M packet za e87

1-серия (E81, E82, E87, E88, F20, F21)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 11 Сеп 2009, 13:29

absix написа:Плащаш и тогава получаваш.

Гледам, че има хора, които доставят самите стоки. Сигурно ли е това или ще трябва по някакъв друг начин?
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 11 Сеп 2009, 14:04

Ами във форума има хора, които се занимават с доставка от ебай... за английска мисля едва ли ще има разлика, освен че няма да плащаш мито и няма на РПСМ да те питат "тва що си го внесъл?".. съответно ще платиш само сумата по комисионната поради липсата на ДДС и мито... така ще си сигурен, че ще се направи от човек, който знае какво прави...

Absix, ае те хубаво ги пакетират, ама тия тука са такива пендели по разни пощенски станции, митници и т.н., че никога не знаеш... но пак ако поискаш опаковка "като за световно", вероятно няма да е проблем дори да поискаш да ти ги боядисат... гледам само 250 лири искат, което май си е далавера... за двете брони и двата прага...

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 11 Сеп 2009, 14:15

А дали ще могат да ги пребоядисат в цвета на колата? :uups:
Изображение

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 11 Сеп 2009, 15:22

Toneloker написа:А дали ще могат да ги пребоядисат в цвета на колата? :uups:

Могат, щом са писали... Това е сериозен търговец според рейтинга, който виждам.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 11 Сеп 2009, 17:07

Добре де ... UK= EU и каква е разликата дали ще си купиш една емблема през ибей или цял Мпак ... не трябва ли да ти я доставят - избираш кой куриер - ДХЛ,УПС или нещо от тоя сорт и ти го донасят какво има изобщо митници , данучни и подобие?
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 535xd LCI

Мнение от lusienk » 11 Сеп 2009, 17:13

xerial написа:Добре де ... UK= EU и каква е разликата дали ще си купиш една емблема през ибей или цял Мпак ... не трябва ли да ти я доставят - избираш кой куриер - ДХЛ,УПС или нещо от тоя сорт и ти го донасят какво има изобщо митници , данучни и подобие?

Ако не го внасяш на фирма, трябва да си платиш ДДС-то.
Изображение

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 11 Сеп 2009, 18:14

Ти къде видя цена БЕЗ ддс в ebay.co.uk? Че да трябва ти да го плащаш после... иначе при внос извън EU си плащаш ДДС-то като пич... независимо дали си фирма или не... ако си фирма после кво става с ДДС-то е отделна работа...

Иначе независимо дали е EU или не, нещата минават през митницата (или поне през пощенската станция към митницата), щото е внос в страната... не съм сигурен дали имаш вариант за директна доставка от куриер... по-запознатите да кажат.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от xerial » 11 Сеп 2009, 18:21

Mollov написа:Ти къде видя цена БЕЗ ддс в ebay.co.uk? Че да трябва ти да го плащаш после... иначе при внос извън EU си плащаш ДДС-то като пич... независимо дали си фирма или не... ако си фирма после кво става с ДДС-то е отделна работа...

Иначе независимо дали е EU или не, нещата минават през митницата (или поне през пощенската станция към митницата), щото е внос в страната... не съм сигурен дали имаш вариант за директна доставка от куриер... по-запознатите да кажат.

Принципно би трябвало да има вариант ,но това мисля зависи от продавача... ще разкажа една куриозна история :D Преди 2 год живеех в Австриа/Виена... И се бях запалил нещо по часовници... и от един сайт за реплики си харесах 1 и си го порачах, при което служителка от сайта се сварза по майл с мен и ми обясни как ще си го получа за да не плащам ддс ,акциз , такси тъй като порачката беше от Тайланд... Тя ми каза че вместо часовник ще получа стар ЦД/ром Лджи :mhihi: , в който ще е скрит часовника :mhihi: и ще го получа през ДХЛ и така и стана една сутрин ми се чука на вратата отварям гледам пича от ДХЛ и ми дава колета .. отварям гледам едно пожълтяло ЦД разглобих го и си намерих часовника :D та така властите не разбраха за вноса на това Brequet 8) :mhihi:
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lusienk » 11 Сеп 2009, 19:55

Mollov написа:Ти къде видя цена БЕЗ ддс в ebay.co.uk? Че да трябва ти да го плащаш после... иначе при внос извън EU си плащаш ДДС-то като пич... независимо дали си фирма или не... ако си фирма после кво става с ДДС-то е отделна работа...

