Заслужава ли си да се захващам с това?

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 04 Сеп 2009, 23:36

Явор написа:
igra4a-c2560xm написа:двоиният стоп е грозен не си заслужава :mhihi:
както винаги си прав колега

подкрепям 8) грозен е

Изображение
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 05 Сеп 2009, 1:17

От първите 6 технически подфорума грозно БМВ няма ,не го ли разбрахте :!: :!: При е36 има доста изключения ,но пак си е красиво и расово :mhihi: не 5гт :evil: :evil:
Live it like you Love it

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tino320 » 05 Сеп 2009, 8:25

tontoni написа:Колеги купих една е36 Пълен М пакет за устроиваща ме цена.Понеже знам ,че и е30-ката си има много почитатели и хора които търсат такива казвам последно бес снимки понеже нямам време да я снимам- с две думи ПЕРФЕКНА 4-варата е30 с 2.0 нормален мотор.Цената и е 2000 лв. като за мене стигнахме 1500 лв.Мога да сваржа секи от форума с ,човека но ще ми свърши една деребна услуга-ще ми подари ляв ъгъл за м-паларова броня(моита е одарена и тарса само ъгъл от друга да го залепа) или ще ми подари ляв фар пак за е36.Ако наистина на живо някои намери сериозни забелешки по колата или остане недоволен от показаното от мен не трябва да се чуства длажен да ми дава нищо както и ще си призная сяка лоша критика за мене за вярна.Колата е с 2- комплекта джанти- единия оригинални стоманени с зимни гуми и оригиналните лети джанти с летни гуми.Повтарям колата е с 2-ния стоп и е 4-ри врата 97 година.

Ако колата наистина е 97год си си преебал с тая е36ца. :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е30-ка на 17-ки
Мечтае да кара: на шефа колата

Мнение от tontoni » 05 Сеп 2009, 21:31

tino320 написа:
Ако колата наистина е 97год си си преебал с тая е36ца. :winky:

Колега не мисля ,че съм се преебал за нещо оригинално М-ково с 10 години по малдо от друго просто.Сичко е хубаво но и сичко си има живот. Ако исках нещо легендарно щях да си зема е21(акула) но прецених ,че не ми се живе в спомени за миналото.

Явор написа:ми мести в по долния под форум :winky:

Просто предложих да свържа сериозен човек със собственика на запазено такова БМВ които не се е зел на сериозно и гледа реално на нещата, понеже знам колко трудно се намира такава стара кола в такова састояние ,но явно не е трябвало да предлагам тази услуга!

Предишна

Назад към E30