Кражба с неочакван край :)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Кражба с неочакван край :)
На всички предполагам ни се е случвало да станем сутрин и да ни няма огледало,лайсна,халоген,емблема .... Да,случвало ми се е и на мен и то няколко пъти,но на колко от нас ни се е случвало когато ни демонтират здрав халоген да ни монтират спукан или счупен
.... Е на мен не ми се е случвало,но ми се случи нещо друго.Ставам сутринта минавам си покрай колата и никва реакция - всичко си е на мястото.(колата ми спи пред блока) Спирам пред едно кафе да изчакам познат,минавам пред колата и се облягам на капака .. и както си говоря по телефона и си чакам кво да видя ...Тя емблемата ми че е там - там си е,но не е същата...Не стига,че някой ми е свалил емблемата ми ми е сложил друга да не ходя с липси
Или иначе казано разменил е емблемите и ми е сложил неговата кат за бог да прости .. а тя горкичката все едно я е влачил пороя...Много зле работата олющена,учукана,но пък оригинална,но пък улющена
абе сладка работа
Що за болен мозък ще ми сложи друга емблема...Откраднал мойта откраднал - жив и здрав да е и на колата отпред да си я сложи-удър да получи-предницата да се размазже жив да остане да си гледа здравата емблема,ма от къв зор ми е сложил тая изстрадала емблема.Да беше голо поне да ме е яд,че ме е окрал,а сега ме е яд и,че се е изгаврил с мен 

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
може първо крадеца да е минал през колата и да ти е свалил емблемата, а след това някой съвестен колега с излишна емблема да е видял кво са ти причинили и да ти е боднал неговата излишната 

4 8 15 16 23 42
Колега, поне са ти сложили емблема на същата марка....Аз в събота тръгвам да излизам и какво да видя......Емблема на Алфа Ромео....изправи ми се косата, ама се оказа, че отдолу си стои и мойта, и явно им е било трудно да махнат мойта, та сега си стои олющена, но пък на място.....И все пак идея нямам защо ми е тази на Алфа Ромео.....
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
спомням си, че на колега му бяха свалили стъклото на страничното огледало с мъртва зона и му бяха сложили такова без ...
вярно - европейска работа

вярно - европейска работа

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
TUZara` написа:Съвсестни крадци...Есропейска му работа
даже са подлагали нещо под отвертката кредитна карта,или няква друга пласмаса явно щот нямам нито 1 драскотина по капака
![]()
Модерна му работа
Радвай се, че не са открадна ли колата пък на нейно място да оставят някво голф-че.

Хахахахах, да, може и Полски фиатToneloker написа:TUZara` написа:Съвсестни крадци...Есропейска му работа
даже са подлагали нещо под отвертката кредитна карта,или няква друга пласмаса явно щот нямам нито 1 драскотина по капака
![]()
Модерна му работа
Радвай се, че не са открадна ли колата пък на нейно място да оставят някво голф-че.

- bavarcheto.su11
- кандидат ентусиаст
-
Toneloker написа:TUZara` написа:Съвсестни крадци...Есропейска му работа
![]()
Модерна му работа
е това щеше да бъде ташак работа
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Такова нещо за сефте чувам,да ти свалят емблемата и да ти сложат друга
Значи на добре върви работата

Значи на добре върви работата

30 мнения