Кражба с неочакван край :)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 05 Сеп 2009, 10:58

Най после да чуем блага дума за крадците :mhihi: Ма по добре така лекичко и професионално отколкото някой дрогиран гамен да си остави ръчичките :evil:
Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 05 Сеп 2009, 11:06

Момчета спокойно слагайте М-кови лайсни,крадците вървят с комплект обикновенни и само ще ги сменят да не карате ощипано БМВ :D

Междодргото в тази тема по-нагоре или на друго място четох за някой който му свалили стъкла с мъртва зона и му сложили обикновенни :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от European » 05 Сеп 2009, 12:51

В тази тема го има по-нагоре написано.
Иначе относно емблемката - кофти работа, а още по-тъпото е, че е със сигурност някой с баварка, а не както преди няк'во гаменче и тн... Заеби ...

Аватар

Мнение от TUZara` » 05 Сеп 2009, 14:57

Бе гадно :) на крадеца от бмв-то да му я свалят други по-некадърни крадци,ма и капака да му надерат :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 06 Сеп 2009, 21:12

На мен пък ми се случи нещо странно,откакто взех колата нямах капачки на винтилите на задните гуми.Все се канех да си сложа и всеки път се сещах като надувам гумите и така преди месец някъде,спирам на лукойл и викам аре да ги видя как са и гледам имам каpaчки и отзад,обикновени пластмасови,ама евалла на тоз дето ми ги е сложил :) Благодаря му

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 06 Сеп 2009, 21:15

Та видиш ли утре може някое М-пакетче ми сложили или джанти яки :)

Аватар

Мнение от TUZara` » 06 Сеп 2009, 21:24

Просто си сменял гуми някъде и по погрешка са ти боднали някви,че са се колебаели имал ли си нямал ли си и така :)

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 06 Сеп 2009, 21:33

имаше истински случай през соца....!!гепили на един човечец ладичката и тоа изревал ,ма лада нема! след три дни остаили ладата пред блока и вътре -бележка:"мерси!прибрахме си зимнината -свършихме чудесна работа .благодарим и извинете!" и им оставили два билета за кино за отплата...! ората се усмихнали и отишли на кино! докат били на кино им отарашили целия апартамент и им зели сичко .......барабар с ладата!
Последна промяна SKISA на 06 Сеп 2009, 21:48, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 06 Сеп 2009, 21:39

SKISA написа:имаше истински случай през соца....!!гепили на един човечец ладичката и тоа изревал ,ма лада нема! след три дни остаили ладата пред блока и вътре -бележка:"мерси!прибрахме си зимнината -свършихме чудесна работа .благодарим и извинете!" и им оставили два билета за кино за отплата...! ората се усмихнали и отишли на кино! докат били на кино им отарашили целия апартамент и им зели сичко .......

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
на глас съм се смял, няма така история
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от slowtraveler » 08 Сеп 2009, 16:21

Абе не знам дали е била реална тази соц-случка (вярно, че така се говореше).
Но ето една реална случка от преди месец.
Един юнак на съседната улица продава кола (май някакво рено беше) и то на доста висока цена за състоянието му...
Та седи реното няколко седмици пред офиса му, но интерес няма...
Появява се един невинен чичка около 65г и казва - дай да я пробваме...
Тъй-като колегата има работа, му дава ключовете (все пак реното е около 15годишно).
Дядката изчезва за няколко часа. Накрая приятеля се принуждава да се обади в полицията. След около час пристига дядката придружаван от полицаите.
Силно обиден - 'ами мен целия град ме знае (все пак става въпрос за Варна, а не за някое малко градче) - защо правите такива работи и викате полиция...' .
След разбора се оказва, че дядката първо си пренесъл някакъв багаж от центъра до кв.Виница (свидетели са видели операцията), след което ходил на кафе със стари дружки (не се знае дали дружките са били от женски пол, и дали кафето е било с райбер)...
Абе с една дума - нямаше поражения по колата, и колегата изгоря само с половин резервоар бензин (дядката бая газ е давал) :D
Абе дето ще дава пари за такси - безплатен транспорт си е направил по тази схема :D

Потребител
Аватар

Re: Кражба с неочакван край :)

Мнение от !!ChavO!! » 03 Ное 2009, 18:30

Важното е че са ти сложили друга на същата марка ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Re:

Мнение от .::Братоев::. » 08 Ное 2009, 0:13

TUZara` написа:Момчета спокойно слагайте М-кови лайсни,крадците вървят с комплект обикновенни и само ще ги сменят да не карате ощипано БМВ :D

Междодргото в тази тема по-нагоре или на друго място четох за някой който му свалили стъкла с мъртва зона и му сложили обикновенни :D

абе бате те не крадат а ъпдеитват затва така се получава :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Re:

Мнение от M2PR » 08 Ное 2009, 10:58

SKISA написа:имаше истински случай през соца....!!гепили на един човечец ладичката и тоа изревал ,ма лада нема! след три дни остаили ладата пред блока и вътре -бележка:"мерси!прибрахме си зимнината -свършихме чудесна работа .благодарим и извинете!" и им оставили два билета за кино за отплата...! ората се усмихнали и отишли на кино! докат били на кино им отарашили целия апартамент и им зели сичко .......барабар с ладата!

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:OT: абееееее, а на мене що никой не ми остави нова музика да му се не знае...! :ranting:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ваноса да пее одата на радостта

Мнение от Avramov » 11 Ное 2009, 17:22

На баща ми мисля че беше 99г. му откраднаха един жълт Форд Транзит от к.в. Овча Купел 2. Звъннаха викат дай 2000 лв. и ти го връщаме, той им вика донеси 2000лв. и документи ще ти дам и договор ще ти напиша. После се обади на някъв познат застраховател и след 2-3 дена гледаме един Форд Транзит пред блока.... ама БЯЛ с документите в жабката и договор за покупко-продажба на името на баща ми. Звъни му пак на застрахователя и ония му обяснил, че жълтия вече бил разглобен на съставните му части и тоя бил че не им се зглобявал другия.

ПП: Абе луда работа. Регистрира си го и още 3-ма собственика се смениха от тогава.
ПП2: И беше и с 2 години по-нов даже.
Aim to be the best, live with the rest!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d (150)
Мечтае да кара: е30 M3

Мнение от levskifans » 13 Ное 2009, 0:22

Avramov написа:На баща ми мисля че беше 99г. му откраднаха един жълт Форд Транзит от к.в. Овча Купел 2. Звъннаха викат дай 2000 лв. и ти го връщаме, той им вика донеси 2000лв. и документи ще ти дам и договор ще ти напиша. После се обади на някъв познат застраховател и след 2-3 дена гледаме един Форд Транзит пред блока.... ама БЯЛ с документите в жабката и договор за покупко-продажба на името на баща ми. Звъни му пак на застрахователя и ония му обяснил, че жълтия вече бил разглобен на съставните му части и тоя бил че не им се зглобявал другия.

ПП: Абе луда работа. Регистрира си го и още 3-ма собственика се смениха от тогава.
ПП2: И беше и с 2 години по-нов даже.

Няма такъв смях :mhihi: :mhihi: :kuku: :mhihi:

Предишна

Назад към Страхотни истории