Успех на всички!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: 1998 Е38 740i

Мнение от kalin_orela_80 » 04 Сеп 2009, 1:33

Мисля че имам достатъчно проблеми за да имам и тук.Не желая спорове за глупости с колеги от форум в който намирам само приятели.Ако желаеш да спрем спамовете сега - ок.Ако не 0895600418 Калин.
Благодаря!
V8 Power!

Потребител
Аватар

Мнение от kalin_orela_80 » 04 Сеп 2009, 1:39

Лека вечер на всички!
С най-добри-пожелания!
V8 Power!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 04 Сеп 2009, 1:46

О, не, няма да ти звънна, защото може по погрешка да повиша малко глас и да пуснеш утре тема, че съм те пребила.

Лека вечер и всичко хубаво!

ПП. Бъркаш понятието "Спам", колега, това е изясняване на истина.

Потребител
Аватар

Мнение от kalin_orela_80 » 04 Сеп 2009, 1:51

Не мислех , че и тук ще мога да изкарам от нерви някоя жена , но изглежда много ми се отдава.Остави номер за връзка на ЛС,аз ще ти се обадя.Не се притеснявай за пускането на нова тема,тази ми е първата сериозна, и както изглежда и последната.
Когато една жена се намеси в мъжки работи започват проблемите.
Ако искаш подробна информация за случая имам и мейл.
Успех в разследването!
V8 Power!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bojanov-is » 04 Сеп 2009, 1:51

ferdy написа:О, не, няма да ти звънна, защото може по погрешка да повиша малко глас и да пуснеш утре тема, че съм те пребила.

колежке кажи ми чесно да не си в цикъл та се захващаша най-малкото нещо,а и защо пишеш в тема по която не си много компетента не ми е ясно или и ти си имаш дразги с полицаите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 04 Сеп 2009, 2:01

Аууу велинградската група се събира много бързо, да не работите в 2121? :mhihi:

Калине, мнооого далеч си от истината, не можеш да ме нервираш така лесно, а да ме изкараш от нерви не мисля, че си способен. Много мъжка тема беше, няма що. А разследването приключи не се притеснявай. ;)

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 04 Сеп 2009, 2:09

Ча па разследване..Хорейшио, да нямаш милиционери отговаращи на описанието в темата роднини или...

П.С.

Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 `98

Мнение от DriftKing » 04 Сеп 2009, 7:12

ferdy написа:О, не, няма да ти звънна, защото може по погрешка да повиша малко глас и да пуснеш утре тема, че съм те пребила.

btv репортерите:P)) колежке не виждам какво се захвана за това поучително шамарче ...човека не е написал дойдоха и ни направига главите компот от шамари и мн добре си го е написал сега ако твоя приятел или мъж или някои познат приятел или който и да е били от твоето обкръжение е полицаи и си се засегнала..проблема си е в твоя телевизор... защото неможе полицаи след свършен факт след два дена...било и след 4ас или колкото и да е било ...дори и кварталния да идва да те поучава как да си караш колата при положение че дочул от някъде.... но реално погледнато той не е видял за какво става въпрос не е бил там ...защото може за тебе да каже някои ...еми еди къде си еди коя си ...прави еди какво си ... и след два дена идва някъв и почне ти се дръвчи ... и да ти удари шамарчета... и да те заплашва ...и ти ще си седиш супер спокойна... не вярвам .... извинявам се за спама ама не се сдържах така че колежке... по добре "разследвай" нещо друго ..примерно разможителния период на катеричките....
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Сеп 2009, 8:59

Няма колежке! Няма да направи така! Обади му се! Само 12 имп./мин.! :mhihi:

ПС Ама ти си била много опасна наистина! :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 04 Сеп 2009, 9:05

