Как от малко пушилка за малко да изгоря
Модератори: mitaka7, Общи модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
Как от малко пушилка за малко да изгоря
Та отвам оня ден към Матрицата в Деница-Младост с колата и от Газкома влизам в първия паркинг на Деница. Няма жив жив човек ни пукната кола и веднага ми минава прз акъла, че тука е само за дрифтове и ше тествам шпера. Спирам, вкючвам на 1-ва, навъртам волана наляво, натискам газта докрай оборотомера стига 6 и пускам съединителя. Правя едно завъртане на 360 градуса съпроводено от невероятен рев на пробитите гърнета, гъст бял дим, пищене и миризма на гуми. Продължавам направо и си паркирам на втория паркинг доволен от мощта на немската машина. Слизам, заключвам си колата и в това време пред мен спира едно VW POLO на Полицейския СОД.
Викам си тея пък сега кво искат. Единия от Ченгелите ми вика:
- Мъжки, я с документите ела тука да ти кажем аз са.
Мисля си - е са си иба мамата, тея ше ми резнат некой акт за нема нищо. Давам му документите и той почва:
- Директно те питам. Искаш ли да имаш книжка или не?
- Е искам как да не искам. - много ясно.
- Са ше викнем КАТ и ше останеш 6 месеца без книжка за нарушаване на обществения ред, тишина, опасно шофиране с предпоставка за ПТП. - и някви други.
Викам му:
- Добре бе Бате извинявай. Нема повече да праим така.
След като като ми се накара около 15 минути как съм можел да сгазя някой и т.н. ми върна документите и вика:
- Е тука ли намери да се въртиш. То си има места за тая работа. Па оди на камбаните горе, па се върти колко си искаш. Тоя път ти прощавам ама следвщия....
А аз си мисля - Що не пратиш жена ти на камбаните бе?
Добре че го домързя та се отървах, обаче вече ги мразим.
Та внимавайте че тия Лошите са навсякъде ве ей.
И нема да въртите гуми, че после 6 месеца пеша или с шофьор

- Мъжки, я с документите ела тука да ти кажем аз са.
Мисля си - е са си иба мамата, тея ше ми резнат некой акт за нема нищо. Давам му документите и той почва:
- Директно те питам. Искаш ли да имаш книжка или не?
- Е искам как да не искам. - много ясно.

- Са ше викнем КАТ и ше останеш 6 месеца без книжка за нарушаване на обществения ред, тишина, опасно шофиране с предпоставка за ПТП. - и някви други.
Викам му:
- Добре бе Бате извинявай. Нема повече да праим така.

След като като ми се накара около 15 минути как съм можел да сгазя някой и т.н. ми върна документите и вика:
- Е тука ли намери да се въртиш. То си има места за тая работа. Па оди на камбаните горе, па се върти колко си искаш. Тоя път ти прощавам ама следвщия....
А аз си мисля - Що не пратиш жена ти на камбаните бе?

Добре че го домързя та се отървах, обаче вече ги мразим.
Та внимавайте че тия Лошите са навсякъде ве ей.
И нема да въртите гуми, че после 6 месеца пеша или с шофьор

Re: Как от малко пушилка за малко да изгоря
///Milen_bmw написа: и вика:
А аз си мисля - Що не пратиш жена ти на камбаните бе?![]()
![]()
![]()
:

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
хахаа там кви глупости съм правил.....и никой не е идвал да ми каже нещо.....определено си нямал късмет 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам

Taka,така що не дойде да се прави пред мен на интересен!
Не им се връзвай ходи пак се върти па да видим кой ще викнат

Те ги мързи да гледат па ще викат колеги за беобидно нещо!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Cobra написа::mhihi:![]()
Не им се връзвай ходи пак се върти па да видим кой ще викнат![]()
Всъщност верно кой ша викнат, нали са СОТ не са истинска полиция, май немат право и документите да ти искат

BMW8 написа:Cobra написа::mhihi:![]()
Не им се връзвай ходи пак се върти па да видим кой ще викнат![]()
Всъщност верно кой ша викнат, нали са СОТ не са истинска полиция, май немат право и документите да ти искат![]()
Съгласно Закона за Частната охранителна дейност могат да те задържат и да извикат полиция. Но това е само ако си нарушил обществения ред или създаваш предпоставка за закононарушение. Пък и да ти напишат акт, нека после да мерят на празен паркинг колко шум вдигаш, каква е силата му при най-близките блокове и т.н. Кажи му, чу си адвокат и с удоволствие ще се виждате често в съда. Това най-ги плаши - разхождането по съдилища, защото им е в извънработно време ...
- Valio23
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио
Тея сотаджии висят на газкома еври дей нон стоп, щото има едни пичета дет пият кафе там, и тъпаците са се направили на интересни заради тях.........100%
Ако искаш да им върнеш "жеста" оди пий една фанта у газкома и се заиграй с пичоците 

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
На СОТ'аджия документи няма да му дам ако ще да е син на Бойко Борисов. Питай дали е чувал за закона за защита на личните данни и да викне орган на министрество на вътрешните работи защото той не е такъф , сядаш си в колата и си чакаш. След 5 минути си излиаш влиза в матрицата и му казваш като дойдат КАТ да те викне на 12 компютър си 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
pAbLo написа:GIORCETO написа:...След 5 минути си излиаш влиза в матрицата и му казваш като дойдат КАТ да те викне на 12 компютър си
ENTER THЕ MATRIX![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Момчета влизам в Матрицата при НЕО,ако има проблемация Викнете ме
![]()
![]()
![]()
![]()

Гиорце,помниш ли за онзи случай на бала на Петко,на излизане от Шел?Искрено ти се радвах как им се караше

И пак бях СОТ тия

хахахахаххаха
бащами подаржа колите на сот 161 хахаха
и истината за тях е сот сот идиот и тфа си е ма ме кефят цомпактите на 161то само 4акам да по4нат да ги продават и стааам компактен
и истината за тях е сот сот идиот и тфа си е ма ме кефят цомпактите на 161то само 4акам да по4нат да ги продават и стааам компактен
0889429419
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3