Отговора ми към колегата се отнасяше за UK. Сигурно си запознат , че Обединеното кралство е в Европейския съюз. Ако закупя някаква стока на фирма а не на частно лице , фирмата която ще ми продаде стоката е длъжна да не ни начислява ДДС. А ДДС-то го дължа в България след , като продам стоката. Друг е въпроса дали ще я продам . А относно вноса извън Европейския съюз си длъжен да си платиш ДДС-то , а и мито( ако се дължи за съответната стока)
Изображение

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 11 Сеп 2009, 20:12

ОК, добре.... ама темата беше за друго... :!:

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 11 Сеп 2009, 20:34

Не се дължи абсолютно НИЩО, ако си физическо лице (от опит казвам)... всичко минава през митница, въпроса е спедицията. Ако идва с DHL и успешно е освободена пратката от митница, не е проблем да ти я доставят пред вратата.

Ако идва с пощенска услуга, възможно е да ти се наложи да отидеш до Разменна поща (митницата) до автогарата.

Хайде, ако давате съвети го правете на база опит или знания, щото иначе само се бъркате един друг. Какви фирми, какви ддс-та......

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от xerial » 11 Сеп 2009, 20:44

absix написа:Не се дължи абсолютно НИЩО, ако си физическо лице (от опит казвам)... всичко минава през митница, въпроса е спедицията. Ако идва с DHL и успешно е освободена пратката от митница, не е проблем да ти я доставят пред вратата.

Ако идва с пощенска услуга, възможно е да ти се наложи да отидеш до Разменна поща (митницата) до автогарата.

Хайде, ако давате съвети го правете на база опит или знания, щото иначе само се бъркате един друг. Какви фирми, какви ддс-та......

ами за това говориме ... аз не правя разлика м/у Мпак и рингове едно и също е когато говорим за ебай ЕУ и лично ползване
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lusienk » 12 Сеп 2009, 8:39

Колеги,става въпрос за това , не да се плаща допълнително нещо върху цената , а да се плати по-малко. Като гледам обявата в E-bay, продавача е регистриран , като Business Seller значи това е фирма. Проведете си кореспонденция с него и според мен той може да ви пусне фактура , ако купувате на фирма без начислено ДДС.Тоест цената от 575 паунда ще се намали, защото тази цена е с ДДС , а вие ще купите стоката без ДДС.
П.П Ето координатите на фирмата продавач
Contact Us

Address:

MStyle
Northgate Park
Collier Row Road
Collier Row
Romford
Essex RM5 2BG

Tel: 020 8598 9115
Fax: 020 8599 8086

Email:

If you would like to ask any questions regarding any of our products please send us a message via MSN on either of the hotamail adresses below alternativly email us at the info address.

info@mstyle.co.uk

tony.mstyle@hotmail.co.uk

raj.mstyle@hotmail.co.uk

paul.mstyle@hotmail.com

Opening Times:

Monday to Friday : 8.30am to 6pm
Saturday : 9am to 3pm
(Closed Sundays and Bank Holidays)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lusienk » 12 Сеп 2009, 8:50

http://www.mstyle.co.uk/acatalog/Online ... es_72.html
В сайта на фирмата се вижда , че цените са с 15% включено ДДС. Така, че вие ще си спестите тези 15% , ако купите стоката на Българска фирма, а не на частно лице.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW120

Re:

Мнение от BMW120 » 17 Ное 2009, 0:02

Toneloker написа:
absix написа:Плащаш и тогава получаваш.

Гледам, че има хора, които доставят самите стоки. Сигурно ли е това или ще трябва по някакъв друг начин?

Няма такъв филм.....първо плащаш а после ти го пращат, но aко плащаш през paypal имаш PayPal buyer protection. Аз съм имал проблеми с продавачи и са ми връщали парите. Веднъж обаче не ми ги върнаха и озгорях с 300 евро.
Аз пазарувам доста и ги знам тея неща с ибеи и пеипел така че който има нужда от помощ може да измислиме нещо пък ше почерпите хехех
ЛУД УМОРА НЕМА

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към 1-ва Серия