Колеги, стига с тия нападки, не ви прави чест. Колежката искаше да знае истината. Както и аз също между другото. А вие? Колегата бил на 30 г. почти, полицай го шамаросал (или някой от групата), аз така разбрах. Сега се оказва, че думата "шамар" имала друг смисъл. Ако Вие, г-н Калин еди кой си, използвате разни хиперболи и метафори в това, което пишете и говорите, добре е да се изяснявате, защото когато аз кажа, ще дойда да ви пребия, имам точно това впредвид, не да водим словесен дуел. Друг път внимавайте какво пишете и казвате, защото оставяте грешни впечатления както сам виждате. А и още нещо. Въпросните полицаи нямат думата тук за да се защитят от Вашите нападки, така че подобна тема незнам какво цели, очерняне на въпросните служители или някакви клевети по техен адрес зад гърба им. Не Ви прави чест, въпреки че сте на 30 г. Като сте толкоз мъже, Вашата група или Вие лично, надявам се има съд във Вашия град, изяснете си спора с полицията там. Всичко друго изписано тук няма особен смисъл, освен да провокира безкрайното хулене и плюене по българската полиция, в частност двама нейни служители. Лек ден.

Брррръм!
Аватар
Кара: на стъклопласт ...

Re: Селската простотия или..............

Мнение от NeedHead » 04 Сеп 2009, 9:14

Ryapoff написа:
kalin_orela_80 написа:След тези опити изядохме и по един шамар от Дърваря.
Чакай малко, ако полицай те удари, имаш правото да го уволниш, нали знаеш.

Ако го докажеш! ;)
А тва с доказването не става лесно,тия педали
се пазат един друг! :evil:
Life is Better SIDEWAYS!
Изображение
bigmurzi написа:малко танкче :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 04 Сеп 2009, 10:54

Elesar74 написа:Колеги, стига с тия нападки, не ви прави чест. Колежката искаше да знае истината. Както и аз също между другото. А вие? Колегата бил на 30 г. почти, полицай го шамаросал (или някой от групата), аз така разбрах. Сега се оказва, че думата "шамар" имала друг смисъл. Ако Вие, г-н Калин еди кой си, използвате разни хиперболи и метафори в това, което пишете и говорите, добре е да се изяснявате, защото когато аз кажа, ще дойда да ви пребия, имам точно това впредвид, не да водим словесен дуел. Друг път внимавайте какво пишете и казвате, защото оставяте грешни впечатления както сам виждате. А и още нещо. Въпросните полицаи нямат думата тук за да се защитят от Вашите нападки, така че подобна тема незнам какво цели, очерняне на въпросните служители или някакви клевети по техен адрес зад гърба им. Не Ви прави чест, въпреки че сте на 30 г. Като сте толкоз мъже, Вашата група или Вие лично, надявам се има съд във Вашия град, изяснете си спора с полицията там. Всичко друго изписано тук няма особен смисъл, освен да провокира безкрайното хулене и плюене по българската полиция, в частност двама нейни служители. Лек ден.

:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 04 Сеп 2009, 11:32

То по тая логика никой не трябва нищо да споделя, като има и други участници в историята -щото не могат да се защитят.Ако искате да помолим администрацията на форума да следи за такива теми и да уведомява потърпевшите, че имат право на отговор.Хайде да отчетем факта, че това е форум, а не национална медия все пак.Ако искат от пресцентъра на МВР да се регистрират и да дават изявления или може би вече са го направили под прикритие :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 04 Сеп 2009, 11:42

Според мене колежката е някое велинградско ченге под прикритие което разследва случая Изображение
/// 6>4
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: Селската простотия или..............

Мнение от saleen » 04 Сеп 2009, 11:45

Ryapoff написа:
kalin_orela_80 написа:След тези опити изядохме и по един шамар от Дърваря.
Чакай малко, ако полицай те удари, имаш правото да го уволниш, нали знаеш.

Ти вероятно и ги назначаваш :cop:
Как става тоя номер ми е интересно, пускаш му заповед за уво или как? :roll:
до Автора
Евалла ви правя за куража и супер яката тема!
Тия тъпи куки вместо да ви стиснат ръцете и да ви поздравят ще си позволяват да отправят забележки, вместо да извадят кочана с актовете...-след време като си помелиш пак колата пусни си пак темичка, където да оплюеш полицията, че ти е виновна (като гледам хвърлянето на вина върху други хора и предмети ти е слабост, много жалко, че не виждаш собственият принос в ситуацията)
Последна промяна saleen на 04 Сеп 2009, 11:55, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата