Проблем с бензиновата помпа ?
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с бензиновата помпа ?
Колеги преди няколко дни си смених бензиновия филтър, а когато се сменя трябва ли да се обезвъздушава както при дизела?
Проблема е че първо мн трудно взе да пали на бензин, а сега вече спря да пали даже. Като запаля на газ и превключа на бензин не иска, не качва гориво, чудя се дали не се е запушила някъде ?
Ако е помпа нова ли по добре или втора ръка и колко пари трябва да приготвя. Приемам всякакви съвети. Благодаря
Проблема е че първо мн трудно взе да пали на бензин, а сега вече спря да пали даже. Като запаля на газ и превключа на бензин не иска, не качва гориво, чудя се дали не се е запушила някъде ?
Ако е помпа нова ли по добре или втора ръка и колко пари трябва да приготвя. Приемам всякакви съвети. Благодаря
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Да не си объркал посоката на бензиновия филтър ако има някакво значение това де.И мисля че няма нужда от обезвъздушаване някъде другаде ти е проблема.
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
виж да немаш некеква гняз в резервоара и от там да идват ядовете аз като бях с м20ката резервоара ми беше железен и се люпеше отвътре
11 мнения
• Страница 1 от 1