Успех на всички!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 04 Сеп 2009, 0:14

Орела ще ме извиняваш, но пак нещо не разбирам. Седите си вие най-спокойно и идват при вас двама полицаи, удрят ви по един шамар, заплашват ви, че ще ви оставят без книжки и...?

Потребител
Аватар
Кара: 1998 Е38 740i

Мнение от kalin_orela_80 » 04 Сеп 2009, 0:23

Колеги,моля да ме разберете правилно.
Всичко започва два дни след нашите опити.Първо слухове,че полицаите ни дебнат,после предупреждения /устни/ и накрая по едно поучително шамарче от кварталния. Аз съм почти за 30 години и имам глава на раменете си и мисля , че не са прави :1: :1: :1:
V8 Power!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 04 Сеп 2009, 0:26

Така. Ще ме извиниш, но искам да си изясня за себе си. Седите си вие най-спокойно по домовете и ви казват, че ви дебнат. След два дни си седите най-спокойно и идват и ви заплашват. След два дни /например/ си седите най-спокойно и идват и ви бият по един шамар. Така ли беше?

Потребител
Аватар

Мнение от kalin_orela_80 » 04 Сеп 2009, 0:33

В общи линии да,това със шамарите е пресилено,затова промених първия си пост . Поучителното шамарЧЕ беше от сорта на : Внимавайте в картинката!Наблюдаваме ви!
Не са ни пребили бре хора,споко!
Затова казвам , че тяхното беше предупреждение все едно от родителска гледна точка.
Познават ни.Това е.
Но за книжките си бяха сериозни.
V8 Power!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 04 Сеп 2009, 0:40

ferdy написа:Така. Ще ме извиниш, но искам да си изясня за себе си. Седите си вие най-спокойно по домовете и ви казват, че ви дебнат. След два дни си седите най-спокойно и идват и ви заплашват. След два дни /например/ си седите най-спокойно и идват и ви бият по един шамар. Така ли беше?

кефиш мъ :D - да не си роднина на оная репортерка от "челюсти"
Последна промяна spacepl на 04 Сеп 2009, 0:46, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от kalin_orela_80 » 04 Сеп 2009, 0:44

Колеги,приключвам и за вечерта и по темата.Това , което имах да казвам го казах в първия си пост.Каквото било било.Оттук нататък само гуми,бензин,масло и широки неохраняеми полигони.
Успех на всички!
V8 Power!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 04 Сеп 2009, 0:54

абе, тая вечер след две спирания от ченгета и един акт останах доволен от отношението им, обаче масово сред тях има такива лайновози изтръпнали с навряни в гъза ръце, индивиди, прости като гъби, от тях боб-чорба не можеш да сготвиш, толкова са зле :!: и кво няма да е такова отношението - като видя 130 кила тюфлек с накривена шапка, дето от шкембак не си е виждал пишока от 15 години, освен в огледалото, как да съм респектиран? в щатите като те спре ченге - моментално насиране, щото знаеш, че оня идва с ръка на кобура и следи дори интонацията на думите, не само самите думи, и за най-малкото отиваш в панделата за ден-два.... а тука ченгето пуска бурканите да мине първи на светофара и засича с обратен завой на двойно непрекъсната линия.....само примери са това

иначе за простия народ в държавата като цяло - темата е твърде дълга :mhihi: ...на зле отива работата....
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bojanov-is » 04 Сеп 2009, 1:03

Калинчо аз предлагам да разберем кой е пял на ченгетата и да го убием с камъни :mhihi: :duel: :box: :bang: :bang:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 04 Сеп 2009, 1:03

Значи все пак не са ви били шамари. Ако продължа да се правя на ударена, дали няма да излезе, че цялата история е съвсеееем различна и трябва да си преправяш основно първия пост?

Предлагам ти да се извиниш на всички останали с грешни впечатления от тази тема.

