Проблем с виското
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
Пробвай по някъкъв начин да законтриш ремъчната шайба - тогава ще ти е по-лесно.....
... _______
o/_______\o
(Оo=00=oO)
[]==***==[]
o/_______\o
(Оo=00=oO)
[]==***==[]
- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30-ката да си пали джапанките
- Мечтае да кара: E39 M5
- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
..колегата те е подсетил да законтриш шаибата с една отверка,като погледнеш отгоре ще видиш едни болтчета 10ки,там зачекваш отверката или някакъв ключ и яко напъване,такъв проблем имах преди седмица с една 5ца,там обаче към всичко добавих и маматаJoRkAtA_pld написа:Прсках е доста, но немърда гайката изобщо.

- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
E30_M_Tech_ll написа:terziev написа:мойто пък не е заварено, и е на повече от 3 години ... и до 7500 оборота влизам и не ми минава средата на температурата
марто ти ли си ве?
тя твпйта от тия 3 години полвина година стана не се кара затова ти издържа толкоз дълго виското![]()
кво станаха настроихте ли мегата върви ли сега повече
беше само три месеца в застой ама вече месец и половина раздавам яко газ

- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
е кога ше ме повозиш? сега върви ли повече?
а относно темата и аз бая зор видях докато азвия моето... стана наркая с големия ключ с рамо и с един г-образен ключ за джанти застопорен в ремака на динамото и бой с чука по рамото това е начина ..... друг вариянт няма

а относно темата и аз бая зор видях докато азвия моето... стана наркая с големия ключ с рамо и с един г-образен ключ за джанти застопорен в ремака на динамото и бой с чука по рамото това е начина ..... друг вариянт няма
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
- Стаевски
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 318i
- Мечтае да кара: Комби
Жорка,гласиш да ти е на удобно да не счупиш нещо,и с резки удари по чука ще се отвиене се мъчи със застопорявания.....като го завива последния път бешели топлъл двигателя...?
- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
Това беше преди повече от година, но мисля че не беше топъл мотора.Продължавам да пръскам гайката, застопорявам обаче немърда изобщо. 

- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Защо по чука само не ми стана ясноСтаевски написа: с резки удари по чука ще се отвие..?

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
виското се развива най-лесно по следния начин.
не с ключ и не с рамо и ала бала. ще вземеш някаква щанга или дебело желязо ще го подпреш на някой от ръбовете на гайката и така бой по посока на разевиване (обратна резба ма ти си знаеш). ще чукнеш два три пъти и си го развил. понякога най-простия начин е най-ефикасен
айде чакам да кажеш кво е станало.
не с ключ и не с рамо и ала бала. ще вземеш някаква щанга или дебело желязо ще го подпреш на някой от ръбовете на гайката и така бой по посока на разевиване (обратна резба ма ти си знаеш). ще чукнеш два три пъти и си го развил. понякога най-простия начин е най-ефикасен

Най-мразя да съм прав!!!
bravo написа:виското се развива най-лесно по следния начин.
Ужас... А и там някъде беше и водната помпа...
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
слагаш ключа на гайката застопоряваш го за някъде и палиш 

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
bravo написа:виското се развива най-лесно по следния начин.
да и това е варянт ама не с бой а с леко почукване и то след 10 пъти се развива, да не направиш мазало,доста ефикасно

- Стаевски
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 318i
- Мечтае да кара: Комби
remaka написа:Защо по чука само не ми стана ясноСтаевски написа: с резки удари по чука ще се отвие..?вие ръце немате ли има един викат му архимед та аджеба като се сетите за него се сетете и за по дълго рамо
Архимед и Земята можел да повдигне ама с опорна точка.
Объркал съм за чука ...всеки ще се сети....извинявайте,ясно е ,че се удря с чука по ключа

Като удряш по гайката може да се повреди помпата,а с дълго рамо-само по застопорен вал на помпата ама трудно ще я застопори
Чукай по-настоятелно,нищо,че е с лява резба

38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3