Pioneer DEH-2020MP /Въпрос

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 316и
Мечтае да кара: М5/М3

Pioneer DEH-2020MP /Въпрос

Мнение от niki7o0o » 14 Май 2009, 10:54

Какво ще кажете за това СД добро ли е???
http://www.ljclub.net/auto-audio/cd/deh-2020MP.htm
Последна промяна niki7o0o на 15 Май 2009, 19:48, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: kola
Мечтае да кара: Stelt
Детайли за колата: BMW

Мнение от yulian4o » 14 Май 2009, 12:01

трябва ти изход за усилвател а не ВХОД и да най вероятно има почти няма плейъри без пред изходи. отиваш в магазина и питаш но в гуглю като напишеш името и модела излиза една страница на форума на форд и там някъв пич си му е вързал ампче така че траа да има
BMW e kolata
Blondinka e jenata
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 316и
Мечтае да кара: М5/М3

Мнение от niki7o0o » 15 Май 2009, 20:27

да питам някой да ли е ползвал това СД че такова ще си взимам.... ;]

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 16 Май 2009, 2:12

Не очаквай "звук" от 2_ра серия на Pioneer .Аз лично бих предпочел старо но по висока серия.А и това зелено осветление на бутоните направо ще пасне супер на таблото на BMW :roll:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MaNiNC » 08 Сеп 2009, 17:52

Пиша в тази тема за да не се пускат дублиращи се теми.
Добър ден на всички. От скоро съм горд собственик на БМВ и реших да му сложа някаква музичка и се спрях на плеъра от темата. Mонтираха го и си свири, ама имам 2 въпроса:
*преди въпросите, почти грам на разбирам от връзване на музика работи такаче ако може по простичко :)
1. Колоните са си фабричните, в багажника 2, на таблото 2 и по 1 в двете врати, обаче тия във вратите не свирят и "майстора" нещо ми обясни, че от 4 извода няма как да захрани 6 колони или нещо такова. Та въпроса ми е не би ли трябвало всичките да си свирят с този плеър?
2. Не съм сигурен ама модела би трябвало да има изход за субуфер, а "майстора" ми обясни да ми откачи едната колона за да ми закачи баса... или поне модела има ли изход за усилвател за да мога да си вържа субуфера.
http://www.pioneer.eu/eur/products/arch ... index.html

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 08 Сеп 2009, 19:35

MaNiNC написа:Пиша в тази тема за да не се пускат дублиращи се теми.
Добър ден на всички. От скоро съм горд собственик на БМВ и реших да му сложа някаква музичка и се спрях на плеъра от темата. Mонтираха го и си свири, ама имам 2 въпроса:
*преди въпросите, почти грам на разбирам от връзване на музика работи такаче ако може по простичко :)
1. Колоните са си фабричните, в багажника 2, на таблото 2 и по 1 в двете врати, обаче тия във вратите не свирят и "майстора" нещо ми обясни, че от 4 извода няма как да захрани 6 колони или нещо такова. Та въпроса ми е не би ли трябвало всичките да си свирят с този плеър?
2. Не съм сигурен ама модела би трябвало да има изход за субуфер, а "майстора" ми обясни да ми откачи едната колона за да ми закачи баса... или поне модела има ли изход за усилвател за да мога да си вържа субуфера.

То в правилата мисля пишеше да не се "възкресяват" стари теми ама ...
Та по въпроса ти:
1. Кажи на майстора ти, че първо има разлика между колони и говорители (високоговорители)... и няма такова нещо като не може - друг е въпроса какви са говорителите и как трябва да се вържат...
Ако тези на таблото са високочестотни се връзват през филтри (кондензатори), а тези във вратите направо. Ако всичките са нискочестотни или някои са коаксиалки (или компоненти) има възможност пак да се поотреже с кондензатори (ама по-яки) или да се закачат някои от говорителите успоредно (товара е повече, не зная стъпалото на тоз плеър дали ще издържи - на познат 2900mp-то държи :twisted: )
2. По данни за модела излиза, че няма изход от предусилвателя, но все пак имаш на лице продукта - погледни отзад и ако има RCA букси (иначе казано - чинчове) значи вероятно има (друг е въпроса дали ще има сигнал на тях ;) )... Ако няма такова нещо може да си намериш амп-че с входове от крайно стъпало (high input) като това примерно http://www.ljclub.net/auto-audio/amps-o ... 20/amp.htm (доста усилватели имат такъв вход) - само букса трябва да си купиш ако не искаш да запояваш директно. Друг е въпроса дали линиите от плеъра отиващи до ампа могат да се ползват и за говорители едновременно - тук вече не съм запознат какъв е ефекта - не съм пробвал още 8)
И накрая - за самата тема - не мисля, че точно този модел е добър избор за класа си...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527

Мнение от stony1 » 08 Сеп 2009, 19:36

MaNiNC написа:Пиша в тази тема за да не се пускат дублиращи се теми.

Майстора ти е неграмотен. Преди да сложиш този плеар с каква букса беше колата и отрязахте ли я?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MaNiNC » 08 Сеп 2009, 19:52

Еми правилата съм ги пропуснал да не се възкресява стара тема :uups:
Еми да отряза старата букса и сложи някаква нова.
И благодаря за отговора, просто трябва да я закарам на някой кадърен майстор да го направи както трябва да бъде :)
И ако можете да ми предложите някой майстор в региона на надежда и околните квартали ще бъда много благодарен :)

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527

Мнение от stony1 » 08 Сеп 2009, 20:02

MaNiNC написа:Еми правилата съм ги пропуснал да не се възкресява стара тема :uups:
Еми да отряза старата букса и сложи някаква нова.
И благодаря за отговора, просто трябва да я закарам на някой кадърен майстор да го направи както трябва да бъде :)
И ако можете да ми предложите някой майстор в региона на надежда и околните квартали ще бъда много благодарен :)

Сега може да му предложиш да ти възстанови аудио инсталацията на колата, която струва колкото три такива плеара.
Сега по темата, ако пазиш старата букса и можеш да почакаш още ден два ще ти оправя плеара. Уре се прибирам в София и може да се чуем, за да се оговорим кога да оправим нещата.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 08 Сеп 2009, 20:18

MaNiNC написа:Еми да отряза старата букса и сложи някаква нова.

Малееее... аман от малоумен народ... "майстори" - в авител буксата е 17-тина лева (преходната към ISO/Еuro-букса), а познат си намери от магазин за електроника и т.н. за 7-8лв някъде)... тоя майстор сега наистина да вземе да я запои старата букса и да изолира всичко както си трябва... е*ах ти идиотщината... "режи па после че видим".... :kuku: :no:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MaNiNC » 08 Сеп 2009, 20:35

Е да аз не бързам и мога да те изчакам, може и на лс да ми пишеш къде и кога мога да дойда.
По принцип не знам до колко е била с оригинална си букса, защото от човека който взех колата, имаше доста солидна аудио система и не знам какво е правил.
А колкото до старата букса едно, че я взе, второ имаше преходна букса която си вървеше в комплекта ама и с нея не знам какво се случи, защото беше в кутията като му я дадох, а той извади друга(мисля че евро букса) от някво пликче, върза я на мястото на старата и предполагам преходната я е взел(а преходната беше някаква странна смисъл те предполагам са си стандартни ама тая имаше някакви малки кабелчета с някакви изводчета пък и съвпадаше с тази, която вече беше сложена на колата, която и тя беше връзвана допълнително от това което видях)
А и се сетих още нещо. На накои станции прекъсва не е много добър сигнала, а имам познат с модела 2000MP и няма проблеми, но това вече не знам дали не е от това, че не е точно антена, а перка.
Последна промяна MaNiNC на 08 Сеп 2009, 20:50, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от stony1 » 08 Сеп 2009, 20:49

MaNiNC написа:Е да аз не бързам и мога да те изчакам, може и на лс да ми пишеш къде и кога мога да дойда.
По принцип не знам до колко е била с оригинална си букса, защото от човека който взех колата, имаше доста солидна аудио система и не знам какво е правил.
А колкото до старата букса едно, че я взе, второ имаше преходна букса която си вървеше в комплекта ама и с нея не знам какво се случи, защото беше в кутията като му я дадох, а той извади друга(мисля че евро букса) от някво пликче, върза я на мястото на старата и предполагам преходната я е взел(а преходната беше някаква странна смисъл те предполагам са си стандартни ама тая имаше някакви малки кабелчета с някакви изводчета пък и съвпадаше с тази, която вече беше сложена на колата, която и тя беше връзвана допълнително от това което видях)

Имаш ЛС.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 340!!!
Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3

Re: Pioneer DEH-2020MP /Въпрос

Мнение от БаЯн » 27 Сеп 2009, 22:23

Касетофончето става единствено за слушане на радио или някой диск не търси някакви спецялни настройки или нещо друго от толкова нисък клас ;)

Мод: Баяне не си длъжен да пишеш във всяка тема и да я връщаш от отвъдното !!!
Изображение

Назад към Car аудио и видео