един ЪПСУРД които не мога да не споделя с вас ПРОЧЕТИГО!!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
плюс че-drinoff написа:(Корупция + Проституция).Закон за движение по пътищата
-------------------------------------------------------------------------=България
Миризливите ГО + Яките ни Пътища
Ето ти формула....
Аз не мога да разбера какво се оплаквате ,след като всички знаете на кво дереже сме...
мизерия и толкоз...
махленските бандити станаха най-големите застрахователи..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Re: един ЪПСУРД които не мога да не споделя с вас ПРОЧЕТИГО!!!!
Здравей, приятелю този случай ми звучи много познато. Трябва първо да се оправиш с КАТ, защото ако в протоколът са те изкарали виновен, абсолютно всеки застраховател ще те отсвири, защото всички гледат какво са написали в протокола,а не си правят собствени разследвания. Преди време имах подобен случай с друга застрахователна компания, не бях виновен ама тия от КАТ бяха на друго мнение и .... нали се сещаш. И аз първоначално скочих на застрахователя, но след това се поразрових малко и разбрах, че са си в правото да ми откажат. И така благодарение на пенделите от КАТ(които ми написаха превишена скорост, като при теб) гризнах дървото. 

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Wpb19 написа:Здравей, приятелю този случай ми звучи много познато. Трябва първо да се оправиш с КАТ, защото ако в протоколът са те изкарали виновен, абсолютно всеки застраховател ще те отсвири, защото всички гледат какво са написали в протокола,а не си правят собствени разследвания. Преди време имах подобен случай с друга застрахователна компания, не бях виновен ама тия от КАТ бяха на друго мнение и .... нали се сещаш. И аз първоначално скочих на застрахователя, но след това се поразрових малко и разбрах, че са си в правото да ми откажат. И така благодарение на пенделите от КАТ(които ми написаха превишена скорост, като при теб) гризнах дървото.
При каско няма значение дали си виновен или не, тряя ти платят, а до колегата - в холдинга верно е криза

Сондьора написа:Wpb19 написа:Здравей, приятелю този случай ми звучи много познато. Трябва първо да се оправиш с КАТ, защото ако в протоколът са те изкарали виновен, абсолютно всеки застраховател ще те отсвири, защото всички гледат какво са написали в протокола,а не си правят собствени разследвания. Преди време имах подобен случай с друга застрахователна компания, не бях виновен ама тия от КАТ бяха на друго мнение и .... нали се сещаш. И аз първоначално скочих на застрахователя, но след това се поразрових малко и разбрах, че са си в правото да ми откажат. И така благодарение на пенделите от КАТ(които ми написаха превишена скорост, като при теб) гризнах дървото.
При каско няма значение дали си виновен или не, тряя ти платят, а до колегата - в холдинга верно е криза.
Да, и аз така си мислех пич, но застрахователя ми беше приятел(преди инцидента) и ми показа, че в общите условия на каското пише цитирам: " Застрахованият е длъжен да спазва стриктно правилата за движение съгласно Закона за движение по пътищата". Така той ми обясни, че не мога да карам употребил и с превишена скорост и други нарушения. Демек, той човека май си беше прав, ама аз се изпокарах него.
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Ако другия е бил виновен... неговата гражданска трябва да ти изплати щетите.....
Ако ти си виновен.... твойто каско ще ти изплати щетите....
Не знам що се правят тия.... Да ги е.а у тъпанарите......

Ако ти си виновен.... твойто каско ще ти изплати щетите....
Не знам що се правят тия.... Да ги е.а у тъпанарите......

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
pompata написа:става вапрос за птп в което сам
Изгуби ме окончателно. Не че очаквах нещо различно след покъртителното заглавие... Всъщност само това исках да отбележа - ако държиш някой да види какво си написал, напиши го на поне поносим български.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
еее тея хора направо нямат срам за тва сичкото и за имуществени и не имуществени щети наи накрая преведоха 682лв хахахахахах тва си е направо за срам после ще кача и доводите с които се оптравдаха за малкото пари че сами при адвоката там да ги приложи кам делото

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2