КОЛЕГИ ПОМАГАЙТЕ
Модератор: Технически модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- nikolayyyyyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34
КОЛЕГИ ПОМАГАЙТЕ
аз пък смених на кораба --предни амортисиори каяба,виско,водна помпа,всички ремъци,водни и бензинови съединения,антифриз,маслото на хидравликата, гарнитура на изпускателните кулектори,свещи нжк,кабели,СЕКТОРНА КУТИЯ КОЛЕГИ ПОМАГАЙТЕ СЕКТОРНАТА КУТИЯ -е смених защото при 90-100км ми тресеше волана ,и по павиран път ми тресеше ,но и със тази новата кутия пак тресе но по леко но по павираните пътища този проблем го няма вече волана не тресе искам да попитам можели това да е от рейката че набих толкова пари а проблема нее отстранен на 100% благодаря
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Кой ти каза че трябва да сменяш секторна кутия, понеже ти "тресе" волана? Причините могат да са много... започва се от най-лесното - гуми и джанти, след това оправяш всичко по предницата + стенд и чак тогава минаваш нататък.
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
От тях не тресе при нормално каране. Усещат се най-вече при спиране.
Аз му казах на човека-първо да си види гумите и джантите и после да си оправи ходовата част-ако има нещо разбито... как така тръгвате от най-сложното-не знам...
Аз му казах на човека-първо да си види гумите и джантите и после да си оправи ходовата част-ако има нещо разбито... как така тръгвате от най-сложното-не знам...

- nikolayyyyyy
- кандидат ентусиаст
-
изправяне на джантите,баланс,това го правех не веднъж,след смяна на сектирната кутия волана спря да тресе по неравности и павиран път само тампоните на на кривите носачи не са сменени
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
може и тампони да са може и средна щанга може и сектора да ти е а може и от гуметки и джанти опитай се да направиш по-точно описание
- nikolayyyyyy
- кандидат ентусиаст
-
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
nikolayyyyyy написа:секторната е сменена ,при определен скорост волана почва да трепти
еми смени тампоните и ела да почерпиш

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
А, така!
Аз от кога го размишлявам този проблем! И пиша във всяка тема по този въпрос
(поне 5 са тези теми за 1 година)!
И всяка тема завършва с неизвестно.
Наблюдението ми е, че много са колегите с този феномен, но се появява при различни скорости при различните коли.
За първи път колега със същия скоростен диапазон като при мене - от 90 до 95 км/ч.
Аз лично нищо не съм сменял, освен, че гумите ми са чисто нови и джантите са изправни и балансирани.
Нямам възможност да сменям наред и затова се ослушвам, кой ще открие първоизточника на феномена и да оправя само него
Ще следя темата с интерес... (хм, това го пиша за 6-ти път...
)
Поздрави,
Д
Аз от кога го размишлявам този проблем! И пиша във всяка тема по този въпрос

И всяка тема завършва с неизвестно.
Наблюдението ми е, че много са колегите с този феномен, но се появява при различни скорости при различните коли.
За първи път колега със същия скоростен диапазон като при мене - от 90 до 95 км/ч.
Аз лично нищо не съм сменял, освен, че гумите ми са чисто нови и джантите са изправни и балансирани.
Нямам възможност да сменям наред и затова се ослушвам, кой ще открие първоизточника на феномена и да оправя само него

Ще следя темата с интерес... (хм, това го пиша за 6-ти път...

Поздрави,
Д

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Когато си купих колата имах същия проблем..... Парвих какви ли не интервенции но ефекта беше точно 0. Накрая се оказа, че въпреки моите усилия да изправя джанти и въпреки, че 2-ма майстори казаха "джантите ти са "ток"", 2 от тях са асиметрични и се наложи отново да се изправят..... Колата заспа на пътя.... а преди това тресеше от 80 до около 100 та чак ми се плачеше от яд.... И да знаете и 4-те джанти проверявайте.... не само предните!
П.П. Да е жив и здрав Gego_n - той ме светна за тях в един разговор... (задните джанти).
П.П. Да е жив и здрав Gego_n - той ме светна за тях в един разговор... (задните джанти).
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз докато бях по страната с кабриолета в отпуската и майка ми се возеше с мойта кола , един идиот към Нови Искър е направил опасно изпреварване и я е застрашил като насрещно движещ се и за да избегне челен удар е скочила в дясно до платното в някаква голяма дупка. Обажда ми се по телефона и ми каза веднага какво се е случило ,много ядосана и че гумата е спаднала а джантата е крива.
Казах й къде да отиде да я изправят - всичко точно ,но сега като си го карам комбито усещам ще нещо тресе при около 90 км/ч - сменях масла и филтри , основно прегледахме колата отдолу и забелязахме ,че и задната джанта от същата страна има кривина та и нея ще ходя да изправям сега. Преди всички тези глупости колата ми спеше буквално и аз съм убеден ,че наистина прави джанти и нормални гуми са нещо рядко срещано при 34-ките
Ако са наистина О'К остават тампоните за мен
Георги Пенчев
Казах й къде да отиде да я изправят - всичко точно ,но сега като си го карам комбито усещам ще нещо тресе при около 90 км/ч - сменях масла и филтри , основно прегледахме колата отдолу и забелязахме ,че и задната джанта от същата страна има кривина та и нея ще ходя да изправям сега. Преди всички тези глупости колата ми спеше буквално и аз съм убеден ,че наистина прави джанти и нормални гуми са нещо рядко срещано при 34-ките

Ако са наистина О'К остават тампоните за мен
Георги Пенчев
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3