E92 335d

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от Donq » 07 Сеп 2009, 10:17

GaD написа:Само да кажа, че 335д-то винаги е автомат и то с скоростна кутия от ролс ройс заради многото въртящ момент... Няма го като ръчка...

а динамиката на колата е убииствена!

Динко кутията не е от ролс а е на Bentley и държи на 800nm.

честито колега колата е уникална само какво всички сте се захласнали по бялото.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара....
Мечтае да кара: BMW e**

Мнение от SLav_Bs » 07 Сеп 2009, 10:34

Явно бяло вече ще бъде на мода,иначе на колата колега е уникална за мен...ДА си е кара със здраве. :)
Лудва само когато не си пие апчето навреме... :D :)
Изображение <=-Температура/час в Бургас
Изображение
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 07 Сеп 2009, 12:14

Джордже, позиор такъв... :) Като минаваш към Пловдив звънни да и направим една фотосесия и да пием по едно кафе, че се забравихме.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 07 Сеп 2009, 12:15

Donq написа:
GaD написа:Само да кажа, че 335д-то винаги е автомат и то с скоростна кутия от ролс ройс заради многото въртящ момент... Няма го като ръчка...

а динамиката на колата е убииствена!

Динко кутията не е от ролс а е на Bentley и държи на 800nm.

честито колега колата е уникална само какво всички сте се захласнали по бялото.

Това е странно инфо... Ролс ги прави БМВ, а Бентли - Фолксваген :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tdrome » 07 Сеп 2009, 12:31

Ужас това българската завист край няма. Колата е супер имам приател със същата само, че 330д. Това купе сигурно е мечта на поне 80% от хората в този форум и няма нищо лошо в автомата. Колегата да си я кара със здраве и никакви проблеми да не му създава само да сипва и да кара 8)
BMW POWER

младши ентусиаст

Мнение от OPASNO LUD » 07 Сеп 2009, 13:10

Скоростите на 335д са ZF 6HP26 с 2.81:1 диф и 600нм рейтинг.Определено идват малко слабички,особено ако мотора се ремапне.Скоростите на Бентли са също ZF 6HP26 ,но А версия и то подсилени-такива каквито са и на новата рс6

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
Мечтае да кара: същото
Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).

Мнение от eMotion » 07 Сеп 2009, 13:44

Аз бих се радвал в скоро време на някоя сбирка на подфорума да видим 335d на Djordje срещу 335i кабрио на absix на 400 м гладко бягане. Мисля, че кабриото е малко по-тежко от дизеловото купе, което би трябвало да му даде предимство на старта, но после не се знае кой ще вземе преднина.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 07 Сеп 2009, 13:51

eMotion написа:Аз бих се радвал в скоро време на някоя сбирка на подфорума да видим 335d на Djordje срещу 335i кабрио на absix на 400 м гладко бягане. Мисля, че кабриото е малко по-тежко от дизеловото купе, което би трябвало да му даде предимство на старта, но после не се знае кой ще вземе преднина.

Мда, мааааалко по тежичко е... Кабриото е 1 810 кг, а купето е 1 645 :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 07 Сеп 2009, 15:30

eMotion написа:Аз бих се радвал в скоро време на някоя сбирка на подфорума да видим 335d на Djordje срещу 335i кабрио на absix на 400 м гладко бягане. Мисля, че кабриото е малко по-тежко от дизеловото купе, което би трябвало да му даде предимство на старта, но после не се знае кой ще вземе преднина.

Може и да греша, но кабриото на абсикс не е ли с LSD вече?

Поправено - моя грешка.
Последна промяна MaXimal на 07 Сеп 2009, 17:26, променена общо 1 път
Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 07 Сеп 2009, 16:20

Диференциял не... бъркате ги нещата...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от djordje » 07 Сеп 2009, 18:21

MaXimal написа:Джордже, позиор такъв... :) Като минаваш към Пловдив звънни да и направим една фотосесия и да пием по едно кафе, че се забравихме.

:) днеска бях в Пловдив с машината по работа, само че нямах време а и времето е едно гадно гадно. Някой викенд ще отскоча да се видим, задължително.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от djordje » 07 Сеп 2009, 18:23

с удоволствие ще се пусна с кабриото на колегата, само да мине процес на разработване.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Langata » 07 Сеп 2009, 20:22

djordje написа:

с удоволствие ще се пусна с кабриото на колегата, само да мине процес на разработване.
От опит мога да ви кажа,че няма смисъл, ама вие си пробвайте! 335i абсолютно на всичко превъзхожда макар и с малко(заради килограмите) и на drag и на писта 335d!Колкото и да не ми се иска да си призная (като собственик на 535д) този бензинов мотор е с прекрасни данни и най-вече потенциал, за мен е предпочитан пред всички излезли бензинови агрегати до сега!
Никой не умира девствен защото живота преебава ВСИЧКИ!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от djordje » 07 Сеп 2009, 21:49

Langata написа:
djordje написа:

От опит мога да ви кажа,че няма смисъл, ама вие си пробвайте! 335i абсолютно на всичко превъзхожда макар и с малко(заради килограмите) и на drag и на писта 335d!Колкото и да не ми се иска да си призная (като собственик на 535д) този бензинов мотор е с прекрасни данни и най-вече потенциал, за мен е предпочитан пред всички излезли бензинови агрегати до сега!

това аз не го оспорвам. повече ми е интересен факта че абсикс е с кабрио. въпреки че е сложил един куп карбон в последствие с което е станал по лек.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 07 Сеп 2009, 22:29

Джордже, честита придобивка! Хубаво е,че кризата така ти се отразява ;) Между другото, няколко пъти съм си играл на конфигуратора с червена кожа и индивидуалното дърво, но на седан, като гледам и в реалността добре се е получило. И няма смисъл да се карате за глупости, на който не му харесва - отива в камор и поръчва, каквото му е на душа. Колегата си има мнение, каза го, не го нападайте заради това, че колата не му допада. А на колегата ще кажа, че като не му харесва, не е нужно да обижда собственика, особено без да го познава. При измеренията на позьорщината в тая държава, да наречеш дискретния чар на е92 позьорщина е... неподходящо.
Never mistake motion for action...

ПредишнаСледваща

Назад към E90/E91/E92/E93