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 04 Сеп 2009, 1:04

Бате първо евала за ентусиазма, ако имам път към хубавия ви град ше се радвам да се видим, да ми покажеш как се държи тая 'убава 323-ка :twisted:

Сега по въпроса за селяните - българската полиция е в голямата си част една утайка. Две пояснения - първо-визирам низшестоящите полицаи от сорта на катаджиите с лафа И са ко праим, а не хората от по-висшите структури, второ имам доста познати и няколко приятели към системата на МВР и други подобни, има страшно много свестни хора, но останалите...развалят и тяхното име.

Карай си БМВнцето, не се ядосвай, а ако продължат да се заяждат пробвай или на лична основа да си изядеш боя, или да го прецакаш с подкуп...и в двата случая изхвърчат.

Поздрави!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 04 Сеп 2009, 1:10

Качи ги в Биймъра и ги повози малко ;)
от свинята лебед не става...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 04 Сеп 2009, 1:16

BMWPetar написа: второ имам доста познати и няколко приятели към системата на МВР и други подобни, има страшно много свестни хора, но останалите...развалят и тяхното име.
Пресен случай от миналата седмица,пак от провинцията-гр. Белово-моя приятелка кара в града с около 58-60(около 10 км над ограничението),спират ни-добър ден-превишена скорост...Отиваме да видим на радара- 91 :shock: :shock: :shock: :help: ,и си пишат акта като пичове,със върховната си наглост..Пишем ние възражение в акта,на следващия ден още подаваме в РПУ то (собственоръчни и истински неизсмилени като акта) възражение от нея и обяснение от мен,ест. полза няма..Ще обжалваме в съда-ама и там не е сигурно ,че правдата ще я бъде.. :confused: Бих пробвал всички законни начини да бъдат наказани законно тия постановкаджии,и да не стане нищо-надявам се да ударят заслужено на камък някой ден с тия гомнярски номера :evil:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bojanov-is » 04 Сеп 2009, 1:17

ferdy написа:Значи все пак не са ви били шамари. Ако продължа да се правя на ударена, дали няма да излезе, че цялата история е съвсеееем различна и трябва да си преправяш основно първия пост?

Предлагам ти да се извиниш на всички останали с грешни впечатления от тази тема.

а аз предлагам ти да не четеш между редовете :idea:

Потребител
Аватар

Мнение от kalin_orela_80 » 04 Сеп 2009, 1:18

ferdy написа:Значи все пак не са ви били шамари. Ако продължа да се правя на ударена, дали няма да излезе, че цялата история е съвсеееем различна и трябва да си преправяш основно първия пост?

Ако съм писал,а аз писах че имаше шамари,значи наистина е имало.
Начина по който съм определил шамара е различен.
Разбирам от последния ти пост , че си жена,т.е. ти имаш изкривена представа за шамар,не се обиждай за това.
Ако при мен е изглеждало като шамарче,при теб може би би изглеждало като побой.
ТОЧКА.
БЕЗ ЛОШИ ЧУВСТВА.
V8 Power!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 04 Сеп 2009, 1:27

kalin_orela_80 написа:

Ако съм писал,а аз писах че имаше шамари,значи наистина е имало.
Начина по който съм определил шамара е различен.
Разбирам от последния ти пост , че си жена,т.е. ти имаш изкривена представа за шамар,не се обиждай за това.
Ако при мен е изглеждало като шамарче,при теб може би би изглеждало като побой.
ТОЧКА.
БЕЗ ЛОШИ ЧУВСТВА.

Аааа чакай сега стана ми още по-интересно, точно защото се опитваш да избягаш от темата.
kalin_orela_80 написа:В общи линии да,това със шамарите е пресилено,затова промених първия си пост . Поучителното шамарЧЕ беше от сорта на : Внимавайте в картинката!Наблюдаваме ви!
Не са ни пребили бре хора,споко!
Затова казвам , че тяхното беше предупреждение все едно от родителска гледна точка.

На теб ако едно поучаване ти изглежда като шамар, на мен ми изглежда като думи. На теб ако ти викне някой, после на лекар трябва да ходиш, травматолог сигурно. Май ти имаш изкривена представа за шамар.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата