Успех на всички!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Селската простотия или..............

Мнение от driver69 » 04 Сеп 2009, 11:52

saleen написа:
Ryapoff написа:
kalin_orela_80 написа:След тези опити изядохме и по един шамар от Дърваря.
Чакай малко, ако полицай те удари, имаш правото да го уволниш, нали знаеш.

Ти вероятно и ги назначаваш :cop:
Как става тоя номер ми е интересно, пускаш му заповед за уво или как? :roll:
Тц, колега, нито му пускаш заповед, нито аз ги назначавам. Това, което казах, беше МЕТАФОРА. Имам впредвид, че за удар нанесен отполицай(там имаше си дума за служител на МВР) можеш да подадеш иск, за нанесена морална и физическа вреда. Ако както казва колегата, е било просто поучително шамарче, пак може да ги накараш да ти плащат, но по друг начин. Сега нямам време да го пиша това. Поздрави.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Сеп 2009, 11:59

И обратното е възможно ;)
неМЕТАФОРИЧНО погледнато такива неща са част от полицейската работа, аз не разбирам смисъла на темата-състрадание и съжаление ли търси поредната невинна и свидна жертва на полицейския произвол-ауууу настръхнах просто...Направо случаят е за международният съд по правата на човека! :zzz:
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 04 Сеп 2009, 13:07

Тя тая тема много метфорична стана :help: :mhihi:

И какво се оказа в крайна сметка - отишъл кварталния при селските беокве, предупредил ги да не се увличат с дрифтенето и "донътите" :mhihi: много много, и сега всички плюем полицията.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 04 Сеп 2009, 13:07

Тя тая тема много метфорична стана :help: :mhihi:

И какво се оказа в крайна сметка - отишъл кварталния при селските беокве, предупредил ги да не се увличат с дрифтенето и "донътите" :mhihi: много много, и сега всички плюем полицията.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 04 Сеп 2009, 14:13

ferdy написа:
kalin_orela_80 написа:
ferdy написа:Значи все пак не са ви били шамари. Ако продължа да се правя на ударена, дали няма да излезе, че цялата история е съвсеееем различна и трябва да си преправяш основно първия пост?

Предлагам ти да се извиниш на всички останали с грешни впечатления от тази тема.

Ако съм писал,а аз писах че имаше шамари,значи наистина е имало.
Начина по който съм определил шамара е различен.
Разбирам от последния ти пост , че си жена,т.е. ти имаш изкривена представа за шамар,не се обиждай за това.
Ако при мен е изглеждало като шамарче,при теб може би би изглеждало като побой.
ТОЧКА.
БЕЗ ЛОШИ ЧУВСТВА.

Аааа чакай сега стана ми още по-интересно, точно защото се опитваш да избягаш от темата.
kalin_orela_80 написа:В общи линии да,това със шамарите е пресилено,затова промених първия си пост . Поучителното шамарЧЕ беше от сорта на : Внимавайте в картинката!Наблюдаваме ви!
Не са ни пребили бре хора,споко!
Затова казвам , че тяхното беше предупреждение все едно от родителска гледна точка.

На теб ако едно поучаване ти изглежда като шамар, на мен ми изглежда като думи. На теб ако ти викне някой, после на лекар трябва да ходиш, травматолог сигурно. Май ти имаш изкривена представа за шамар.

Колежке според мен Калин иска да каже поучително шамарче-шамар целящ да подскаже кой командва и чия дума трябва да се слуша.Това е лек шамар но ти бърка в червата и те унизява а ти не можеш да отвърнеш.
Има и други видове шамари.Например шамар "ей ся та утрепах",или шамар"за малко не ме уби".Схващаш ли разликата ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 04 Сеп 2009, 15:04

Сутринта темата ми хареса сега гледам напълно осрана. Колегата беше написал че са им ударили по един шамар, а колежата не можа да разбера имало ли е шамари или не - ами имало е нали точно това е написал. Както и да четеш поста става от ясно по ясно това какъв е тоя спор не мога да разбера.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 04 Сеп 2009, 15:30

ivan1590 написа:То по тая логика никой не трябва нищо да споделя, като има и други участници в историята -щото не могат да се защитят.Ако искате да помолим администрацията на форума да следи за такива теми и да уведомява потърпевшите, че имат право на отговор.Хайде да отчетем факта, че това е форум, а не национална медия все пак.Ако искат от пресцентъра на МВР да се регистрират и да дават изявления или може би вече са го направили под прикритие :mhihi:

