Незнам дали е за тук,но съм мъртъв вече

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: E36 320 Coupe
Мечтае да кара: пак BMW
Детайли за колата: 6-так-а си е 6-так...

Мнение от Pingvina » 04 Сеп 2009, 21:58

колега съчувствам ти, но живота продължава! и аз наскоро(преди 10-тина дни) приключих близо 5 годишна връзка... ако ви е било писано - пак ще сте заедно а ако не... прочети тоя откъс от текст на една песен:
"Но когато обичаш някого
Пусни на свобода
А той ако те обича
Ще се върне от твоята страна
А ако ли не -
Няма за какво да съжаляваш
Щастлива е тя без тебе
И за нея ще се радваш" :confused:
и умната! ;)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525d '03
Мечтае да кара: 760Li

Мнение от obi_fix » 05 Сеп 2009, 0:01

една любов се забравя само с друга любов .. успех ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 05 Сеп 2009, 1:26

баце жени колко щеш
докато бех на морето самотни жени щъкаха на всекъде и как мазно ме гледаха :mhihi:
така че споко жени има за всички и то предостатъчно
ще си намериш друга
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: E38

Мнение от boywalking » 05 Сеп 2009, 9:24

Pingvina написа:колега съчувствам ти, но живота продължава! и аз наскоро(преди 10-тина дни) приключих близо 5 годишна връзка... ако ви е било писано - пак ще сте заедно а ако не... прочети тоя откъс от текст на една песен:
"Но когато обичаш някого
Пусни на свобода
А той ако те обича
Ще се върне от твоята страна
А ако ли не -
Няма за какво да съжаляваш
Щастлива е тя без тебе
И за нея ще се радваш" :confused:
и умната! ;)

колега от коя песен е това ?
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 05 Сеп 2009, 11:33

Xplisit - За нея. ;)
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Pingvina » 05 Сеп 2009, 19:13

alpina-ma6inata написа:Xplisit - За нея. ;)

точно така... ;)
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Angel_Baby » 05 Сеп 2009, 21:06

Много хубави неща са написали в темата, умни, смислени, които те карат да се замислиш, че не трябва да се впряга човек толкова. От друга страна, каквото и да ти кажем, няма как да ти помогне, докато самия ти не решиш да вземеш нещата в твои ръце. Всички знаем, че раздялата с любим човек е нещо, което след това не искаме да си спомняме, от което боли и което много време не забравяме. Пак сме ние тези, които знаем, че животът е такъв - днес сме тъжни, утре има какво да ни радва. Трудностите нали са за това - да ги преодоляваш. Лошото е, че при теб много трудности на едно място са се събрали.
Мисля си, че трябва да се огледаш около себе си и да намериш неща, които те радват (въпреки всичко). Нищо обаче няма да постигнеш, ако загубиш усмивката си, оптимизма си, хумора и начина да се забавляваш.
Излизай по-често с приятели, дори засега приеми, че нещата са такива, а както малко по-нагоре са казали, ако тя се върне, значи наистина те обича.
Горе главата, виж каква подкрепа имаш във форума. Ще се справиш! И чакаме да се похвалиш само с хубави новини занапред. 8) :winky:
"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."

Потребител
Аватар
Кара: на гребена на вълната
Мечтае да кара: 1997 BMW 328is Widebody turbo

Живота

Мнение от sunrise~drift » 06 Сеп 2009, 3:11

Хората са много прави...Живота продължава и той е само в твои ръце ;) Излизай с хората,които те радват ,живей сега,а недей да потъваш надолу!Всичко останало ще се нареди,ако е било писано така ще бъде ,колкото и да звучи клише.Знам че е лесно да го казваме ей така,но в крайна сметка нещата рано или късно ще се наредят където им е мястото.За това човек трябва да има търпение,колкото и трудно да е..И моята препоръка е да бъдеш с хората,които те кефят за да ти носят усмивката и настроението,другото ще си дойде на място ;)

Живей сега,усмихвай се сега,радвай се за това,което имаш днес и се бори за онова,което искаш да имаш утре!!
Пожелавам ти успех!!!С теб сме ;)
Не карай по бързо от колкото може да лети твоят ангел хранител!

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 06 Сеп 2009, 3:35

arkys написа:Знам че много хора са преживели раздяла с любимия човек,но аз го преживявам много тежко,Не съм някоя п**** ама ме боли много за нея,разделихме се заради една интрига от близки хора,която аз позволих донякаде,но двамата сме близо 3 години,но стана-краят е почти сигурен.Как да го преживея това,дайте ми съвет-без любимата жена съм,без работа и на квартира с идващи разходи и наем.А тя ме държеше жив .Как да се задържа на пътя на живота.Сега слушам тази песен и незнам кой съм,къде съм,защо съм жив-http://vbox7.com/play:2c2f2ab0

След една такава раздяла започнах да ходя по сбирки на клуба а в последствие станах и член ! от жените фаида няма(поне на мойте години) аз не се занимавам с тях от доста време (3-4г) оставил съм ги те да се занимават с мен. Такаче колега горе главата и влизаи по често в форума ще ти помогне от опит ти го казвам ! ;)
///M
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Pingvina » 06 Сеп 2009, 5:43

мисля, че всеки един от нас преживява, ще преживее или вече го е преживял това, което се случва на теб и мен, но аз не се оплаквам. дръж печено и всичко ще е наред! няма смисъл да ревеш. казах ти по-нагоре(цитата от песента), че ако те обича - ще се върне при теб! а повярвай ми, рано или късно ще осъзнаят какво са изгубили. нали знаеш поговорката: "направи добро - изяж говно!" така е и при нас. просто п*тките ни са били тъпи... ако и твоята е същата като моята... нямам думи. моята е като малко дете. можеш да я излъжеш и манипулираш както си искаш. и това стана откакто се изруси... :mhihi: лошото е, че се влияе от околните(т.е. колежките и). дано случая при теб е по-друг, но с жените оправия - НЕМА!!! :| ;)
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: другите да се усмихват :)

Мнение от JENATA NA 6EFA » 06 Сеп 2009, 11:08

Най-просто си отговори на следния въпрос – този, с който искаш да изживееш живота си, би ли постъпил така жестоко с теб? Би ли те зарязал безцеремонно, знаейки, че го обичаш безрезервно и истински. Искаш ли до себе си човек, който може във всеки момент да реши, че иска да е без теб и така се чувства добре? Залъгваш се, че имаш вина – дори да имаш, ако тя те обича толкова силно, не би издържала без теб и пак би искала да сте заедно.
Животът е твърде кратък да си губим времето с хора, които ни довеждат до повече сълзи, отколкото усмивки. В любовта трябва да търсим човек, който ни прави щастливи и доволни от живота, благодарни, че сме го срещнали и че ни дарява с толкова любов.

:| :|

Предишна

Назад към Извън Темата