Крийте колите иде градушка !!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Крийте колите иде градушка !!!!

Мнение от Spiro » 06 Сеп 2009, 2:09

Е сега в два часа започна да гърми после да пръска и чух как леко почва да чука викам крааай марш навънка и преместих колата под едно дърво сега започна да престава градушката и само дъжд обаче да ви предупредя щото кой знае накъде ще отиде действието се развива в Люлин,а топчетата беха малко по малки от орехи примерно лешници да кажеме ;) айде лека
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 06 Сеп 2009, 2:11

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 06 Сеп 2009, 2:12

bivola написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=164895 5 минути преди теб ;)

Тей кат му гледам пост-а , 5 минути само го е писал... Чи тей чи... :mhihi: :winky: Мн странно са се уцелили :D
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 06 Сеп 2009, 2:23

Важното е ,че сме преупредили макар и с риск гръмотевица да удари кабела за нета хахах смейте се...като тръгнах да местя колата без грам да помисля излезнах удариха ме 15-16 топчета прилоша ми и силно ми причерня едвам стигнах до колата преместих я и се хвърлих върху капака да ме бие мене,а не колата така или иначе бях ранен...:mhihi: :mhihi:

Айде лека и нека заключат някоя от темите
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 06 Сеп 2009, 3:10

Spiro написа:Важното е ,че сме преупредили макар и с риск гръмотевица да удари кабела за нета хахах смейте се...като тръгнах да местя колата без грам да помисля излезнах удариха ме 15-16 топчета прилоша ми и силно ми причерня едвам стигнах до колата преместих я и се хвърлих върху капака да ме бие мене,а не колата така или иначе бях ранен...:mhihi: :mhihi:

Айде лека и нека заключат някоя от темите

Баси, теб наистина яко те е треснала градушката. :help:

Назад към Извън Темата