Това колега не е просто споделяне, а поредния опит за хвърляне на кал върху някакви полицейски служители, по познатата схема. А тя е: Аз направих еди какво си, ама то не е нищо кой знае какво, обаче видите ли, тъпите полицаи, как се държали и какво са направили. Много сте смели уважаеми съфорумци нещо. Ако аз имам проблем с полицията, а съм имал, бих написал следното. Колеги, да ви кажа един случай, имах еди какви си ядове със служители на КАТ, МВР, нема значение, намерих си адвокат и изяснихме спора в съда. Резулата е еди какъв си. Полицаите си го получиха или бях признат за виновен и сега ще си плащам (по някакъв начин).Точка. Какво е това, някаква говорилня и бълване, бълване... Това BMW форум ли е или място за плюене по българската полиция? Да отчетем този факт например. Да, много полицаи са некултурни, невъзпитани и т.н., нищо не ги извинява, както и много колеги също, тъй ли е? Като се държат така, има си ред за оплаквания, има си всичко. Ама с тяхното държание пък да се извиняват постъпките на разни колеги и това не върви. Всички са много смели да пишат по разни форуми, ама май нямат гащи да стигнат до съд, дори до РПУ-то и да защитят правата си, щото може и наистина да са ощетени. А вместо това, дай да плюем и да цапаме някакъв(и) служител(и) на реда, полицаите са ни като някакви изтривалки, те винаги са криви, ние все сме прави. Айде моля ви се. И тука стават едни теми по нам си колко страници, в които 95 процента от хората нямат нищо против да плюят полицаите, те са априори виновни и каква полза? Автора, по-леко ли ти стана като сподели? Или се ядоса искренно на такива като мен? Съжелявам, аз не споделям твоите писания, колкото и колоритно да си ги написал. За съжаление, не си първия, няма да си и последния, който ще продължи тази традиция.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 04 Сеп 2009, 16:16

Добре де , какво е нередното в темата?Някой плюе полицията и то не цялата, а точно двама определени полицая.Според някои има право, според други не.Изказва мнение, търси съвет и според мен всичко си е о.к.
Ти, колега Elesar74, го приемаш като кампания срещу всеки един полицай, може и да си прав и тази тема да е част от някакъв заговор.Може на част от хората полицаите да не са симпатични по една или друга причина, но не смяташ ли че като редови потребител правата ти се простират само до изказване на мнение, но не и определяне на това кой какво да прави, пише и пр.
Нека признаем правото на хората да имат различно мнение и правото да го напишат.Ако вършат нещо нередно има модератори, администратори които следят форума и при нужда взимат отношение.
Аз лично смятам, че е много положително да се изкарват кирливите ризи на българската полици на показ, защото това е една стъпка към промяна, от която тя спешно се нуждае, а не от омаловажаване на дивотиите, които правят и заравяне на глава в пясъка, щото всички ние сме потърпевши от цялата тази простотия, която се шири в МВР.

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 04 Сеп 2009, 17:16

Вие сте си дрифтвали и правели донутс. Па после те дошли да ви заплашват? Имало някви шамарчета у а. Поне туй разбрах от цялата тема. :help:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Сеп 2009, 17:37

Toneloker написа:Вие сте си дрифтвали и правели донутс. Па после те дошли да ви заплашват? Имало някви шамарчета у а. Поне туй разбрах от цялата тема. :help:

Не колега, чели са им конско и те са много чуФствителни натури и са изпаднали в депресия от тая гавра, даже бих казал лека телесна повреда, затова са го почувствали като шамар. Аз с мойта тъпа кратуна, си мисля, че няма нищо нередно да получиш мъничко неодобрение от органите на реда, за такова нещо, пък и това е най- малкото все пак ;)
Никой не мое ма връне на селу!

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 04 Сеп 2009, 17:58

Темата съвсем излезе от нормата благодарение на някои колеги и колежки, няма да е лошо да се поразчисти, така последните 30 мнения са за този "шамар" и останалия смисъл се губи...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 04 Сеп 2009, 18:16

Значи май никой не е разбрал шамари имало ли е или не. Това ми беше идеята. Моето мнение е, че все пак не е имало, потвърждава го и фактът, че авторът си е изтрил поста и много бързо напусна темата.

А смисълът е да се пише истината, има си раздел "Страхотни истории", в които всеки може да пише какво е сънувал. ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Сеп 2009, 18:45

ferdy написа:Значи май никой не е разбрал шамари имало ли е или не. Това ми беше идеята. Моето мнение е, че все пак не е имало, потвърждава го и фактът, че авторът си е изтрил поста и много бързо напусна темата.

А смисълът е да се пише истината, има си раздел "Страхотни истории", в които всеки може да пише какво е сънувал. ;)

Ти колегата май го уплаши повече от велинградски полицай, та затова май си изтри постовете и хвана гората :mhihi:

ПС Пък я да те видим ти какво си сънувала :P

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 04 Сеп 2009, 19:20

Ние коментираме една случка на колега, който после трие всичко и ни оставя да си спорим ( да обсъждаме различните страни :mhihi: ). А колкото до мнението ми за случката като цяло - няма напълно права страна, както и навсякъде в живота.

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 04 Сеп 2009, 20:00

Ryapoff написа:Ние коментираме една случка на колега, който после трие всичко и ни оставя да си спорим ( да обсъждаме различните страни :mhihi: )
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Предишна

Назад към Извън Темата