кората се чупи и се отваря пущината.
Ти сега не се засягай, не те подценявам, просто работата е чисто механична и хора като тебе дето си ценят времето и не се хващат с монтьорска работа.
П.С. я кажи къде ти е офиса, че преди 3-4 години едно момче идва да ми оправя патрона след набез на крадливи говеда, да не се окажа твой доволен клиент.
Каде се случва това преди 3-4 години? Ако е идвал във В.Търново не съм бил аз

А относно вратата,много зависи от случея,но понякога има наистина невъзможни неща.Без да се опита обаче нищо не се знае

- маречков
- ентусиаст
-
im0tep написа:Каде се случва това преди 3-4 години? Ако е идвал във В.Търново не съм бил азИначе ателието ми е на пазара във Владиславово
![]()
Е във Варна. Ателието беше като гараж в едно дворче и пред него имаше асма.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Dark_Prince
- Потребител
-
- Кара: E39 520i 1997
И аз имам същия шибан проблем!
само че със задна лява врата! мамка и... отваря се когато си иска, стой заключена, а оня ден докато се беше отворила и свалих кората, всичко почистих - беше си наред и кабел и машинка и ... незнам какво да правя. определено ключар нема да ти помогне, проблема е че не знам Какво или Кой може реално да помогне... колеги дайте малко акъл, какво да правя и аз с тая врата? ако се отвори - да и сваля корите и какво, да махам заключващата машинка ли?... дееба и врата... 

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2