от къде мога да си купя и да ми монтират
Модератор: Технически модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- martinelee
- Потребител
-
от къде мога да си купя и да ми монтират
от къде мога да си купя и да ми монтират ангелски очи за е34 , интересуваме само да е с монтаж , и да е в софия по възможност 

- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
- martinelee
- Потребител
-
за съжаление там има комплект туниговани готови фарове, които са над 600 лв , тоес малко скъпички
някой да знае някое друго местенце??

- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Или купуваш готови фарове и монтираш за 10мин или си вземаш само ринговете и си нямаш и представа какво те чака. Казвам ти го от опит. Тея дни гледам че ми е изгорял единият диод на късите и като знам за какво иде реч направо ми се плаче. Другият вариянт е да намериш някой който вече го е правил но се съмнявам да ти го направи евтино имайки в предвид какъв х** еmartinelee написа:за съжаление там има комплект туниговани готови фарове, които са над 600 лв , тоес малко скъпичкинякой да знае някое друго местенце??

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Бат ти Славян е прав
! Аз лично счупих стъклото на единия къс и си купувах после комплект и така и така неисках да рискувам втори път 

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Той Славян май счупи няколко, а относно темата за ''хоум мейд'' ...... как да кажа , ......... бях приготвил и планки за '' Блек Хела ''
, и овнешки очи щях да слагам , и след като я изчетох цялата все още не мога да се престраша да започна с разлепването на стъклата.
Май най добре е да стиснеш зъби и да си купиш фарове с ангели .

Май най добре е да стиснеш зъби и да си купиш фарове с ангели .

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Здравейте колеги,
Вие сериозно ли за хамалогията...
Аз такъв мерак имам за тези очички, ама все не стигам до заветните 75 лв + еконта... и все си викам "другия месец отделям парите, получавам очичките и щрак-щрик за нула време
"
Ама вие сега съвсем ме отчаехте...
Сега сериозно по темата: може ли някой да сподели (slavianko, бих бил благодарен) в какво всъщност се изразяват трудностите и защо се чупи стъклото?
Много здраво и дебело изглежда това стъкло, бе колеги!
Благодаря предварително.
Поздрави,
Д
Вие сериозно ли за хамалогията...

Аз такъв мерак имам за тези очички, ама все не стигам до заветните 75 лв + еконта... и все си викам "другия месец отделям парите, получавам очичките и щрак-щрик за нула време

Ама вие сега съвсем ме отчаехте...

Сега сериозно по темата: може ли някой да сподели (slavianko, бих бил благодарен) в какво всъщност се изразяват трудностите и защо се чупи стъклото?
Благодаря предварително.
Поздрави,
Д

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Колега трябва съвсем малко да се поразровиш с търсачката из форума и ще откриеш толкова много теми с по над 10 страници със една камара изписано по тях. Не си ли виждал извадени фарове на Е34 ??? За да се сложи ринга вътре трябва да разлепиш стъклото а това става доста трудно без да счупиш поне едно. Аз лично имах късмет и не счупих но си бях подготвил за целта две резервни. Ако ти кажа обаче че два дни се занимавах ще ме разбереш ли какво те очаква ??? Все пак потърси с търсачкатра и ще намериш подробно всичко което те интересува.ddddk написа:Здравейте колеги,
Вие сериозно ли за хамалогията...![]()
![]()
![]()
Аз такъв мерак имам за тези очички, ама все не стигам до заветните 75 лв + еконта... и все си викам "другия месец отделям парите, получавам очичките и щрак-щрик за нула време"
Ама вие сега съвсем ме отчаехте...![]()
Благодаря предварително.
Поздрави,
Д
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- ddddk
- ентусиаст
-
и така
след 110 минути четене на 68 теми... (някои излязоха въпреки, че не са за това...?) ми изтекоха очите и резултата е, че нещо май се разколебах... (май ме домързя...).
Истината е, че колкото много научих по темата, толкова нови въпроси имам, но не е възможно да се изчетат всичките 2496 поста
и да се отсее техническата информация от коментарите и да се намерят точните отговори на възникналите въпроси...
Накратко: тъй и тъй е криза - ще отложа тез шукарийки за неопределено време.
А, колегата martinelee, ако въпреки всичко не се разколебае и се захване с тоз шукар, мога само най-благородно да му завидя за енергията
Поздрави и успех на всички
Д
след 110 минути четене на 68 теми... (някои излязоха въпреки, че не са за това...?) ми изтекоха очите и резултата е, че нещо май се разколебах... (май ме домързя...).
Истината е, че колкото много научих по темата, толкова нови въпроси имам, но не е възможно да се изчетат всичките 2496 поста

Накратко: тъй и тъй е криза - ще отложа тез шукарийки за неопределено време.
А, колегата martinelee, ако въпреки всичко не се разколебае и се захване с тоз шукар, мога само най-благородно да му завидя за енергията

Поздрави и успех на всички

Д

ангелски очи
колеги: трябва да имате малко повече желание аз си купих А-очи. и си ги слойих сам НО отнема време.......фаровете се греят във фурната и така се разлепват стъклата а после се лепат с силикон (потърси в гугал - монтаж на ангелски очи за е34.)
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
Re: ангелски очи
klz97 написа:колеги: трябва да имате малко повече желание аз си купих А-очи. и си ги слойих сам НО отнема време.......фаровете се греят във фурната и така се разлепват стъклата а после се лепат с силикон (потърси в гугал - монтаж на ангелски очи за е34.)
Аз правя така ама с сешоар

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Re: ангелски очи
Колега я сподели какви рингове си купи щото аз моите сам си ги правих и вече единит ми диод не свети. Така или иначе ще се наложи да ги вадя пак та може и аз да си взема някакви купешки и да монтирам тях този път белким изкарат повечеklz97 написа:колеги: трябва да имате малко повече желание аз си купих А-очи. и си ги слойих сам НО отнема време.......фаровете се греят във фурната и така се разлепват стъклата а после се лепат с силикон (потърси в гугал - монтаж на ангелски очи за е34.)

- ddddk
- ентусиаст
-
теоретично светодиодът има 1`000`000 часа живот, което прави 114 години нон-стоп работа.
Факт е, обаче, че светодиодите си горят доволно много... ши**на работа...
...
китайска му работа.
за сравнение само: халогената крушка има точно 1000 часа живот. Ни минута повече, ни по-малко.
Факт е, обаче, че светодиодите си горят доволно много... ши**на работа...

...
китайска му работа.
за сравнение само: халогената крушка има точно 1000 часа живот. Ни минута повече, ни по-малко.

39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3