Предна броня.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Vladocbr
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 TDS
Предна броня.
Здравейте колеги.
Вчера си спрасках предната броня и сега си търся. Попаднах на една фирма Интеркар 3000 имат всякакви модели предни брони обикновенни фейсови м-кови та мисълта ми е някой има ли информация дали са добри и пасват ли добре и тн. И също така ако някой знае дали тези са по добри или тези който се предлагат тук във форума от стъклопласт? Предварително Благодаря.
Вчера си спрасках предната броня и сега си търся. Попаднах на една фирма Интеркар 3000 имат всякакви модели предни брони обикновенни фейсови м-кови та мисълта ми е някой има ли информация дали са добри и пасват ли добре и тн. И също така ако някой знае дали тези са по добри или тези който се предлагат тук във форума от стъклопласт? Предварително Благодаря.
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Много некачествени турски ментета продават Интеркар 3000! Качеството е ужасно(относно пластмаси). Имах счупен подкалник- купих си от тях и той беше с качеството на чашки за кафе- залепих си стария старателно с поялник и изхвърлих купения.
В продава има брони 2ра ръка - най-добре си купи такава
В продава има брони 2ра ръка - най-добре си купи такава

- Dirrty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525TDS Touring
Bojidar написа:Интеркар 3000 доколкото си спомянм предлагат всякакви едрогабаритни части за почти всички марки коли. Цените са добре, но за качество да не говорим. Ако искаш да имаш свястна броня, то не я купувай от там.
Колегата е много прав!!!
- Vladocbr
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 TDS
Привет колеги и благодаря за отговорите.
Знам че оригинала си е оригинал спор няма но в момента тук не се продават а по морги не съм ходил. За интеркар 3000 ясно а какво ще кажете за тези които ги продават тук във форума от стъклопласт?
Знам че оригинала си е оригинал спор няма но в момента тук не се продават а по морги не съм ходил. За интеркар 3000 ясно а какво ще кажете за тези които ги продават тук във форума от стъклопласт?
- minkoM3
- кандидат ентусиаст
-
броня
колега да ти кажа виждал съм тяхна броня даже щях да взимам м-кова от тях,не ти препоръчвам
,свери си цената, но да ти кажа че взех от колегата babuna целия м-пакет и съм предоволен,супер е и пасва перфектно,но ти си знаеш наи добре
успех 

колега аз си взех от пловдив но са от asc
пластмаса и съм много доволенл.карам ги вече 1 г. пасват идеално
- karo_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
Re: броня
minkoM3 написа:колега да ти кажа виждал съм тяхна броня даже щях да взимам м-кова от тях,не ти препоръчвам,свери си цената, но да ти кажа че взех от колегата babuna целия м-пакет и съм предоволен,супер е и пасва перфектно,но ти си знаеш наи добре
успех
Нямам нищо против колегата Бабуна, обаче тия брони дето си взел от него да не мислиш че ги правят в заводите на БМВ, пак са китайски или тайвански. Въпрос на късмет си е, аз закачих моята и си взех ПВЦ тайванска и мога да кажа, че е перфектна, а и като се имма в предвид, че струва 100 лв (нова, фейсова).
Много се кефя като почнат коментари от сорта: купи си оригинална, че колко от вас ще си купят оригинална броня от Дару, ако си счупят тяхната...
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
karo_1 написа:minkoM3 написа:колега да ти кажа виждал съм тяхна броня даже щях да взимам м-кова от тях,не ти препоръчвам,свери си цената, но да ти кажа че взех от колегата babuna целия м-пакет и съм предоволен,супер е и пасва перфектно,но ти си знаеш наи добре
успех
Нямам нищо против колегата Бабуна, обаче тия брони дето си взел от него да не мислиш че ги правят в заводите на БМВ, пак са китайски или тайвански. Въпрос на късмет си е, аз закачих моята и си взех ПВЦ тайванска и мога да кажа, че е перфектна, а и като се имма в предвид, че струва 100 лв (нова, фейсова).
Много се кефя като почнат коментари от сорта: купи си оригинална, че колко от вас ще си купят оригинална броня от Дару, ако си счупят тяхната...
Колега не е въпраса да си купиш оригинална от Дару. Въпроса е да си сложиж оригинална, не караме коли на по 2-3г, за да ги няма по моргите, а и извинявай аз си карам с бродя преди фейса, защото просто не искам да сложа стъклопласт и да се счупи при най-малки удар. Да и аз искам М броня, но пък за мое нещастие нагледно видях какво е разликата с оригинална броня като ме удариха отзад.
За това и по-горе написах само 1 дума - Оригинална.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- karo_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
cable написа:karo_1 написа:minkoM3 написа:колега да ти кажа виждал съм тяхна броня даже щях да взимам м-кова от тях,не ти препоръчвам,свери си цената, но да ти кажа че взех от колегата babuna целия м-пакет и съм предоволен,супер е и пасва перфектно,но ти си знаеш наи добре
успех
Колега не е въпраса да си купиш оригинална от Дару. Въпроса е да си сложиж оригинална, не караме коли на по 2-3г, за да ги няма по моргите, а и извинявай аз си карам с бродя преди фейса, защото просто не искам да сложа стъклопласт и да се счупи при най-малки удар. Да и аз искам М броня, но пък за мое нещастие нагледно видях какво е разликата с оригинална броня като ме удариха отзад.
За това и по-горе написах само 1 дума - Оригинална.
Аз също не съм фен на стъклопластовите брони, въпреки че много от супер спортните автомобили са изцяло от стъклопласт. Иначе ПВЦ тайванските брони ЗА МЕН са добри, като се боядисат и поставят по нищо не може да се разбере че е тайванска, а не оригинал от Дару...
Точно за това, че колите ни не са на по 1 - 2 год. мисля, че няма смисъл да се хвърлят пари на вятъра за маловажни неща като броните например, за ходова част и двигател - само оригинал. И без това не сме забогатяли много...
- bacila
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: х5 е53
- Мечтае да кара: е61 м-пакет
Re: Предна броня.
всички карат с такива на интер кар. Карам с орг. няма разлика пвц. са всички
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Интеркарските са ПВЦ но проблема е друг- не лягат като хората, остават фуги и тн. Като здравина не са лоши, но като изработка са сеедно някой китаец си ги е правил в гаража. Понякога може и да случиш на читава и да легне по добре от старта оригинална, но в повечето случаи не е така
. Това споделям от личен опит.

- dmxl
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d 05
- Мечтае да кара: F10 M550D
аз си взимам части(едрогабаритни и от салона) от разфасовани англичанки, по моргите колкото искаш, и по-добре оригинал втора ръка отколкото нов ментак (между другото англичанките са супер гледани и запазени коли какви нещица може човек да си вземе - като нови, на цени три пъти по-ниски от Дару или Камор
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2