Пръскачки на фаровете
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- the 1
- Потребител
-
- Кара: 525dA
- Мечтае да кара: 911 GT3
Пръскачки на фаровете
Здравейте,
имам пръскалки на фаровете който са с отделно моторче и казанче, както знаете. Та това моторче течеше отстрани дето е сглобката му, оправих я и сега не тече обаче има на самата сглобка една дупка, нещо като отдушник ли не знам какво точно. Та сега от там тече вода и въпроса ми е дали ако я замажа тая дупка дето тече от нея, дали ще стане нещо примерно да изгори. Щото нещо дърпа от там некъв въздух сигурно не знам.
Благодаря ви предварително.
имам пръскалки на фаровете който са с отделно моторче и казанче, както знаете. Та това моторче течеше отстрани дето е сглобката му, оправих я и сега не тече обаче има на самата сглобка една дупка, нещо като отдушник ли не знам какво точно. Та сега от там тече вода и въпроса ми е дали ако я замажа тая дупка дето тече от нея, дали ще стане нещо примерно да изгори. Щото нещо дърпа от там некъв въздух сигурно не знам.
Благодаря ви предварително.
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Само ново моторче колега, иначе оправия няма, точно в сглобката му е турбинката и там загрява и се пука с времето, не се занимавай а сменяй с ново 

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

- the 1
- Потребител
-
- Кара: 525dA
- Мечтае да кара: 911 GT3
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Ами незнам провери, аз взех от Ауто плюс, само че на мен ми беше заминало моторчето за впъскване на чистачките(по-малкото) и беше 28лв. Поздрави
ПП: Аз също се мъчех да го лепя но без резултат( пистолет с горещ въздух, течен метал), все от някъде ще намери да протече, така че не се занимавай.
ПП: Аз също се мъчех да го лепя но без резултат( пистолет с горещ въздух, течен метал), все от някъде ще намери да протече, така че не се занимавай.
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Не мога да ти помогна за проблема, но поне да те извадя от заблуждение. Второто казанче не е за фаровете, а за препарат за интензивно измиване. Течността от него се смесва с тази от голямото казанче и се впръсква върху предното стъкло и фаровете, когато натиснеш бутона на лоста за чистачките.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
AGD написа:Не мога да ти помогна за проблема, но поне да те извадя от заблуждение. Второто казанче не е за фаровете, а за препарат за интензивно измиване. Течността от него се смесва с тази от голямото казанче и се впръсква върху предното стъкло и фаровете, когато натиснеш бутона на лоста за чистачките.
Прав е колегата, аз си взех такова моторче втора употреба за десет кинта.
6 мнения
• Страница 1 от 1