Снимки ALPINA

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 05 Сеп 2009, 20:10

E30_M_Tech_ll написа:аве разбирковци вие нито ме познавате нито нищо!!!
как така ми видяхте покритието? ела да си погворим малко очи в очи и тогава пиши за мазни пръсти и клавиатури....
това че мнението ми е различно от повечето посерквоци тука дет ги е страх да си искажат своето че да не би някой "старши ентусиаст" да не им се присмее , и веднага съм такъв си онакъв си....
ми да тая е30ка от първия е пост е шибан селски тунинг и не ми харесва вобще ако на тебе ти харесват лъскавите и лайснички по веждите и надписа от 2 лв от битака бягай и ти си сложи но после не се чуди що колата ти е в тема "селски тунинг"... на мен не ми харесва и предпочитам веждита ми да са изгинили като на опел отколкото да са с такива лайсни по тях....
аман от подмазвачи и разбирачи....

Кво стана с твоето проектче? :D Дай снимки да видим, нещо?

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 05 Сеп 2009, 21:32

Ми така ами-това Е30 на снимките е Алпина колкото моето Е34 е М-ка ама даже не М-ка от тея най-простите 3,6 ами от тея дето са 20 jahre motorsport :mhihi: А за E30_M_Tech_ll-не виждам сега какво ви е виновен ;) Без да познавате КВАЗИМОДОТО как така пишете много ми е чудно ;)
Последна промяна .:BENZINO:. на 05 Сеп 2009, 23:46, променена общо 1 път
Изображение
Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 05 Сеп 2009, 21:46

BENZINO VN написа:без да познавате КВАЗИМОДОТО как така пишете много ми е чудно ;)
Може, можеее
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 06 Сеп 2009, 0:36

///peter написа:
E30_M_Tech_ll написа:аве разбирковци вие нито ме познавате нито нищо!!!
как така ми видяхте покритието? ела да си погворим малко очи в очи и тогава пиши за мазни пръсти и клавиатури....
това че мнението ми е различно от повечето посерквоци тука дет ги е страх да си искажат своето че да не би някой "старши ентусиаст" да не им се присмее , и веднага съм такъв си онакъв си....
ми да тая е30ка от първия е пост е шибан селски тунинг и не ми харесва вобще ако на тебе ти харесват лъскавите и лайснички по веждите и надписа от 2 лв от битака бягай и ти си сложи но после не се чуди що колата ти е в тема "селски тунинг"... на мен не ми харесва и предпочитам веждита ми да са изгинили като на опел отколкото да са с такива лайсни по тях....
аман от подмазвачи и разбирачи....

Кво стана с твоето проектче? :D Дай снимки да видим, нещо?

има още някой работи за дооправяне има време ще пусна снимки не се притеснявай....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Снимки ALPINA

Мнение от pininfarina » 15 Май 2010, 20:10

съгласен съм с колегата веждите са малко селски но като цяло колата изглежда лачена за годините си.

Предишна

Назад към E30