Лупи на фаровете преди фейса, за ксенон
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
Лупи на фаровете преди фейса, за ксенон
Накратко,
имам фарове преди фейса и искам да сложа и ксенон. Имам стъклата от ксенонов фар, но мисля да сложа и лупите.
Как са закрепени и рефлектора, същия ли е, и знам че въпроса не е за тук, но търся лупите евентуално.
имам фарове преди фейса и искам да сложа и ксенон. Имам стъклата от ксенонов фар, но мисля да сложа и лупите.
Как са закрепени и рефлектора, същия ли е, и знам че въпроса не е за тук, но търся лупите евентуално.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
стъклото и задния капак са еднакви, но системата с лупите и рефлекторите е едно цяло и трябва да си намериш цяла такава система + щангичките за реглаж ако ги нямаш защото 100% ще са счупени или ще се счупят при монтаж/демонтажа
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Точно днеска правих тази процедура. Никак не е сложно, а ако си си отварял фара до сега ще ти е още по-лесно. Рефлектора е много по различен от стария, но всичко си пасва. Използвай момента да си смениш и водачите на фаровете, които регулират нивото им. Успех.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
spacepl написа:стъклото и задния капак са еднакви, но системата с лупите и рефлекторите е едно цяло и трябва да си намериш цяла такава система + щангичките за реглаж ако ги нямаш защото 100% ще са счупени или ще се счупят при монтаж/демонтажа
Да само лупата няма да стане,трябва да си намериш целия комплект заедно с рефлектора за габарита и дългите.Аз купих два такива счупени фара от един колега от форума и използвах цялата система

- cls6666
- ентусиаст
-
за водачите знам и на двата са строшени-има ги нови по 40 кинта комплекта там няма ядове интересни са лупите и захващането им някакъв полезен линк или снимки благодаря предварително
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Здрасти колега виж какво ти предлагам най лесното решение за лупи с БиКсенон по хубаво от това няма на къде. Такива се монтират само на най новите модели на БМВ http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=161304
- cls6666
- ентусиаст
-
колега много ми харесват но ми идват мн скъпи аз вече съм дал едни пари за тези фарове и ако никои няма оригиналните лупи ще карам без тях мерси все пак
7 мнения
• Страница 1 от 1