един ЪПСУРД които не мога да не споделя с вас ПРОЧЕТИГО!!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drinoff » 12 Сеп 2009, 10:55

(Корупция + Проституция).Закон за движение по пътищата
-------------------------------------------------------------------------=България
Миризливите ГО + Яките ни Пътища

Ето ти формула....

Аз не мога да разбера какво се оплаквате ,след като всички знаете на кво дереже сме...

мизерия и толкоз...
Изображение

Neverborn...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 12 Сеп 2009, 15:22

drinoff написа:(Корупция + Проституция).Закон за движение по пътищата
-------------------------------------------------------------------------=България
Миризливите ГО + Яките ни Пътища

Ето ти формула....

Аз не мога да разбера какво се оплаквате ,след като всички знаете на кво дереже сме...

мизерия и толкоз...
плюс че-
махленските бандити станаха най-големите застрахователи.. :confused: :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: един ЪПСУРД които не мога да не споделя с вас ПРОЧЕТИГО!!!!

Мнение от Wpb19 » 25 Сеп 2009, 14:40

Здравей, приятелю този случай ми звучи много познато. Трябва първо да се оправиш с КАТ, защото ако в протоколът са те изкарали виновен, абсолютно всеки застраховател ще те отсвири, защото всички гледат какво са написали в протокола,а не си правят собствени разследвания. Преди време имах подобен случай с друга застрахователна компания, не бях виновен ама тия от КАТ бяха на друго мнение и .... нали се сещаш. И аз първоначално скочих на застрахователя, но след това се поразрових малко и разбрах, че са си в правото да ми откажат. И така благодарение на пенделите от КАТ(които ми написаха превишена скорост, като при теб) гризнах дървото. :banghead:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 25 Сеп 2009, 15:15

Wpb19 написа:Здравей, приятелю този случай ми звучи много познато. Трябва първо да се оправиш с КАТ, защото ако в протоколът са те изкарали виновен, абсолютно всеки застраховател ще те отсвири, защото всички гледат какво са написали в протокола,а не си правят собствени разследвания. Преди време имах подобен случай с друга застрахователна компания, не бях виновен ама тия от КАТ бяха на друго мнение и .... нали се сещаш. И аз първоначално скочих на застрахователя, но след това се поразрових малко и разбрах, че са си в правото да ми откажат. И така благодарение на пенделите от КАТ(които ми написаха превишена скорост, като при теб) гризнах дървото. :banghead:

При каско няма значение дали си виновен или не, тряя ти платят, а до колегата - в холдинга верно е криза :mhihi: .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Wpb19 » 26 Сеп 2009, 10:25

Сондьора написа:
Wpb19 написа:Здравей, приятелю този случай ми звучи много познато. Трябва първо да се оправиш с КАТ, защото ако в протоколът са те изкарали виновен, абсолютно всеки застраховател ще те отсвири, защото всички гледат какво са написали в протокола,а не си правят собствени разследвания. Преди време имах подобен случай с друга застрахователна компания, не бях виновен ама тия от КАТ бяха на друго мнение и .... нали се сещаш. И аз първоначално скочих на застрахователя, но след това се поразрових малко и разбрах, че са си в правото да ми откажат. И така благодарение на пенделите от КАТ(които ми написаха превишена скорост, като при теб) гризнах дървото. :banghead:

При каско няма значение дали си виновен или не, тряя ти платят, а до колегата - в холдинга верно е криза :mhihi: .

Да, и аз така си мислех пич, но застрахователя ми беше приятел(преди инцидента) и ми показа, че в общите условия на каското пише цитирам: " Застрахованият е длъжен да спазва стриктно правилата за движение съгласно Закона за движение по пътищата". Така той ми обясни, че не мога да карам употребил и с превишена скорост и други нарушения. Демек, той човека май си беше прав, ама аз се изпокарах него.

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 28 Сеп 2009, 9:52

Ако другия е бил виновен... неговата гражданска трябва да ти изплати щетите.....

Ако ти си виновен.... твойто каско ще ти изплати щетите....

Не знам що се правят тия.... Да ги е.а у тъпанарите...... :ranting: :censored:
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 28 Сеп 2009, 13:05

pompata написа:става вапрос за птп в което сам

Изгуби ме окончателно. Не че очаквах нещо различно след покъртителното заглавие... Всъщност само това исках да отбележа - ако държиш някой да види какво си написал, напиши го на поне поносим български.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: 760il

Мнение от pompata » 30 Сеп 2009, 7:24

еее тея хора направо нямат срам за тва сичкото и за имуществени и не имуществени щети наи накрая преведоха 682лв хахахахахах тва си е направо за срам после ще кача и доводите с които се оптравдаха за малкото пари че сами при адвоката там да ги приложи кам делото :bang: :bang: :censored: :ranting: :dummy:

Предишна

Назад към Страхотни истории